Liebster award

Ik ben genomineerd voor een Liebster award door Debby van http://www.dppzmyworld.nl/ Een wat? hoor ik je nu denken. Ik moest zelf ook even lezen en kijken wat het inhield, maar deze award die van origine uit Duitsland komt is bedacht om (kleinere) blogs onder de aandacht te brengen bij meer lezers. Super leuk dus om de nominatie te krijgen van een mede beautyblogger.

Aan deze award zijn wel een aantal regels verbonden:

 • Elke blogger die is genomineerd moet 11 dingen over zichzelf vertellen
 • Er zijn 11 vragen bedacht door Debby voor mij die ik dus moet beantwoorden
 • Ik moet 11 nieuwe vragen bedenken voor degene die ik op mijn beurt ga nomineren
 • Ik moet dus 11 andere bloggers uitkiezen en hun ook melden in mijn blog
 • Ik moet dit kenbaar maken bij de door mij genomineerde bloggers
 • Ik mag niet terug genomineerd worden!

Nou las ik wel hier en daar op zowel Engelse, Duitse als Nederlandse blogs dat het aantal opnieuw te nomineren bloggers erg wisselend is. Ikzelf vind het nogal veel om 11 bloggers te nomineren, dus ik verander gewoon ff voor het gemak deze regel 🙂 en nomineer slechts 5 andere bloggers. Deze 5 andere bloggers vind ik leuk om in het zonnetje te zetten en kenbaar te maken bij ‘mijn’ publiek en ik zou het leuk vinden als ze deze award in ontvangst willen nemen.

Maar goed, even terug naar mijn deel van het in ontvangst nemen van de award. Ik moet 11 dingen vertellen over mijzelf. Ik zal proberen andere dingen te vertellen die niet al eerder te lezen waren in Lets get very personal

1. Ik ga volgend jaar trouwen en ik heb hier ontzettend veel zin in. wanneer ik aan mijn vriend denk krijg ik nog steeds na ruim 8,5 jaar vlinders in mijn buik.

2. Ik hou van muziek en kan heel blij worden van bepaalde liedjes. Ik hou van alle muziekstijlen, in elk genre is wel wat te vinden wat ik leuk vind. Zo kan ik uit mijn dak gaan bij zowel The Prodigy als Rage against the machine en ondertussen mee bléren met U2, Robbie Williams of Beyonce. Het maakt me niets uit 🙂

3. Kom ik meteen bij punt drie dat ik moet toegeven dat ik ook Enrique Iglesias lekker … euhm leuk eh … goed vind. Stiekem zwijmel ik weg wanneer ik zijn stem hoor -zucht-  En vooral ‘Hero’ heeft een hele speciale betekenis voor mij. Wanneer ik dit nummer hoor ga ik spontaan huilen. Dat wisten jullie denk ik niet hè? Oja en ik krijg kippenvel als ik Billy Jean van MJ hoor en ik word helemaal zen van Massive attack.

4. Bij mij in huis liggen overal troepjes. Een bakje met nagellak op de bankleuning, lege kuipjes van watzieniklichtjes (waxinelichtjes) in de wijnkast, een torentje van Dora dvd’s op 1 van de speakers en standaard liggen er een stuk of 6 handtassen op 1 van de eetkamerstoelen.

5. Ik vergeet altijd de planten water te geven. 1 plant hebben we al bijna 5 jaar in huis staan, dat deze überhaupt nog leeft is me een raadsel 🙂

6. Ik hou ontzettend van series kijken. Ik leen ze altijd van een collega en kijk zoveel mogelijk afleveringen achter elkaar. Waar ik van smul is oa Dexter, Fringe, The Tudors, Game of Thrones en True blood.

7. Ik ben dol, dol, DOL op gerookte zalm met peper. Op stokbrood, in de pasta, op een bolletje of gewoon los. Het maakt me niet uit ik vind het heerlijk. Soms eet ik ook gerust 3 tot 4 keer in de week iets met zalm.

8. Wanneer het buiten kouder wordt ruil ik mijn koffie vaak in voor een kop thee. ‘s zomers drink ik bijna nooit thee en in de winter giet ik sloten van thee in mijn keeltje. Ik drink mijn koffie zonder melk met 1 zoetje en het liefst sterk. Ik hou niet van vieze slappe mokken met sloten koffie, dan liever een kleine sterke espresso.

9. Ik heb een lichaam wat heel vreemd in elkaar is gezet en waar van binnen niet veel van klopt, maar daar zal ik jullie verder niet mee vermoeien. Waar ik wel de laatste tijd ‘last’ van heb is mijn tinnitus. Dat betekent dat ik dag en nacht piepjes en gesuis in mijn oren/hoofd heb. Het afgelopen half jaar is het erger (luider) geworden en dat levert nog wel eens gehoorproblemen, agitatie en slaapproblemen op. Ik heb dus altijd herrie in mijn kop.

10. Ik ben heel erg vergeetachtig en dromerig. Soms frustreerd het me wanneer ik erachter kom dat ik weer wat stoms ben vergeten. Op mijn werk heb ik daardoor wel ‘foefjes’ geleerd om zoveel mogelijk duidelijkheid en overzicht te creëren in mijn taken en werkzaamheden zodat het niet in de soep loopt.

11. Ik hou van weten waar ik aan toe ben, aan vaste ritueeltjes en dat zaken zo veel mogelijk zijn voorbereid, maar alleen wanneer ik deze regeltjes en ritueeltjes zelf heb bedacht. Wanneer iemand anders dit voor mij gaat bedenken of een bepaalde werkwijze voorschrijft dan gooi ik mijn kont in de crib.

En dan nu de vragen die Debby voor mij heeft bedacht:

Wat doe jij als eerste als je wakker wordt?

Me nog eens omdraaien en wensen dat het nog nacht was. Eerste ding wat ik altijd in de ochtend moet doen als ik wakker word is plassen 🙂

Ben je ergens verslaafd aan?

Ik had een (eos) lipbalm verslaving. Maar nadat ik afgelopen zomer een of andere uitslag kreeg op mijn lippen door waarschijnlijk een allergie van een lipbalm ben ik er vanaf. Verder heb ik niets waar ik verslaafd aan ben.

Waarom ben jij begonnen met bloggen?

Omdat ik mijn mening over producten kwijt wilde en begon te merken dat niet alleen het lezen van (beauty)blogs leuk is, maar het zelf schrijven ook wel iets voor mij kon zijn waarmee ik meteen mijn creatieve geest mee bezig kan houden en daarmee ook meteen een terugvalplan heb voor mijn reeds overwonnen PTSS (Post Traumatisch Stres Syndroom).

Wat doet het bloggen voor jou?

Het werkt ontspannend. Ik ben heel even alleen met mijzelf in mijn wereldje waarin ikzelf de regie heb en in kan creëren wat ik wil. In drukke periodes kan het er ook voor zorgen dat ik geen paniekaanvallen krijg of terugvallen vanwege (mijn overwonnen) PTSS. Hoewel ik het dus heb overwonnen, moet ik er altijd op beducht zijn dat ik terugvallen kan krijgen. Hoort er nu eenmaal bij.

Wat zijn jouw goede eigenschappen?

Positief, pragmatisch, probleemoplossend, Lief 🙂

Wat zijn je slechte eigenschappen?

Soms naief, thuis ben ik aan de luie kant en rete eigenwijs

Ben je ergens bang voor?

Ik ben nergens bang voor, behalve wat denk ik iedere ouder heeft en dat is dat je kind ernstig ziek wordt, iets ernstigs overkomt of dat je je kind verliest.

Welk make up product koester jij het meest en waarom?

Mascara denk ik. Ik ben dol op al mijn oogschaduws en andere meuk, maar uiteindelijk is een make upje niets zonder mascara.

Wat is het duurste product wat jij ooit heb gekocht?

Poeh he, dat weet ik niet zo goed. Als het een make up product moet zijn misschien mijn Urban Decay naked palette. Als het een bodyproduct zou moeten zijn denk ik van Lush de Ro’s Argan body conditioner (It’s worth every penny!). Als het een gezichtsproduct zou moeten zijn denk ik een night repair cream van WINspa (qua product en werking te vergelijken met La Mer, maar wel iets goedkoper) die helaas al heeeel lang op is.

Wie zou jij willen ontmoeten in het echt van de bloggers?

Ook een lastige want aan de ene kant lijkt me mij super leuk en aan de andere kant een beetje eng. In mijn eigen stad heb ik eens eerder Vera Camilla (en Suzanne) ontmoet en kort gesproken (In het echt is ze ook zo aardig!) en ik denk dat ik Desirée van Curvacious wel eens zou willen ontmoeten en misschien ook wel de enige mannelijke beautyblogger in ons land Tim Bunnink

Als jij niet meer zou mogen bloggen, wat zou jij dan doen?

Dan zou ik boos worden en alsnog gaan bloggen (I can do what I want 😉 ) Dan zou ik waarschijnlijk iets anders zoeken om mijn creativiteit te kunnen uiten. Ik zou wel veel tijd over hebben, aangezien ik alleen al met deze post de hele dag zoet was.

Oké dan is het nu mijn beurt om zoals gezegd 5 andere bloggers te nomineren voor de Liebster award. Ik kies daarvoor bloggers die iets hebben met beauty, fashion en everyday life. Een mixje dus:

 1. Kristie Wanders met haar blog Whataboutlifestyle
 2. Lotte met haar beautyblog lottelovesbeauty.nl
 3. Anneloes met beautyblog thebeautyguide.nl
 4. Lisette van evengeenmama.nl
 5. Kevser van whatthefashion.nl

Dames mijn vragenlijstje voor jullie:

 • Wat doe je liever? In je tokkiepak (huispak) op bank lamballen of uitgedost fashionable in de stad paraderen?
 • Ben je verliefd/verloofd/getrouwd
 • Waarom ben jij begonnen met bloggen?
 • Wat doet het bloggen voor jou?
 • Heb je een bepaalde doelgroep voor ogen met je blog?
 • Wat is je grootste miskoop geweest op beauty of fashion gebied?
 • Ben je ergens bang voor?
 • Welk make up product koester jij het meest en waarom?
 • Wat is het duurste beautyproduct wat jij ooit heb gekocht?
 • Wie zou jij willen ontmoeten in het echt van de bloggers
 • Als jij niet meer zou mogen bloggen, wat zou jij dan doen?

Bron Enrique iglesias

Bron Lolcat

8 thoughts on “Liebster award

 1. Wat leuk om door jou genomineerd te worden! Top zeg, mooie vragenlijst, ik ga er eens heel goed voor zitten, de bedoeling is waarschijnlijk om er zelf een post aan te wijden op de site? ( komt mij heel goed uit, was ik al net van plan, goeie stok voor mij dus, ben een uitsteller!)

  You’ll be hearing from me soon!

  Groetjes van Lisette

 2. Wat superlief dat je mijn blog genomineerd hebt! En Enrique Iglesias vond ik vroeger nooit zo interessant, maar toen hij een keer te gast was bij X Factor US (of was het nou The Voice?) vond ik hem echt een schatje.

  • Grappig want ik vond hem vroeger een echte aanstellerige kwijlbal, totdat ik hem een paar jaar geleden bij Live & cooking zag … Ik zat nog net niet in de tv zelf te kwijlen ^^ Ik was om hahaha

 3. Pingback: Over ons, over mij | evengeenmama.nl

 4. Lees hierbij mijn antwoorden op evengeenmama.nl http://bit.ly/Sz6A9G, ik geef er weer mijn eigen ‘spin’ aan en ga een vragenlijst voor mama’s samenstellen die op die manier hun verhaal van ‘de vrouw achter de mama’ kunnen vertellen! Geïnspireerd door Yasmin!
  Veel leesplezier vast, groetjes van Lisette

 5. aller eerst onwijs bedankt dat je het even uitlegt! ik ben hem namelijk ook gekregen en had geen idee het eigenlijk inhield, haha!
  leuk stukje ook trouwens, nu heb ik gelijk kennis gemaakt met jou en je blog 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *