Shoplog Amsterdam

Shoppen shoppen shoppen. Ik hou denk ik net als velen van heerlijk shoppen en winkels afstruinen. Elke schoenenwinkel in en weer uit en alles passen, voelen en aanraken. Alles wat vanuit een winkel glinstert wil ik zien en bewonderen en overal ben ik druk om me heen aan het ‘scannen’ wat er zoal in de etalages ligt om vooral niets te missen.

Afgelopen zaterdag heb ik zo’n heerlijke shopdag gehad zoals ik boven omschreef. Dat was overigens wel al een tijdje geleden want meestal zie ik toevallig iets op internet voorbij komen wat ik bestel of ik loop voor het boodschappen doen even de H&M in om te ‘kijken’ wat er voor nieuws aan de hangertjes ligt. Eigenlijk zouden we naar Groningen gaan, maar toen ik de avond voor vertrek realiseerde dat Groningen toch wel een alle jezus end weg is bedacht ik dat Amsterdam ook leuk is. Bovendien heeft Groningen geen Lush en MAC. Iets watΒ meteen opviel bij mijn vriend toen ik de Amsterdam suggestie voorschotelde. Kennelijk ben ik erg voorspelbaar πŸ˜€

Ik heb veel mooie winkels gezien en ook veel kledingwinkels, maar helaas viel de kleding van oa Bershka en River Island mij enorm tegen. De Karen Millens en zelfs de Bijenkorf ben ik heeel snel weer uit gevlogen. Ik zoek een trui, maar de meeste leuke die ik zag waren rond de E.200,00. Komende week dus maar even boodschappen doen in het winkelcentrum en langs de H&M gaan.

wing ring river island

feather river island

Ik zag wel leuke sieraden bij River Island en kocht deze feather ring voor E.8,00. Tenminste ik geloof dat het een veer is. Een grappig versierseltje voor om mijn vinger. Het is alleen nog even kijken hoe ik hem zal dragen, met de lange veer naar beneden of juist naar boven. Wat vinden jullie?

da armbanden

da armbanden invicta horloge

Bij de DA zag ik rekken vol met armbandjes. Super leuke shinny dingetjes die ik leuk vind staan bij mijn horloge (een heren Invicta Pro diver, vond/vind ik stoerder dan een dames model).

lush

lush

LUSH LUSH LUSH. Ik wil deze winkel ingepakt met een strikje erom heen mee naar huis nemen. Maarja, waar laat je zo’n winkel hΓ¨? Past niet makkelijk in een kast. Ik word heel blij wanneer ik Lush binnen stap en al die heerlijke geurtjes ruik en natuurlijke body goodies zie liggen. Overal wil ik aan sniffelen, uit proberen en kopen. Helaas is Lush ook aan de redelijke prijs dus ik kon mij inhouden. Ik heb gekocht voor in bad een Rose jam bubbleroon voor E.6,05 (Zelfde geur als Ro’s argan body conditioner review*) en Honey bee bruisbal voor e.5,95 met de geur van Honey I Washed the Kids. En omdat deze geur zo onwijs lekker is heb ik een stuk zeep voor oa onder de douche in de geur Honey I Washed the Kids voor E.9,09. Ik vraag overigens altijd bij Lush een sample van iets en daar doen ze nooit moeilijk over. Ik heb een sample van Lemony flutter gevraagd voor mijn droge winterse nagelriemen. Met een sample kan ik bijna een half jaar doen.

sacha green fringe bootssacha green fringe bootssacha green fringe bootsLaatst schreef ik over mijn wishlistΒ en daar stonden oa deze groene fringe boots van Sacha op. Toen ik zag dat ze ook nog eens heel voordelig waren afgesprijsd kon ik ze niet laten liggen. De puntige tenen gaan weer terugkomen en sommige zullen er vast nog enorm aan moeten wennen, maar ik vind ze super geinig, vooral met de fringes. En aangezien ik de originele Jimmy Choo’s way to expensive vind (ik zag deze in het zwart van JC bij de Bijenkorf staan voor een kleine E600,00) Ik heb deze gekregen (pre Bday kadootje van mijn vriend) en kosten nu E.89,00. Bij Sacha kun je nu een 2e paar voor de helft van het geld krijgen. Mijn vriend heeft voor E.30,00 super leuke schoenen voor zichzelf erbij gekocht.

mac cosmetics

Natuurlijk kon een bezoekje aan de MAC pro store niet ontbreken. Ik had oa een lippenstift in Creamcup en een blush in Angel op mijn wishlist staan. Uiteindelijk zijn het met behulp van wat advies 2 andere lippenstiften geworden in Modesty (creamsheen) en Viva glam V (Lustre) beide kosten ze E.18,50 p.st. Een mineralize blush in Dainty en kost E.24,00 en een losse pan oogschaduw in All that glitters voor E.13,00.

biertjuh?

Zo’n beetje aan het eind van de middag hadden onze voetjes wel wat rust verdiend en kozen we voor een Ierse pub om vervolgens een Belgisch biertje te drinken. Mijn vriend wil niet op de foto op de site dus die heb ik eraf geknipt πŸ˜€

vapiano pasta

En niets is heerlijker dan deze dag af te sluiten met een heerlijke verse pasta van Vapiano. Wanneer wij in Den Haag of Amsterdam zijn is dit een standaard iets geworden. Bij Vapiano kun je pizza’s, salades en pasta’s krijgen die alle minuut voor je neus klaar worden gemaakt waar alleen maar verse eigen gemaakte producten worden gebruikt. Hier zie je een pasta met scampi’s, spinazie, tomaatjes, room en natuurlijk de nodige kruiden en knoflook. Yum yum yummy in da tummy.

Voor de producten van Lush en MAC komen nog afzonderlijke reviews en swatches.

Q: In welke stad of winkel(s) shop jij graag?

 

19 thoughts on “Shoplog Amsterdam

  1. Die producten van Lush vind ik allemaal fijn. Lemony flutter zit altijd standaard in mijn tas! Heel goed voor mijn nagelriemen. Bij de Lush vind ik de medewerkers altijd zo lief en behulpzaam. Die schoenen zijn echt prachtig, wauw! πŸ™‚

  2. Pingback: MAC |

  3. Je hebt echt super leuke dingen gekocht! En ik wou je even zeggen dat Groningen wel een MAC heeft, die zit in de Douglas πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *