Shoplog

Eigenlijk dacht ik dat de sale alweer volledig voorbij was. Maar niets bleek minder waar te zijn. Afgelopen zaterdag ging ik naar de stad (Arnhem) om kleren te kopen voor die kleine spruit van mij. Hij groeit zo snel dat het weer tijd werd voor nieuwe shirtjes en truitjes. Dus hoplakee richting Down Town.

3weken geleden was ik ook even in de stad aan het ‘neuzen’ en kwam ik bij de Mango een bruine suede handtas tegen. It had my name written all over it. Maar toch kocht ik hem niet. Waarschijnlijk omdat ik in mijn handen al een tas vasthield, waarin een grote schoenendoos verborgen zat ☺

Maar de handtas bleef maar in mijn hoofd hangen. Kennen jullie dat? Je hebt iets gezien en dat blijft dan net zo lang in je hoofd hangen tot het in je kast hangt of aan je poezelige voetjes verbonden zit. Of in dit geval om mijn schouder. Dus na het bezoek aan de kinderafdeling van de V&D en de H&M, wipte ik nog even snel bij de Mango naar binnen. Zou hij er nog zijn?

YES! Er lag nog 1 exemplaar op het plankje. En het prijskaartje was nu zelfs nog beter voor mijn portomonnee. *vreugdedansje*

Hij is van bruin echt leer (suede) met een lang hengsel eraan. Op de voorkant zit een soort van strik. Maar naar mijn mening niet te tuttig.

Er lag ook een grote vergaarbak met kettingen, armbanden, ringen en zonnebrillen. Ik kan in de auto absoluut niet zonder mijn geliefde Rayban zonnebril, maar het is O zo handig om wat extra brillen te hebben die je zo in je tas kunt proppen zonder dat je bang hoeft te zijn dat je dure bril beschadigd.

In het vergaarbakje lag ook een massieve ring en een korte ketting. De ring is echt zwaar en dik. Het staal is een soort van rond gefreesd, ik weet niet zo goed hoe ik hem anders kan uitleggen. De foto’s zeggen wellicht genoeg. De ketting heeft super leuke details zoals stukjes prikkeldraad (van rubber) gecombineerd met bling bling steentjes in het doorzichtig, zwart en groen. Stoer en vrouwelijk tegelijk.

Toen ik bij de kassa kwam werd ik wederom verrast. Bij de bril kreeg ik een leren etui met daarin poetsdoekjes en een boekje. Hij blijkt nog een heuse UV filter te hebben. Wooohooh. Hij is dus niet alleen mooi, maar ook nog eens functioneel.

En wat heb ik er nu voor betaald? Je lacht je rot. En wanneer je je kans nog kunt pakken zou ik zeggen … REN naar de winkel!

– Tas E.20,00 (originele prijs 80,00)
– Bril E.10.00 (originele prijs 20.00)
– Ring E.5.00 (originele prijs 10.00)
– Ketting E.10.00 (originele prijs 20.00)

Vooral de tas was dus een mega deal ☺

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *