Valentijn

 

De een vindt het commerciƫle crap en de ander vindt het helemaal geweldig. En ik? Ik hou ervan.

Ik vind het heerlijk om in het winkelcentrum rond te lopen en overal mooie bloemen te zien met hartjes of lintjes. De aanbiedingen in de parfumwinkels en de reclames die uitpuilen van hartjes. Ik houd van hartjes, liefde en smelt stiekem weg bij al die zoetsappige liefdesfilms. Guess ya didn’t know that about me ai šŸ˜‰

14 februariĀ betekent voor mij nog iets speciaals. Het is deze valentijn 9 jaar geleden dat mijn vriend tijdens een stapavondje vroeg of ik zijn valentijn wilde zijn. DatĀ klinkt heel plakkerig, maar zo is hij helemaal niet. Mijn vriend is niet het dweep of zwijmeltype en alhoewel hij de laatste jaren wel wat romantischer is geworden – dat bleek wel bij zijn aanzoek – is het geen type die een pad van rozenblaadjes in huis legt richting de slaapkamer. Anyway, deze datum is voor ons dus meteen een anniversary.

Elk jaar doe ik wel iets met valentijn. Een hartjestaart maken, uitgebreid diner of andere romantische dingen. En voor dit jaar wist ik het even niet. Mijn hart puilt uit met liefde voor hem en ik wist niet zo goed in welke vorm ik het dit jaarĀ zou gaanĀ gieten. Allerlei wilde ideetjes passeerde de revue in mijn hoofd, maar niets leek haalbaar.

Bij het zoeken van een kinder CDĀ kwam ikĀ een oude agenda tegen met daarin dit briefje. Ik kreegĀ het in 2006Ā bij een paar rozen. Het is zo simpel en zo klein maar o zo duidelijk waardoor er een kwartje viel. Om aan te geven hoeveel je van iemand houd hoef je geen portemonnee te trekken of ingewikkelde fratsen uit te halen. Een paar letters op een stukje (digitaal) papier zijn voldoende. Natuurlijk werkt het bij mij welĀ altijd zo datĀ ik 3 woorden wil schrijven enĀ uiteindelijk eindig metĀ een A4’tje.

Omdat mijn vriend deze dag fysiek niet bij mij kan zijn maar misschien wel digitaal, gebruik ik ongegeneerd mijn site om hem te vertellen wat ik voel. Mijn valentijns kadootje aan hem. En iedereen mag het weten want mijn liefde is geen geheim. Ik zou het willen schreeuwen van de daken.

Lief deze is voor jou & tot gauw šŸ˜‰

valentine

 

bloglovin

18 thoughts on “Valentijn

  1. wauw, mooi geschreven zeg! En dan bedoel ik niet alleen het stuk aan je vriend, je verwoord alles heel goed, eigenlijk zoals ik het ook zou willen omschrijven ^^ Hoop dat jullie snel Valentijnsdag kunnen inhalen šŸ˜‰

    • Wiiii babe! Love you 4 ever 2 en ontzettend bedankt voor de bloemen en allerliefste kaartje wat erbij zat šŸ˜€ X

  2. Wat een lief gedichtje!! En ook die Koen in 2006 aan jou schreef!! Dat is veel leuker dan het krijgen van een mega duur cadeau of iets, woorden zeggen vaak veel meer! (met een dikke kus natuurlijk ;))

  3. Pingback: My life in Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *