TAG: First things

first things tag

Yay TAG TIME! Het is weer tijd voor een leuke tag. Dit keer de ‘First things’ tag. Read and get to know me better 😉

Het grappige is dat ik deze tag sinds december in mijn draft heb staan, maar omdat ik persé een foto van mijn eerste auto erin kwijt wilde heb ik hem nog niet eerder online gezet. Ik heb deze autofoto notabene in december zelfs nog gezien en nu? Nergens te vinden! Nu werd ik afgelopen week door Stacey van staceyswereld.nl getagd om ook deze tag te doen. Dus tijd om hem gewoon online te gooien en dan maar zonder de foto van mijn eerste tuf tuf 😉

first things tag

First thing you do when you wake up in the morning:

Dat verschilt aan de dag. Als het een werkdag is gaat de wekker rond 06:45 en moet ik eerst tot het besef komen dat ik uit bed moet en dat de wekker is gegaan en snooze ik nog even 5 minuutjes. Als het geen werkdag is zet ik hell no een wekker en word ik pas wakker als mijn kleintje wakker is geworden en begint te zingen of te brabbelen. Met een beetje geluk is dat zo rond 08:45 en met een beetje pech ;-p rond 08:00. Het eerste wat ik dan doe is kijken op mijn telefoon hoelaat het is.

First things you do when you get to the gym:

Als ik nog geen sportkleding aanheb dan kleed ik me eerst om, prop mijn tas in een kluisje, vul mijn waterflesje met water en dan gaan met die banaan. Eerst de spieren opwarmen met een kwartiertje fietsen daarna zo rond de 30 minuten krachttraining en daarna 45 tot 60 minuten cardio. Als ik echt veel zin heb dan maak ik er 90 min cardio van.

First thing you do when you get home from work:

Dan heb ik meestal de kleine ook opgehaald en gaan eerst de schoenen en jas uit en vervolgens wordt er gekookt en krijgt de kat te eten. Als mijn vriend eerder thuis is kookt hij en plof ik op de bank.

First car:

Deze foto heb ik maar even van autoweek.nl gehaald. Mijn eerste auto was een Fiat panda 🙂 klein scheurbakkie die ik van een collega voor 1000 keiharde gespaarde guldens had gekocht. Ik was zo trots als een pauw dat ik een eigen tuf tuf had.

First accident/traffic violation:

Dat was een bekeuring in 2002 die ik nog steeds ergens in een klein wissellijstje heb zitten. Niet dat ik er trots op was, maar gewoon omdat het mijn eerste was. Ik had in het winkelcentrum met dat stuk blik van me geparkeerd waar ik niet mocht parkeren. Ze hadden daar net geel omlijnde vakken gemaakt wat leek op parkeervakken, maar nope, daar was het juist verboden om te parkeren (zet er dan een bord bij grrr).

First thing you wanted to be when you grew up:

Dat is een leuke! Ik wilde graag archeologe worden en anders bij de politie gaan en anders ontwerpster worden. Kortom, geen flauw idee wat ik wilde doen. Ik wilde van alles en nog wat en vooral beroepen waarvan iedereen meteen zei dat het onmogelijk zou zijn, geen geld in te verdienen en nog meer (onzin) redenen. Jammer dat ik toen nog geen ruggegraat had 😉

First choice beverage:

Absoluut water! Misschien klinkt het heel saai, maar ik drink altijd het liefst gewoon water.

First choice dessert:

Chocolade mouse. Maar ik eet eigenlijk altijd kwark van Optimel.

First song that comes to mind:


Beez in da trap, beez beez in da trap. En dat is te danken aan dit filmpje! Hilarisch! Samual Jackson die Beez beez in da trap nadoet van Nicki Minaj.

First major purchase:

Mijn Nintendo 8 bit spelcomputer met Mario Bros en Duck hunt 😀 Er kwam heerlijk retro mono geluid uit en spellen werden niet opgeslagen. Kortom je zat 4 uur lang met zweet in je handen en je kop in de tv Mario compleet uit te spelen en toen moest je eten en ging dat ding uit *&^%#$@

First job:

Mc Donalds Overvecht/Utrecht, als zaterdaghulp 2 maanden volgehouden en toen was ik er helemaal klaar mee. Tafeltjes schoonmaken, prullenbakken legen, vieze sausklodders op bankjes weghalen en wc’s schoonmaken. Al gauw mocht ik gelukkig wel in de keuken staan, but for real, hamburgers maken en Mc nuggets in de fryer gooien vond ik niet tof.

First serious job:

Toys R us. Full time, maareuhm serieus? Dat was lachen gieren brullen daar 🙂 Een mega grote winkel vol met speelgoed en daarboven een enorm magazijn. Leuke collega’s. Ik heb een super leuke tijd gehad daar.

First time you flew on a plane:

Dat was toen ik nog geen 2 was naar Portugal. Daarna pas weer in 2005 toen ik met mijn vriend naar Kreta vloog.

First childhood memory:

Ik liep met mijn moeder bij het Amstel station in Amsterdam op weg naar huis (Bijlmer destijds), bij een pilaar stond een stelletje te zoenen en ik staarde ernaar. Mijn moeder zei toen dat ik niet mocht staren, dat was onbeleefd. 🙂

First home:

Een 2kamer appartementje in het spijkerkwartier (centrum) in Arnhem. In 2001 of 2002. Ik weet niet meer precies wanneer. De ruimte was erg leuk, maar ik heb er geen fijne tijd gehad. Ik ben te vroeg uit huis gegaan denk ik. Het idee leek destijds leuker dan het in de werkelijkheid was.

first things tag

First real love:

Mijn echte eerste liefde en dan heb ik het over ECHTE liefde (zo eentje waarbij je op slag verliefd bent bij het eerste contactmoment en genoemd mag worden als liefde op het eerste gezicht, want ja dat bestaat echt!) is met mijn huidige vriend waar ik na 9 jaar ook mee ga trouwen. True love does exist people!

Ik vond het een leuke tag en neem hem gerust over als je ook een blog hebt!

Bron kattenfoto’s: icanhascheeseburger.com Bron Fiat Panda: autoweek.nl

bloglovin

10 thoughts on “TAG: First things

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *