Little Treasures – Bucket list

Little treasures

Kleine geheimpjes heeft iedereen denk ik wel. Ook ik heb heus wel wat kleine geheimpjes die helemaal alleenzig in mijn hoofd zitten en daar ook lekker zullen blijven. Een tijd geleden was ik de kastenkamer aan het opruimen. Dat is een kamer in ons huis waar alleen kasten met kleding en schoenen staan en mijn beautytafel met een deel van mijn stash. Ik zeg een ‘deel’ want ik heb overal door het huis heen beautystuff liggen en vooral de badkamer is een fijne opbergplaats geworden voor al mijn spulletjes. Maar goed, die kastenkamer was ik dus flink aan het opruimen en zo tijdens het opruimen kwam ik een hoop sentiment tegen.

Zo kwam ik zelfs een foto album tegen waarin alleen maar kroegfoto’s inzaten 😀 Ahaa mijn stapperiode! 4 avonden in de week gedragen als een malloot en ik was niet eens de enige. Hoewel ik op geen een foto nuchter keek, was het leuk om terug te zien. Maar ook mijn Minnie oortjes van Disney Land en heel veel kleine briefjes die mijn oma vroeger had geschreven voor mij. Deze lieve kleine briefjes zorgde wel voor een traan hier en daar want oei ik mis haar zo ontzettend. Maar in een oud sieradenkistje kwam ik een ander leuk briefje tegen. Het lag klein opgevouwen onder de sieraden te wachten tot ik het weer eens zou gaan lezen …

Little treasures

Little treasuresHet is een soort van bucketlist die ik heb geschreven in 2004. Dus 9 jaar geleden schreef ik voor mijzelf wat dingen op die ik nog wilde bereiken of in bezit wilde hebben. Ik vond het erg grappig om te zien dat ik kennelijk onbewust aardig wat van dat lijstje heb weten te volbrengen en dus kan wegstrepen.

Little treasures

Little treasures

Om de eerste moet ik heel hard lachen! ‘Strak in het vel zitten voor mijn 30e’. Nou was dat geen probleem. Ik had beter kunnen zeggen NA mijn 30e want oei een zwangerschap verder en nee helaas de boel is niet meer strak!

Een ballonvaart of parachutte springen heb ik nog niet gedaan en lijkt me nog steeds heel erg gaaf. Trouwen gaat dit jaar plaats vinden, dat hondje is een kat geworden die net zo groot is als een hond en dat kindje is er ook gekomen.

Dat bootje daar droom ik nog steeds van. Ik ben dol op varen en water en het is echt een droom van me om te wonen bij het water waar een bootje ligt te wachten om mee te varen.

Little treasures

Dat minder werken is ook goed gelukt. Ik werk al jaren niet meer full time en tegenwoordig werk ik nog maar 2,5 dag in de week. Een heerlijke balans tussen werk en prive. Mexico, Amerika en Egypte heb ik gezien. Begin volgend jaar wordt Noorwegen aan het lijstje toegevoegd. Alleen dus nog reizen maken richting Australië en Italië. En mee in een straaljager … Zeg nooit nooit, maar heel realistisch is deze wens natuurlijk niet. O en dat Italiaans spreken? Ik kan vloeiend meezingen met Eros Rammazotti telt dat ook 😉 Ik denk dat ik nu liever Spaans zou willen leren.

Dit oude lijstje roept om een nieuw lijstje. Binnenkort zal ik eens ouderwets pen en papier gaan pakken en nieuwe doelen en wishes op schrijven.

Q: Hebben jullie een soort van bucketlist? Of wat zouden jullie nog graag willen bereiken of doen?

 

bloglovin

10 thoughts on “Little Treasures – Bucket list

  1. Mooie kist en leuk om die lijst terug te lezen. En wat grappig, wij hebben huer toevallig ook een kastenkamer. We noemen het ook echt zo, omdat het niet echt een inloopkast maar wel hetzelfde idee. Haha toevallig!

  2. Parachutespringen moet je zeker doen! Ik heb het inmiddels alweer 5 jaar geleden een keer gedaan. Toen ik mijn VMBO diploma haalde. Dat heb ik toen gedaan in Teuge. Het is niet erg goedkoop. Maar ik zou het toch graag nog eens willen doen! Als je gaat, laat het even weten dan ga ik ook weer. Maar dan wel met camera! (daar krijg je achteraf echt spijt van als je die er niet bij hebt) http://www.paracentrumteuge.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=46&Itemid=27

    • Thanks Nadieh! Hoe graag ik het ook zou willen vrees ik dat ik eerst mijn hoogtevrees moet zien te overwinnen hahaha 🙂

  3. Wat leuk, zo’n lijst! Zelf heb ik geen lijst op papier, maar wel in mijn hoofd. Zo wil ik heel graag een keer naar Vietnam (gaan we dit jaar doen), Amerika, de Malediven en Nieuw Zeeland. Daarnaast wil ik ook nog véél afvallen, workin’ on it! Stoppen met roken stond ook op mijn mentale lijstje en dat heb ik inmiddels af kunnen vinken 🙂

    Briefjes en foto’s zijn voor mij ook echt afleidend, haha. Laatst kwam ik ook brieven tegen van mijn oma. Zo schattig! Dat zorgde wel voor wat traantjes, stiekem. En foto’s van de kroeg, ik als een malle op de dansvloer en dronken om de nek van vriendinnen… OEPS! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *