Update: Trouwen – De locatie

trouwlocatie sonsbeekpark

Het is alweer een hele poos geleden dat ik wat schreef over de bruiloft. Tijd dus voor een update!

We hebben namelijk niet stil gezeten. Voor de lezeressen die het nog niet weten, ik ga in september trouwen 😀 Vorig jaar augustus ben ik op Terschelling heel romantisch ten huwelijk gevraagd (het aanzoek). Omdat we met de meeste dingen op 1 lijn liggen en ook precies weten wat we willen, waren er al veel dingen binnen no time geregeld.

Vanaf nu zal ik regelmatig wat schrijven over de voorbereidingen en (beauty) producten die ik bijvoorbeeld speciaal voor de bruiloft heb aangeschaft en waar we bijvoorbeeld onze trouwkaarten bestellen. Na de bruiloft laat ik jullie niet alleen wat mooie foto’s van de dag zelf zien, maar ook van mijn jurk (It’s amazing!), mijn haar en make up.

Vandaag zal ik jullie iets vertellen over de locatie.

trouwlocatie sonsbeek

De locatie is erg belangrijk voor me. Niet alleen wil ik me ermee verbonden voelen, maar het moet ook bij ons passen en willen we het onze gasten zo makkelijk mogelijk maken. Er moet voldoende parkeer gelegenheid zijn, het eten moet goed zijn en om enigzins wat rust in te bouwen op deze dag wilde we graag alles op 1 locatie houden.

trouwlocatie sonsbeekpark

We trouwen in Arnhem in het Sonsbeekpark. Daar is een prachtige locatie met een vlonder op een grote vijver waarop je kunt trouwen. Ik heb al mijn hele leven ‘iets’ met water en deze vlonder zo tussen de bomen voelt magisch. Toen we verschillende locaties bezochten en we bij deze vlonder aankwamen herinnerde ik me ineens iets wat ik al jarenlang was vergeten. Ooit toen we nog maar net verkering hadden en hopeloos verliefd hand in hand door het grote park liepen, kwamen we deze vlonder ook tegen. Ik weet nog dat ik hierop stond, uitkeek over het water en de warmte van de zon op mijn huid voelde. Heel raar misschien, maar ik voelde me geroerd en kreeg tranen van geluk in mijn ogen. Ik voelde me fijn en gelukkig en was ontzettend blij met de liefde die ik leerde kennen met mijn vriend. Zo raar want dat moment was ik weer vergeten. Tot ik 9 jaar later weer op die vlonder stond. Datzelfde gevoel kreeg ik opnieuw. Ik weet niet wat het is, maar ik voel een verbondenheid met deze plaats. Alles eraan ‘klopt’ gewoon. Dus nog voordat we met de eigenaar van de locatie spraken wist ik al dat ik hier wilde gaan trouwen. Gelukkig dacht mijn vriend er net zo over. Wel overigens zonder al die emo gedachtes die ik had 🙂

vlonder sonsbeekpark

trouwen op vlonder sonsbeekparkOp de dag zelf zal er een witte overkapping op de vlonder worden gezet met een rode loper vanaf de vlonder naar de feestlocatie (tegenover de vlonder). De gasten zullen op de vlonder zelf zitten. Onze bruiloft willen we niet te groot houden en ik denk dat we hiermee tijdens de ceremonie een hele mooie intieme sfeer creëren.

Nog 4 maandjes en o wat heb ik er een zin in!
bloglovin

17 thoughts on “Update: Trouwen – De locatie

  1. Ahh, volgens mij loop ik achter omtrent de nieuwtjes: wat gaaf dat je gaat trouwen! 🙂 Erg mooie locatie! Geniet van de voorbereidingen 🙂

  2. Pingback: Bruiloft update: De trouwkaarten |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *