My life in Instagram

this is meJa zeg! sta ik daar toch even heel charmant de Shrek uit te hangen. Niet mijn meest mooiste foto, maar ook dit ben ik. Geen make up, geen sieraden, geen nette haartjes. Nee gewoon met een debiel groen hoofd een masker aan het uittesten. Het is alweer een poos geleden dat ik een My life in Instagram heb gedaan en het leek me leuk om jullie weer een kijkje te laten nemen in mijn leven en wat ik zoal op Instagram (en Twitter) plaats.

Ik ben een echte catspammer en ik vind mijn eigen lolcat dan ook de leukste, meeste grappigste en zachtste fluffeh kitteh die er bestaat. Nou had Oliver als nasleep van de vakantie behoorlijke klitten in zijn vacht die ik er niet meer uit kon krijgen. Er bleef 1 mogelijkheid over … scheren! De dierenarts heeft hem geschoren, alleen behoorlijk rigoureus en niet zo netjes. Het resultaat? Mijn langharige rooie Main coone zag eruit als een alien. Het schatje was flink wat dagen van slag en had het erg koud dus heb ik een hondentruitje voor hem gekocht. Daarmee voelde hij zich gelukkig weer wat prettiger door. Zelf kroop hij ook regelmatig onder een dekentje die op de bank ligt of kroop hij in mijn armen. Hij heeft nu inmiddels alweer een aardig vachtje gekregen. Zijn trui wil hij ook niet meer dragen.

Mijn andere kleine schat was jarig. 2 jaar is hij geworden zoals jullie wel konden lezen in dit *klik* artikel. Ik had geen tijd en zin om uren in de keuken te gaan staan en heb 2 simpele taartjes gemaakt met een chocolade en slagroom met kersen vulling. Yum Yum.

3 nieuwe MAC kleurtjes gekocht bij de Bijenkorf en mijn lieve truttige maar o zo grappige bloemenmand die mijn fiets siert.We hadden ook afgelopen maand een afspraak op onze trouwlocatie om het diner verder te bespreken. We gaan trouwen in Sonsbeekspark (Arnhem) en het zag er met de herfstkleuren en lichte mist echt prachtig en sprookjesachtig uit. Daar op die vlonder sta ik volgend jaar in mijn bruidsjurk 😀

Ik was aan het spelen met mijn MACkleurtjes voor dit *klik* artikel. Ik liep met 2 totaal verschillende ooglooks door het huis en mijn vriend zag niets toen hij thuis kwam van zijn werk. Het was hem niet opgevallen!? En een tas met lekkere dingen die ik meenam naar de bioscoop. Ik ging met mijn vriend naar Skyfall en eigenlijk nemen we altijd zelf wat te eten en drinken mee als we naar de bios gaan. Doen jullie dat ook?

#Throwbackthursday dus ik plaatste op donderdag 2 oude foto’s. Eentje van mij en mijn vriend in 2004 op terschelling en eentje van de bootreis naar Terschelling. Wat een jonge koppies en dun lijf!

Op het moment mijn favoriete snelle maaltijd. Rijst met stukjes pangiusfilet in citroen en knoflook, met oestersaus en japanse wokgroente. Yum yum. En deze Louboutins zag ik op Instagram voorbij komen. Ik heb helemaal niets met die idioot hoge plateauzolen. Een beetje plateau vind ik wel leuk, maar dit vind ik er maar raar uit zien. Wat vinden jullie? De bovenkant van de laars vind ik overigens wel tof.

En tja wat doe je op een relaxte lazy sunday afternoon? LEGOOOOOO samen met Dion bouwen. Dit keer hadden we een grote fantasiedubbeldekkerbus gemaakt. Dion vond hem ook mooi en heeft hem pas na 4 dagen gesloopt 😀Ik wil mijn droge haren te lijf gaan en kocht een pot pure kokos olie die ik als heavy treatment in zou kunnen zetten. Eens kijken of het gaat werken. En heel leuk, ik heb een revitalash en revitabrow opgestuurd gekregen om te reviewen. Om het goed te kunnen testen mag ik van mijzelf geen wenkbrauwen meer epileren. De testperiode kan wel 3 maanden gaan duren en voordat mijn armoedige wenkbrauwen zijn natuurlijke vorm en volume hebben bereikt zijn we ook 2 tot 3 maanden verder. Kortom een half jaar lang kan ik mijn pincet opbergen.

En daar heb je dat gekke Shrekhoofd weer. Ik was het Anatomicals masker uit de november Glossybox aan het testen. Daarnaast de nagellak die in de Glossybox zat waar ik niet zo heel tevreden over was. *klik*

Het wordt weer winter en het zal niet lang gaan duren of de code oranjes of weeralarmen worden weer afgegeven. Tijd voor de winterbanden. De mooie banden worden netjes bij de Garage opgeslagen en ik rij weer een stukkie veiliger op de weg.

Sinterklaas! Op mijn werk hadden we afgelopen vrijdag de Sint op bezoek. Hoewel Dion met zijn 2 jaar er nog geen snars van snapt, pepernoten zoeken en eten kan hij als de beste. Hij was niet onder de indruk bij het zien van Sinterklaas en zijn pieten, maar het sleutelhuis wat hij heeft gekregen is erg goed in de smaak gevallen.

Wat ik leuk vind aan de winter en koude tijden is de gezelligheid en warmte in huis. Overal staan gezellige kaarsjes en meestal steek ik ‘s avonds ook een home scent aan van The beauty bakery en dan heerlijk ontspannen op de bank met een film, serie of lekker bloggen zoals nu.

Afgelopen maand werd ik ook een weekje bezig gehouden door de griep. Altijd naar wanneer je niets kunt doen en je niet goed voelt, maar het bericht van de juwelier dat onze trouwringen klaar liggen om opgehaald te worden deed me veel goeds. Vanmorgen (zaterdag) hebben we in Deventer onze ringen bij de juwelier gepast en meegenomen en ooooooo mijn ring is zo mooi. Ik ben er nog steeds helemaal verliefd op. Jullie zullen nog een poos moeten wachten om hem te kunnen zien want hij blijft nog even geheim tot de bruiloft.

Willen jullie me ook volgen op Instagram of Twitter? Zoek dan naar yazylicious en blijf dagelijks op de hoogte van wat ik meemaak, allemaal doe of zie. En weten jullie nog een paar leuke Twitteraars of Instagrammers voor mij om te volgen?

15 thoughts on “My life in Instagram

  1. Leuke foto’s! Taartjes zien er heerlijk uit en ik ben verliefd op de groene oogschaduw van Mac. Waar heb jij jouw waxinelichthouders van? Ik vind ze zo mooi! Fijne zondag!

    • Die heb ik gekocht bij de Wibra. In daglicht zie je een soort van licht roze waas over het glas. Jij ook fijne zondag!

  2. Hhahaha die kat met een trui 😀 Ik wil al eeuwen een kattenbruidsjurk voor onze kat kopen, maar dat mag niet van m’n vriend. Volgens hem vinden dieren dat helemaal niet fijn zitten (zal mij een worst wezen, het levert in elk geval leuke foto’s op :P)

    • Dank je Lin, ik denk dat ik maar niets meer aan make uppen doe en gewoon een masker elke dag erop kwak 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *