TAG| Zomerse dilemma’s

Kom ik daar toch ineens in mijn drafts een leuke tag tegen. Die zat dus al een jaar verborgen en was niet online gekomen. Ojee …. Sorry Miss Lein! Hier komt ie dan alsnog 😀

Renske bedacht een leuke zomertag die werd overgenomen door Marjolein. En ik werd op mijn beurt weer getagd door Miss Lein. Lees je mee?

playa-del-carmen

Op blote voeten door het gras OF Op blote voeten door de branding?

Door de branding! Absoluut without a doubt. In het gras kunnen beestjes zitten hihihi Oh wacht ja nee ik hoor je denken ‘en in de zee zwemmen vissen en kwallen en lopen krabben’. Klopt allemaal, maar als je een beetje kijkt dan zie je dat door het water wel. En in het gras zie ik ze niet. Maar nog belangrijker is dan ook te weten welke branding ik bedoel. Eigenlijk allemaal, maar ik vond de Mexicaanse zee en branding het allermooist. Zo helder! Zo warm! Gevuld met waterschildpadden en prachtige andere beesten.

Een vakantie op een tropisch eiland OF Een zonnige, culturele stedentrip?

Die vind ik lastig! Dit is pas echt een dilemma. Tropisch eiland spreekt mij absoluut heel erg aan. Maar hele dagen alleen maar aan het strand liggen vind ik niets. Ik MOET ook wat doen en zien. Dan kies ik toch voor een zonnige culturele stedentrip.

Jouw diner bestaat alleen nog maar uit homemade pastasalade’s OF Jouw diner bestaat alleen nog maar uit barbecueën?

Nou ik moet er dus echt niet aan denken om iedere dag bbq te hebben of pasta. Doe dan maar bbq want daar kun je nog varieëren met paprika’s en andere groente op de gril. Iedere dag een bak pasta koolhydraten lijkt me geen strak plan.

Zwoegen in de sportschool OF Workouts in de buitenlucht?

Doe mij die sportschool maar! Met airco natuurlijk. Hoewel ik het ook heel fijn vind om lange wandelingen te maken, maar de echte work outs doe ik graag in de sportschool. Ook al moet ik eerlijk bekennen dat zowel de lange wandelingen en het zwoegen in de sportschool nog steeds een no go zijn. Het lukt helaas nog steeds niet met dit gebrekkige lijf.

sunshine

Iedereen denkt dat jij de zon tevoorschijn tovert OF Niemand wil ooit nog met jou op vakantie?

De waarheid ligt altijd in het midden he hahaha. Laat ik heel eerlijk zijn. Wanneer ik toe kom aan mijn eigen rust. En mijn balans heb gevonden ben ik het zonnetje in huis en laat ik je stralen. Echter … wanneer ik niet toekom aan eigen dingen of voldoende rust (ivm tinnitus en lijf) krijg dan ga ik daar niet vrolijker op worden. Dan heb je kans dat ik kortaf of gewoon niet reageer en al zeker niet zal lachen of grapjes zal maken. Ga je mij op zo’n moment pesten of treiteren kun je een hoek verwachten ^^.

Een hele zomer doorbrengen in Scandinavië OF Een hele zomer backpacken door Azië?

Geef mij Scandinavië maar! Lijkt me heerlijk om de hele zomer daar door te brengen. Azië lijkt mij heel mooi, maar Scandinavië mooier en leuker.

Nooit meer jouw teennagels lakken OF Nooit meer slippers dragen?

Ga ik het zeggen … Ja ik ga het zeggen. De mevrouw die al minstens 6 jaar geen kale nagels heeft gaat voor het eerste. Dan liever nooit meer gelakte teennagels. In huis draag ik altijd slippers en op vakantie vind ik het ook heerlijk. Die geef ik niet op. Dan maar kale saaie nageltjes.

spring

Je draagt de hele zomer een nét te kort zomers rokje OF Je mag nooit meer jouw benen ontharen

Joeeee ik loop tegen de 40 he! Ik vind het sowieso al een ding om een rokje te dragen te laatste jaren. Want cellulitus en raar gevormde bovenbenen sinds de pre eclampsie en HELLP. Mijn vaten zijn aangetast. Dus als ik al een rokje draag dan kom ik wayyyy buiten mijn comfort zone. Dan ga ik echt niet een net te korte versie daarvan dragen. No way!!! Weet je, ik blondeer die haren wel. Je ziet ze sowieso al bijna niet en dan al helemaal niet. Problem solved.

Iedere nacht illegaal kamperen in een weiland OF Iedere nacht doorbrengen onder de sterrenhemel?

Sterrenhemel dus! Ik ga echt niet in een weiland slapen. Maarja kamperen doe je toch sowieso onder een sterrenhemel. Of bedoelen ze dan rondom een kampvuur in een slaapzak in een bos ofzo. Either way …. Sterrenhemel it is.

Jouw favoriete ijsjessmaak is nergens meer verkrijgbaar OF Je mag de hele zomer geen zoetigheid meer

Ik lust zoveel smaken ijs. Ik heb geen specifieke smaak die ik altijd zou willen hebben. Dus dan maar geen ‘favorietje’ tijdens de zomer.

Iedere zomer hoor je altijd ‘Op een onbewoond eiland’ van Kinderen voor Kinderen in jouw hoofd OF Bij het horen van muziek begin je onuitstaanbaar te huilen

Nou ja geen van twee hoor, maar dan liever dat suffe liedje van Kinderen voor Kinderen. Dat huilen hoeft van mij niet hoor.

Dit `waren de vragen die ik kreeg en wat meer inzicht geeft in wie ik ben.

Ik tag niemand in het bijzonder, maar vind het wel heel leuk om jouw antwoorden te lezen. Neem gerust de tag over en vergeet dan niet de bedenkster Renske hierin te vermelden. Of zet jouw antwoorden hieronder neer in een comment <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *