My life in Instagram

Tadáá, did ya miss me? Het was even een kleine 2 weken stil hier op yazylicious. Niet omdat ik niet wilde bloggen, maar ik had simpelweg even de tijd er niet voor. Dion en ik zijn beide een beetje ziekjes geweest, niet ernstigs, maar genoeg om tussen werk en huishouden, boodschapjes etc. het even rustig aan te doen. Ikzelf had ook wat last van migraine en dan is werken achter een laptop niet prettig.

Maar het nemen van kiekjes gaat gewoon door 🙂 Voornamelijk van diegene die op dat moment veel bij me zijn zoals Oliver the kitteh en Little D en datgene wat me voornamelijk bezig hield. Schoenen en make up 🙂 Kijk met me mee in deze kleine blik van de afgelopen twee weekjes.

Dion wilde persé zijn Barbamama meenemen toen we boodschapjes gingen doen. Op het wagentje zit een mooie uitsparing om koffiebekertjes in te doen, maar Dion had al snel in de gaten dat Barbamama hier ook heel precies in kon. Zelf had hij er de grootste lol om. Barbamama erin/eruit/erin/eruit, tijdens de boodschappen geen kind aan gehad. Daarnaast Dion met een beetje verhoging, last van een doorkomend kiesje en snotterig. Zieke kindjes mag je best verwennen dus hoppa een middagje Dora kijken.

Tijd voor mezelf om lekker languit op de bank te liggen met een kop thee en E! op de tv. Deze (digitale) zender is echt perfect. I LOVE IT! Eigenlijk een typische vrouwenzender net zoals TLC. E! staat voor Entertainment en is een Amerikaanse serie waarop je doodgesmeten wordt met series zoals Keeping up with the Kardashians, rode loper shows en een Amerikaanse Fashion police. Maar een van de grappigste series vind ik Coco & Ice. Een serie over Ice T met zijn vrouw Coco. Zij: een hoogblonde vol met siliconen gespoten bilmodel, maar ontzettend lief en dan Ice: stoere rapper/acteur maar al 10 jaar verliefd op zijn Coco. Samen zijn ze te cute voor woorden.

Naast al het hangen van afgelopen tijd moet er ook gekookt worden. Zoals een verse pasta zalm en zelf gemaakte mini pizza dingen. En tja vis mot zwemmen hè 😉

En dan onze kat …. Oliver is toch wel het meest gefotografeerde in huis. Maarja wat wil je dan ook als je zo damn cute en fluffy bent. Oliver is dol op karton en dozen en zelfs de puzzeldozen van Dion zijn niet veilig.

Altijd charmant natuurlijk wanneer je erachter komt dat je lippenstift op je vreetstenen hebt zitten. En voor Dion zag ik in de winkel zo’n schattig Dikkie Dik rugzakje met leesboekjes erin. Wat denk je? Hij vond het niets … mama vond het weer eens leuker.

SHOEEEESSSS! Mijn grote liefde naast make up. Ik heb mijn schoenentic de afgelopen maanden zwaar verwaarloosd. Bij het kijken in de folder app zag ik alweer een boel leuke winter booties. In het Makro foldertje hoge zwarte en bruine leren laarzen en in het foldertje van Bristol deze semi ordinaire panther boots Roaaawh. Allebei voor een leuk prijsje gekocht en zeker een aanwinst voor de komende herfst/winter.

Gelukkig is het nog geen winter en hadden we zowaar nog wat mooie dagen met zon en dus moest ik nu nog even genieten van mijn ‘open’ schoenen. Het leuke van de zwarte open schoentjes is dat er een rode zool zit verborgen onder het zwarte suede en een klein strikje zit aan de voorkant. Deze zijn van Dr. Adams en lopen ontzettend lekker en comfy ondanks de hoge hak. Andere shoe of the day (SOTD) waren mijn nieuwe panther boots.

Aaah zondagen zijn zo lekker. Vooral wanneer je rustig wakker kunt worden met warme croissants, eitjes, verse jus en een Nespresso. Ik ben vooral dol op croissant met ei en peper yum yum.

Yups Oliver again

Wat ook een leuk tijdverdrijf is, is om op Instagram te zoeken/kijken naar beauty dingen of schoenen. Gewoon om te kijken of om ideetjes op te doen en inspiratie te krijgen voor bijvoorbeeld mijn bruidskapsel of bruidsmake up. En de Louboutins, tja wat is nou niet mooier dan kijken naar zulke high heels.

Aawh Little D. Hij slaapt net zo grappig als zijn papa, die slaapt op dezelfde manier als Dion. Uiteraard zonder speen 😉

Cakepops! Ik heb weer iets nieuws, een cakepop maker. In een mum van tijd heb je een berg van cakepops die ik heb versierd met candymelts, spikkeltjes en chocola.

Het wordt weer sneller donker buiten en de avonden worden weer langer. Tijd dus om de kaarsjes weer aan te steken, het vloerkleed neer te leggen (Oliver), thee te drinken en een lekkere home scent van The beauty bakery op te zetten en dan een serie te kijken zoals Game of Thrones. Winter is comming!

En tja vandaag … hilariteit op kantoor. Ik had een aantal cakepops meegenomen naar mijn werk die natuurlijk binnen no time in verschillende buikjes verdween. In de pauze ben ik even snel naar de Action gereden om wat snuisterijen te halen voor een groot eighties feest binnenkort welke oa ik heb georganiseerd voor een groot teambuildings weekend van mijn werk voor het hele bedrijf. Ik zag een pruik voor weinig dus hoppa meenemen dat stuk klittenplastic. Na een dag hard werken is het fijn om even een moment van hilariteit te hebben. Ik piste zowat in mijn broek van het lachen.

Zit je ook op Instagram (follow yazylicious 🙂 ) en heb je dezelfde interesses als ik dan vindt je het misschien ook leuk om eens te kijken bij;

 • #mainecoon
 • #catsofinstagram
 • #catspam
 • #louboutin
 • #highheels
 • #SOTD (= shoe of the day)
 • #YOTD (= eye of the day)
 • #OOTD (= outfit of the day)

Leuk om te volgen zijn;

 • kimkardashian (en de rest van de familie natuurlijk ook)
 • louboutinworld
 • ilfn
 • oliverthekitty
 • cavallycoon
 • thebeautyblog
 • vanitymakeup

Hoe was jullie week?

 

4 thoughts on “My life in Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *