Mijn week

de week van yasmin

Hello darlings! Ik heb eens eerder een blogje geschreven over hoe mijn ochtend eruit ziet wanneer ik ‘vrij’ ben. Het leek me ook wel eens leuk te beschrijven hoe mijn gehele week eruit heeft gezien. Eigenlijk is het best lastig te omschrijven hoe 1 week verloopt want bijna iedere week is anders en kan verassingen voor ons in petto hebben. De verschillen komen voornamelijk door de wisselende werktijden van mijn man, maar soms ook door mijn tinnitus, gaan de kinderen deze week naar de BSO of kinderdagverblijf etc. Maar ik doe toch een poging. Ik neem je mee in een week van zorgen en moeheid, een verjaardag en naar het zoeken van ontspanning. Ik pik wat highlights uit de dagen van afgelopen week. Het is daarom best een lang stuk geworden dus neem lekker een bak thee met wat koekjes erbij 😀 Enjoy!

Maandag Crazy day

Mijn man heeft vandaag vrij dus hooray! Ik hoef ‘s morgens niet te denken aan het verzorgen van de kindjes. Mijn wekker gaat om 06:45, maar ik ben heel moe van het weekendje Keulen met mijn man waardoor Ooops ik om 07:15 uit bed stap. In high speed doe ik m’n ding om vervolgens erachter te komen dat er een kettingbotsing is geweest waardoor ik de wijk niet eens uitkom. Het verkeer wordt omgeleid waardoor er een soort van verkeers infarct ontstaat. Mèh … Ik kom pas om 08:45 aan op kantoor. Normaal is het tien minuten rijden, maar nu heb ik er bijna een uur over gedaan.

Op kantoor heb ik in de middag ook nog een training en ik ben later begonnen, het was erg druk waardoor ik pas tegen 17:45 thuis ben. Normaal begin ik vroeg zodat ik ook vroeg bij de kindjes weer thuis ben of ze vroeg kan ophalen van de opvang of mijn ouders. Mijn man staat in de keuken te koken en heeft Dion al in bad gedaan. Die zit in pyama achter de playstation rustig een spelletje te doen. Zo te zien heeft hij de boodschappen in huis gehaald en de stofzuiger erdoor gegooid. Fijn! Het groentehapje voor de kleinste is ook klaar dus ik kan meteen Indy voorzien van een volle buik voordat ons eten klaar is.

Dan zie ik dat mijn man met Dion bezig is geweest met de strijkkralen. Prachtig uitgestald liggen daar de vormpjes klaar te wachten op mij om gestreken te worden want dat wist mijn man net even niet hoe dat moest. Na het eten brengt mijn man Dion vast naar bed. Tandjes poetsen en een verhaaltje want hij was ontzettend moe dus hopla vroeg op bed! Terwijl mijn man zijn voetbaltas inpakt voor een wedstrijd die avond, knuffel ik nog even met Indy en drink ik koffie. Al gauw merk ik dat Indy ook ontzettend moe is en besluit ook haar maar vast een fles te geven en naar bed te brengen. Kindjes liggen op bed, man is voetballen en ik ben moe en maak me om verschillende dingen wat zorgen. Ik besluit om een warm bad te nemen en daarna naar bed te gaan. Ontzettend vroeg om naar bed te gaan, maar ik vind het heerlijk.

Dinsdag Ziekenhuis bezoekje

Ik heb ontzettend slecht geslapen. De wekker ging voor mijn man al om 05:15 of iets in die richting en daarna ben ikzelf niet echt meer in slaap gekomen. Om 07:00 probeer ik Dion uit bed te krijgen. Dat is iedere ochtend weer drama want het is een slaapkop en op het moment luistert hij zeer slecht. Het zal wel weer zo’n fase zijn, maar ik moet hem er weer eens uitsleuren. Indy krijgt een fles en zet ik daarna in de box. Terwijl mijn kleuter zich eindelijk aan het aankleden is maak ik zijn beschuitjes voor het ontbijt en maak ik zijn lunch en fruit en drinken voor school klaar.

Nadat ik Dion in de klas gedag heb gezegd, ga ik met Indy naar de consternatie bureau. Ze krijgt daar weer het stempeltje OK op haar hoofd geplakt. Mijn kleine mevrouw is 70 cm lang en 8,5 kilo en is bijna 6 tanden rijk in dat bekkie van haar. Eenmaal thuis slaapt ze nog even een uurtje voordat het weer tijd is voor een fles. Dan snel richting mijn moeder. Ik haal haar op en samen rijden we naar het Ziekenhuis.

Untitled Ik krijg een mammografie die zeer zeer vrouwonvriendelijk was en ontzettend zeer deed. Indy stal de show in het ziekenhuis door met oma te stappen en te sjansen naar iedereen. Na een retedure en eigenlijk niets zeggende lunch in het ziekenhuis rijden we door naar de Voedselbank. Ik heb spullen ingezameld in de wijk en ga die afgeven. Op mijn werk hadden we ook nog een stuk of 7 boter banketletters die ik mocht weggeven. Het leek me wel aardig om deze aan de vrijwilligers te geven. Die staan daar immers toch ook belangeloos zich in te zetten en  lusten vast wat lekkers bij de koffie.

Ik breng mijn moeder weer naar huis en ga snel zelf naar huis. Indy eten geven en verzorgen en ik kan weer opnieuw de auto instappen 😀 Nu haal ik Dion op van school en kom eigenlijk net te laat aan. Hij staat al buiten en dacht al naar de BSO te moeten omdat ik er nog niet stond. Er wordt een speelafspraak gemaakt met zijn vriendje die een kwartier later bij ons voor de deur staat. Indy ligt op bed om eindelijk te slapen en twee kleuters doen wilde zelf verzonnen spelletjes op de bank.

Ik??? Ik heb even rust. Nouja soort van hahaha. Met wat drinken kruip ik achter mijn laptop om een blogje te schrijven en om ook nog wat voor het werk te doen. Het vriendje wordt weer netjes door zijn papa opgehaald. Ik haal Indy uit bed en maak haar groentehapje klaar. Ondertussen komt mijn man thuis die meteen Indy eten kan geven zodat ik ons avondeten kan maken. Nog even knuffelen en voorlezen en ik kan de kindjes naar bed brengen. Ze zijn moe en vallen beide heel snel in slaap.

Mijn man en ik ploffen op de bank met een kop koffie en een stukje chocola. We kijken Roy Donders (heerlijk om te zien!) en daarna een aflevering van Home Land. Uiteraard valt mijn man zoals altijd halverwege al in slaap op de bank. Ook wij liggen weer vroeg in bed.

Woensdag Nachtmerries

Mijn man moet vandaag pas laat beginnen met werken dus hij neemt de zorg van de kindjes op. Mijn wekker gaat om 06:45 en om 07:30 ben ik op kantoor. Een drukke ochtend met een aantal op te lossen escalaties, acties en mijn beoordelingsgesprek. Die was goed en het gesprek was gezellig. Als ik het soms zo om me heen hoor ben ik heel erg blij met mijn werkgever en dat ik het goed kan vinden met mijn leidinggevende.

Tegen 11:45 stap ik weer in de auto met een kerstpakket onder mijn armen om de kindjes op te halen van school en het kinderdagverblijf. Ik rij na het ophalen direct door naar mijn moeder. In de auto drink ik mijn lunch shake. Al een tijdje vervang ik mijn ontbijt en lunch zo vaak als kan met een shake. Dion krijgt van mijn moeder een tosti en Indy een broodje smeerworst. Yazylicious.nl Ik? Ik duik even voor 45 minuten heerlijk onder de zonnehemel. Helemaal ontspannen lukt me niet. Mijn hersenen maken overuren en ondertussen zit ik op Instagram en Feestboek te kijken. Oeeee ik zie een plaatje van heel mooi haar. Zo wil ik het eigenlijk ook weer! Ook die glad getrokken getekende kop wil ik! Daarna weer hup naar huis. Indy is ondertussen ontzettend moe. In haar schriftje van het kinderdagverblijf lees ik dat ze niet heeft geslapen. Aaah vandaar dat ze zo moe is!

Zelf ben ik ook (nog steeds) moe. Ik heb even geen zin in drama of moeilijk gedoe met een al zeurende kleuter dus ik geef Dion zijn zin. Hij mag achter de playstation. Eigenlijk wilde ik kerstdingen gaan maken met hem van brooddeeg, maar ik heb er totaal geen zin in. Komt volgende week wel wanneer hij kerstvakantie heeft. Totaal verrast en super blij zit mijn kleuter versmolten met de controller op zijn ‘gamestoel’ en is aan het racen.

Ik zie ook dat mijn man de was heeft opgehangen die ik echt volgens mij al 2 dagen geleden al eens in de wasmachine had gedaan. Zo te zien heeft hij de machine opnieuw aangezet. Fijn! Regelmatig vergeet ik dit soort dingen. Ik open mijn laptop om wat dingetjes te regelen zoals onder andere een afspraak bij de kapper. Shit, de 30e hebben ze pas weer plek! Wanneer ik iets in mijn hoofd wil dan wil ik het ook meteen. Heel irritant! Ook begin ik aan een nieuw blogje. Dat zorgt ervoor dat ik in mijzelf even gekeerd ben, maar ook dat ik ontspan.

Ik was nog van plan om in de middag naar de kerstmarkt op Dion zijn school te gaan, maar Indy ligt zo vast te slapen. Ik laat haar lekker uitrusten. Ze slaapt veel en heeft kennelijk haar slaap nodig. Dion mist het toch niet want die wil alleen maar racen. Prima!

Er zitten in het kerstpakket van mijn werk onder andere spekjes en de doos staat open in de keuken. Terwijl ik het ene spekje na het ander naar binnen prop terwijl ik de doos leegruim, bedenk ik me dat het maar goed is dat shakes drink in de ochtend en middag. Natuurlijk stomme gedachte want zo val ik ook niet af! Damn you Christmas with all ya chocolate and candy! Mijn ruggengraat is deze periode ver te zoeken.

Tegen een uur of 17:00 zit ik met de kindjes te eten. Dion kijkt me slaperig aan en veel eetlust heeft hij ook niet. Ik breng hem daarom om 18:00 alvast naar bed. Hij valt binnen een kwartier in slaap. Indy is ondertussen ook alweer flink aan het duimen en gapen dus hopla ook die gaat naar bed. Rust! …. Nee toch niet. Om 19:00 is Dion wakker geworden. Een nachtmerrie en komt huilend naar beneden. Dit komt eigenlijk nooit voor dus ik ben benieuwd wat hem zo angstig heeft gemaakt. Hij heeft het over mensen uit het buitenland die schieten op hem. Hmmm … na wat vragen kom ik er nog niet helemaal achter of hij nu iets heeft gezien op tv of heeft gehoord van andere mensen of op school. Al snel hebben we het erover dat het ook veel leuker dromen is over taartjes, kusjes, hartjes, slagroom en kerstbomen en hij loopt gelukkig alweer vrolijk naar boven. Het blijft stil dus ik vermoed dat hij weer snel in slaap is gevallen.

Om een uur 20:00 hoor ik GTST uit de tv galmen en ik hoor Janine de naam Nina zeggen. Altijd wanneer ik dat hoor erger ik me rot aan hoe ze dat doet. Ik kan er niets aan doen mensen. Geen GTST fan hiero. Ik besluit lekker in bad te gaan. Even ontspannen in warm water. Er komt verder toch ook niets op tv. Man is werken en iedereen in huis verder ligt in dromenland. Het idee om zelf ook te slapen is geboren hahaha. En meteen voel ik me een oud wijf.

Oja shit! Daarover gesproken. Vrijdag ben ik jarig. Helemaal geen zin in. Op de valreep zie ik toch nog dat er wat leuks komt. Op tvgids zie ik dat 27 dresses op tv komt. Lijkt me een uitstekende film om niet bij na te denken onder het genot van een flinke bak thee en chocola. Het bad was heerlijk en heerlijk rozig vertrek ik met een bak thee naar bed. Warm kruikje erbij en een extra dekentje want ik heb het koud en vermoed dat mijn stofwisseling door de vertraagde schildklier weer ff zit te klieren. Misschien dat ik me daarom ook wel weer zo moe voel steeds. Vroeger dan verwacht hoor ik mijn man ook thuiskomen. In bed praten we nog even hoe de dag is geweest en of alles goed is gegaan met de kindjes. Al gauw liggen we in troetelbeertjesland te dromen.

Donderdag Kerstdiner

De wekker gaat om 07:15 deze ochtend en niet voor mij hooray! Mijn man hoeft pas laat te beginnen en zou Dion deze ochtend verzorgen en naar school brengen. Ik wacht tot Indy vanuit zichzelf wakker zal worden om een fles te geven. Om een uur of 8 hoor ik haar kletsen. Na de fles kleed ik me aan en doe ik mijn make up. Dat vind ik werkelijk heerlijke zen momentjes wist je dat? Ik geraak daar ontspannen door. Ik maak een ontbijtshake voor mezelf en druk op de knop van het Nespresso apparaat. Ik lees op mijn werktelefoon ondertussen dat mijn vraag om maandag en woensdag vrij te krijgen goed is gekeurd. Heerlijk! Ik ben echt toe aan rust en ontspanning. Zo aan het einde van het jaar merk ik dat het bij ons gewoon een heel druk bewogen en hectisch jaar is geweest en ik ben heel moe en nergens meer zin in. Behoefte aan relaxen op een onbewoond eiland … dat heb ik!

Ondertussen is mijn man allang weer thuis en speelt wat met Indy. Ik ga richting de poli om bloed te prikken voor mijn schildklier en naar het winkelcentrum om boodschappen te doen voor mijn verjaardag. Zo goed en zo kwaad heb ik een lijstje gemaakt, maar de laatste tijd vergeet ik nog steeds de helft aan dingen en weet ik nu al dat deze keer vast niet anders zal zijn. Maarja we zullen wel zien. Om een uur of 12 app ik mijn man of ik een lekker broodje voor hem moet meenemen. En ik bezwijk zelf ook voor een lekker broodje. Daar gaat wederom mijn goede gedrag en voornemen voor mijn lunchshake 😀 Ik neem voor ons beide een halve Subway BLT zonder kaas met Southwest Chipotle mee.

Na de lunch pakt mijn man zijn spulletjes bij elkaar om naar zijn werk te gaan. Ik breng Indy naar bed, ze is moe en zit driftig op haar duim te sabbelen. Ze kan net nog even een uurtje slapen voordat ik Dion van school moet ophalen. Terwijl zij nog even een tukkie doet ruim ik wat spulletjes op in huis. Het uur is al snel voorbij en ik moet Indy uit een diepe slaap halen. Dat vind ik altijd zo zonde, maarja ik durf haar no way alleen thuis te laten. Samen halen we Dion op van school.

Dion heeft ‘s avonds kerstdiner en ik merk dat hij daardoor nog drukker is dan normaal. Djiezz het lijkt wel een stuiterbal! Ik speel met hem een spelletje Mens erger je niet, maar dan de sesamstraat versie die we dus hebben omgedoopt tot “Bert erger je niet’. Hij kan zeer slecht tegen zijn verlies en begint ook al vals te spelen. Wat een dondersteen zeg! Op een gegeven moment moet hij zich omkleden, maar luisteren doet hij niet en besluit z’n kont in de krib te gooien en eens ff lekker te gaan stangen en uitdagen. Fijn zulke momenten … NOT! Terwijl ik met moeite de sfeer probeer om te draaien vraagt hij ook wel weer grappige dingen. Hij wil ruiken zoals papa dus hij krijgt wat Jean Paul Gaultier in z’n nek. Yazylicious.nl De juf had me gevraagd om een rol beschuit met muisjes mee te nemen. Heel fijn! Ik hoefde dus zero moeite te doen om iets te kokkerellen voor die kinders. Had ik ook echt helemaal geen zin en puf in dus dit komt zeer goed uit. We zijn als eerste met een ander meisje in de klas. Alles ziet er gezellig uit. Hij laat trots zijn nek ruiken door de juf en zijn avondje kan beginnen.

Ik heb in de tussentijd thuis heerlijk even knuffel en quality time met Indy zonder dat er een jaloerse kleuter omheen hangt. Ik haal Dion om 18:45 weer op. Hij is doodmoe en hangerig. Mooi denk ik, die gaat linea recta naar de douche en naar bedje toe. Dat alles gaat met een flinke dosis multitasken en proberen om te denken om niet boos te worden op een zeurende kleuter. Het lukt me helaas niet altijd. Indy krijgt ondertussen een fles en zo breng ik uiteindelijk twee kindjes tegelijk naar bed.

Ik heb een buurvrouw al even een tijdje niet gesproken en ze komt een bakje koffie drinken. En zo zitten we gezellig aan tafel te kletsen tot een uur of 21:00 geloof ik. Mijn man hoor ik thuiskomen, heerlijk onverwachts vroeg. De buuf gaat naar huis en ik plof naast mijn man neer op de bank. Samen kijken we een aflevering van Home Land, maar we zijn beide zo moe dat we blij zijn naar bed te kunnen als de aflevering is afgelopen.

Vrijdag Go shorty It’s ya birthday!

De wekker gaat om 07:15 en ik wil er echt NIET uit. Ik ben jarig maar heb er weinig trek in eigenlijk. Het is wederom een strijd om Dion uit bed te krijgen. Iedere ochtend weer hetzelfde moeizame liedje en ik raak mijn geduld kwijt. Uit dat bed en gauw! Mijn man is vrij en doet de verzorging van Indy. Nadat ik Dion naar school heb gebracht rij ik door naar de huisarts. Ik krijg de uitslag van mijn mammografie en bloed. Ik ben zenuwachtig. Uiteraard loopt de huisarts uit en ben ik om 09:00 aan de beurt. Daar komt het verlossende antwoord.

Er zijn geen gekke dingen op de mammo te zien. Ook geen verkalking. Alles ziet er mooi en symmetrisch uit. Mijn klachten kunnen komen doordat klierweefsel verandert na een zwangerschap en door ouderdom. Ouderdom? … f*ck ik begin nu al af te takelen. Mijn bloed laat ook goede waardes zien. Het ziet er nog niet zo uit als zou horen bij mij, maar ik zit niet meer in de rode cijfers. De Therax doet goed zijn werk. Ik moet zo door blijven gaan en over drie maanden nog eens prikken. Mocht ik me weer opnieuw slecht gaan voelen moet ik eerder prikken.

Omdat ik uiteraard gisteren weer wat boodschappen was vergeten (zoals het avond eten… doos!) ga ik richting het winkelcentrum. Een quick stop bij de H&M om ff te koekeloeren en een bezoekje aan het kruidvat. Ik had laatst een fijne review gelezen van Desirée over de gezichts reinigingsborstel van Kruidvat eigen merk. Ik wil dit ook.

Om een uur of 11:00 ben ik weer thuis. Uiteraard had ik mijn moeder en man al een app gestuurd dat de mammo goed was, maar toen ik thuis was en ik samen met mijn man aan tafel een apeltje zat te eten met een kopje koffie brak ik. Terwijl de tranen over mijn wangen stroomde vertelde ik hoe opgelucht ik was en hoeveel zorgen ik mij eigenlijk maakte. Borstkanker komt bij ons in de familie helaas voor. Mijn gedachtes hebben de afgelopen week een loopje met me genomen. In mijn gedachte zag ik al voor me dat ik mijn omgeving en kleuter moest vertellen dat ik ziek was en dat ik uiteindelijk in een kist lag. Mijn dochter zou nooit mijn gezicht meer kunnen herinneren of onze knuffelmomenten en mijn zoon zou zich verlaten en in de steek voelen. Geen fijne gedachtes en beelden en typisch weer iets voor mij om me druk over te maken waarbij de beelden in mijn hoofd blijven plakken als pindakaas. Nu ik het uitsprak besefte ik ook pas hoe ik in mezelf gekeerd was de afgelopen week en dat de stress zich heeft opgehoopt. Ik heb ook behoorlijk harde tinnitus en ben doodop dus tja het heeft zijn neerslag op mijn lichaam.

Ik besluit om te gaan douchen, op te frissen en aankleden en Dion op te halen van school. Hij is al om 12:00 uur klaar en zijn kerstvakantie zal beginnen. Twee weken lang een druk ventje thuis. In gedachte zit ik al te bedenken wanneer hij bij opa en oma een dagje kan logeren.

Het is dus eigenlijk mijn verjaardag en om meteen mijn kleuter te entertainen had ik bedacht om samen appeltaart en brownies te maken. Uiteindelijk stond ik alleen in de keuken en zat mijn kleuter te klieren bij Indy. Mijn man was die middag even naar het winkelcentrum gegaan om nieuwe spijkerbroeken te halen. Hij heeft ze het liefst van PM Legend en laat ze deze nu mooi dichtbij in de buurt verkopen. Hij komt terug met nieuwe broeken en een fles Likeur 43 voor mij met een briefje erbij. Van Gall & Gall en van ‘je mannetje’ …. Dat doet ie expres want ik heb er een hekel aan wanneer vrouwen denigrerend hun vent ‘mijn mannetje’ noemen. Of nog erger … Foefje ofzo. Sorry ik kan er niets aan doen en ik wil zeker niemand beledigen maar ik hou er zelf gewoon niet van. Ik kan dus wel hartelijk om de tekst lachen. Er staat ook ‘om lekker dronken te worden’ …. Nou daar heb ik wel behoefte aan op het moment. Om me gewoon eens helemaal te laten gaan. Maar dat zal toch niet gebeuren want ik hou er ook van om de touwtjes in handen te houden.

yazylicious.nl

‘S avonds vier ik mijn verjaardag low key. Niet teveel mensen want ik heb er even geen zin in. Best gift was overigens een Stormtrooper pop. Jawel ik ben een groot Star Wars fan al vanaf mijn jeugd (aangestoken door mijn broer) en mijn lievelingsfiguur is een Stormtrooper ^^

Zaterdag The day after

Ik geloof dat ik om 02:00 op bed lag met drie kwart fles wijn in m’n mik. Gelukkig kan ik de volgende ochtend uitslapen. Hoewel mijn man een date met Captain Morgan had gehad zorgt hij voor de kindertjes en laat mij tot 11:00 slapen. Fijn!

Het valt mij op dat de buik van Indy wel heel dik is. Deze week zijn we begonnen met het afbouwen van de Pepti. Ze krijgt nu in haar fles 3 schepjes Pepti (tegen koemelk allergie) en 3 schepjes gewone Nutrilon. Ik heb eigenlijk ook geen echte goeie poepluiers gezien van haar deze week bedenk ik me ineens. Misschien zit de boel een beetje verstropt waardoor ze een dikke buik heeft. Ze lijkt er geen last van te hebben. Even in de gaten houden dus. Ze zal wel moeten wennen aan de nieuwe voeding denk ik zo.

Ik baal een klein beetje. Ik heb wat dingen die ik wil gebruiken, maar eerst wil ik ze voor de blog fotograferen. Al een week heb ik een nieuw Chanel palette in verpakking liggen wat in de kast aan het schreeuwen is om gebruikt te worden. Jammer dat het de laatste week zo grauwig is. Na het maken van wat sandwiches met gerookte zalm (shit weer geen shake … waar is mijn ruggengraat de laatste tijd!) en het geven van een broodje aan Indy besluit ik om het gewoon eens te proberen met verschillende lampen in huis. Misschien dat ik toch nog wat aardige foto’s kan schieten.

Terwijl Dion met de Lego Duplo speelt, Indy in haar springstoel en mijn man wat in huis keuvelt ga ik aan de slag met het maken van wat foto’s. Het lijkt zowaar te gaan lukken. Wel merk ik steeds vaker dat mijn camera zijn beste tijd heeft gehad.

Terwijl ik Indy naar bed breng, gaat mijn man met Dion richting zijn oma. Ik kan eindelijk mijn Chanel palette in het echt gaan gebruiken en WOW ik ben op slag verliefd. Review met alle swatches en een look volgt nog. Na het maken van de foto’s duik ik de keuken in. Ik maak een verse bouillon en een gerookte kip salade voor op een geroosterd broodje. De bouillon is mislukt. Ik ben met de boodschappen soepballetjes vergeten en kennelijk nog wat ingrediënten want het smaakt werkelijk naar niets. De kipsalade is gelukkig wel gelukt. yazylicious.nl Na het eten spelen we met z’n allen nog een spelletje Bert erger je niet 😀 Mijn kleuter kan alleen echt totaal niet tegen zijn verlies, speelt flink vals en moet een paar keer flink brullen en heeft de neiging om het bordspel van tafel te vegen. Ik probeer hem altijd te leren dat een goede winnaar ook een goede verliezer is, maar ik vrees dat er teveel winnaars mentaliteit van mijn man in zit. Die kan tegenwoordig al wat beter tegen zijn verlies, maar die schijnt als kind exact hetzelfde gedrag te hebben gehad als Dion. Dan maar een beetje onderbroekenlol en gekke bekken trekken. Daar zijn we allemaal goed in.

Ik breng Dion naar bed en mijn man geeft Indy nog een fles en brengt haar dan ook naar bed. We ploffen neer op de bank en kijken wat op tv terwijl we beide praktisch in slaap sukkelen. Ik krijg van de kapster waar ik eerder van de week een afspraak heb gemaakt een Messenger bericht via Feestboek. Of ik nog steeds eerder langs wil komen. Ja graag! Ze vraagt me wanneer ik kan. Ik zeg ‘gisteren’ en ze moet lachen. Ik kan maandag om 10 uur terecht. Wiiii dat is 1,5 week eerder. Heel fijn! Lekker saai zijn we trouwens hè 😀

Zondag De kindjes worden tegen half negen wakker. Ik ga uit bed en maak ontbijt voor Dion en geef Indy een fles. Na ons ontbijt speel ik met Dion en de Duplo. Ineens heeft hij deze week de Duplo weer ontdekt en begint met bouwen. Leuk! We maken samen een kasteel en een kasteelbus. Tegen een uur of 10 maak ik fruit voor mij, Dion en Indy en zitten we aan tafel fruitjes te eten met wat drinken erbij. Mijn man stapt ondertussen ook uit bed en maakt zijn ontbijt. Na het fruit breng ik Indy naar bed voor haar ochtendslaap. Dion speelt nog met de Lego en ik kruip even achter de laptop om verder met mijn blogje te gaan.

 

‘S middags gaan we naar het winkelcentrum met zijn allen. Ik zag afgelopen week dat je foto’s kon laten maken bij de Appie van de kinderen. Het leek me leuk om een paar mooie foto’s van de kinders te hebben. Ik dacht dat het op zondag wel rustig zou zijn, maar ehm … winkelcentrum is geheel open. Toch waren we vlot aan de beurt. Heel fijn want ik ben moe en wil eigenlijk naar huis. Mijn man wil nog even langs een nieuw winkeltje. Hij zag dat ze PM Legend verkopen en ziet nog een mooie broek en blouse die hij koopt. Ik zie een mint groene ‘in between jas’ hangen voor weinig. Ahaa denk ik bij mezelf. Aangezien de winter toch helemaal niet meer coming is, kan zo’n jas altijd goed van pas komen. Dion krijgt nog een soft ijsje en we rijden richting huis.

Terwijl ik Indy voorzie van een warme fles, knuffels en haar naar bed breng gaat mijn man nog even naar buiten met Dion. Even wat energie van de kleuter eruit laten rennen. Och jongens! Had ik toch maar de helft van zijn energie.

Op zondag is het bij ons altijd ‘clean eating’….. Oftewel … SNACKBAR! Geen vaatwas dus clean. 😀 We eten lekker patatjes behalve Indy. Die krijgt van mij een groetehappie. We spelen nog wat met de kinders voordat ze richting bed gaan en de avond van ons is.

kerstnagels

Ik besluit om wat met mijn nagels te doen en maak er kerstige nagels van. Ik gebruik Raspberry wine van Sensationail en met een sponsje plet ik er wat zilveren glitters van Color Club op de tips en tadáá een simpele kerst nails!

Op de valreep zie ik mijn favorietenlijstje in mijn Zalando account voorbij komen. Shit man! Weer die grijze overknee boots van Anna Field. Ik besluit om eens (weer) te zoeken op #annafield op Insta en zie verschillende outfits voorbij komen met deze laarzen. Oké … nu is het mooi geweest Yas,! Ik spreek mijzelf even heel streng aan. Ze zitten nu al bijna twee maanden in je favorietenlijst. 2 f*cking maanden al Yas!!! Ze kosten nog geen 5 tientjes. Bestel ze of pleur ze uit de lijst… en Hop ik hoor de pling van mijn mail met een bestelbevestiging van Zalando :-D.

We kijken nog samen een aflevering van Home Land, maar eigenlijk vallen we beide in slaap. Time to sleep!

Dit was een beetje mijn week. Terwijl ik het zo schrijf bedenk ik me dat het echt totaal niet interessant allemaal is en dit wel de meest saaiste blogpost ever is! Chapeau voor de lezers die het hele stuk hebben gelezen!

bayalage hair

Dit is overigens het resultaat geworden van mijn kappersbezoek. Ik ben er echt heel blij mee. Ik ben weer back to blond!

Bedankt voor het lezen!

bloglovin

3 thoughts on “Mijn week

  1. Je haar is super mooi, oh en die nagels, wat zijn ze mooi. Je haar gaat goed, gezond en glanzend. Well done! Jouw Stormtrooper pop rockt, nog gefeliciteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *