Indy’s Closet

Indy's Closet

Wat doe je wanneer de kledingkast van je inmiddels 9 maanden oude dochter uitpuilt van kleding en schoenen en tegenwoordig de schoongewassen kleding al voor het gemak maar in de wasmand (opgevouwen) blijft liggen omdat het nu eenmaal niet meer in de kast past? Juist …. Indy’s Closet is geboren.

Dat wil zeggen. Het idee was geboren om op Instagram en Feestboek een mini winkeltje te openen. Leuk want ik heb altijd een eigen winkeltje willen runnen! Maar nu de tijd nog zien te vinden om al die kleding uit te zoeken, foto van te maken en te posten. Want uiteraard had ik ook over de styling van de foto’s een idee en dat alles zou met gemak een volledige dag of langer in beslag gaan nemen.

Na 2 maanden rond te hebben gelopen met het idee had ik eindelijk op een zondag de gelegenheid. En yeah! Sinds een tijdje staat een gedeelte van de kleding online op Instagram.

Indy's Closet

Mocht je het leuk vinden, neem dan gerust een kijkje. De kleertjes zijn niet duur en komen uit een rookvrij huis en sommige items zijn niet of bijna niet gedragen. Dat krijg je nu eenmaal wanneer je moeder leuke kleertjes ziet hangen 🙂 De bedoeling is dat de kleding regelmatig zal worden aangevuld met nieuwe items.

Je kunt Indy’s Closet vinden op Insta via indys_closetnl

Indy's ClosetBij de foto’s op Insta staan de prijzen en uitleg. Ik ben me er bewust van dat sommige items goedkoper zijn dan de kosten voor de postzegel, maar je betaald uiteraard maar 1x verzendkosten per envelop voor mocht je meerdere items willen hebben. Ik probeer dan zoveel mogelijk in 1 grote envelop te stoppen. Wanneer je echt heel veel wilt hebben kun je me gerust mailen zodat ik vooraf voor je kan kijken hoeveel gram het bij elkaar is en in hoeveel envelopjes het past.
bloglovin

One thought on “Indy’s Closet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *