eBay – Mijn ontvangen baby spulletjes

Half januari had ik op eBay wat baby spulletjes gekocht. Weten jullie dat nog? Kijk hier om te kijken wat ik allemaal voor onze kleine meid had gekocht. Ik heb nu alle spullen inmiddels binnen gekregen en laat jullie zien of het hit or shit is.

Ik had mijn bestelling geplaatst vlak na een shipping. Dus ik moest wel eventjes drie weken wachten voordat mijn goodies vanuit China werden verscheept. Maar hey, voor die prijzen kan ik wel eventjes wachten. De omgerekende prijzen zijn de euro prijzen volgens de op dat moment de huidige koers. De huidige koers kun je altijd checken via http://www.valuta.nl/

 Miffy luiertas

ebay miffy nijntje luiertas

ebay miffy nijntje luiertas

ebay miffy nijntje luiertas

De luiertas van Miffy (Nijntje) is precies zoals het plaatje was weergegeven op eBay. Hij is ruim, makkelijk schoon te maken en open en dicht te maken dmv een koordje. Of het definitieve luiertas gaat worden of gewoon een ‘handy bag’ voor speeltjes of logeerpartijtjes weet ik nog steeds niet. Misschien in de eerste periode als luiertas en daarna als handy bag. Ik weet nog bij Dion dat ik al gauw wat spulletjes in mijn eigen handtas meenam en helemaal geen luiertas meer bij me droeg. Daarom overweeg ik nog steeds om gewoon een wat grotere mooie leren tas te kopen die ik voor beide kan gaan gebruiken.

Deze tas is zeker een HIT! En kost slechts $12 bij deze verkoper. Omgerekend was dat €10,15.

 Storage bag

inhoud ebay luiertas

inhoud ebay luiertas

inhoud ebay luiertas

De Nijntje tas heeft geen handige vakjes dus kocht ik deze er los bij. Omdat ik niet de exacte maten wist heb ik een S/M/L besteld. Uiteindelijk past maatje L er perfect in!

inhoud ebay luiertas

In de vakjes kun je van alles kwijt zoals luiers, flesjes, voeding, doekjes en speeltjes. Mocht het vies worden zijn de canvas tasjes makkelijk in de was te donderen. En ik heb drie maten nu dus welke tas ik ook zou willen gebruiken, ik past altijd wel 1 van de storage bags in.

Ook deze storage bags zijn zeker een HIT! Ik kocht deze storage bags bij deze verkoper.

  • Maat S kost $1,17 omgerekend was dat €0,99
  • Maat M kost $1,39 omgerekend was dat €1,18
  • Maat L kost $1,63 omgerekend was dat €1,38

Slabbetjes

ebay carters slabbetjes

ebay carters slabbetjes

ebay carters slabbetjes

ebay carters slabbetjes

Ik was blij toen ik deze ontving in de brievenbus. Het bleken slabbetjes te zijn van het merk Carters. Dit babymerk heb ik alleen nog eerder gezien in Amerika bij Macy’s. Het merk heeft zulke leuke babykleertjes!

Deze slabbetjes zijn goed in elkaar gezet en ik verwacht dat ze menig machinebeurt met gemak zullen overleven. Duidelijk een HIT!

Ik kocht bij deze verkoper de 3 bovenste bibs towels voor $1,98 per stuk. Dat was omgerekend €1,68.

Ik kom er nu achter dat via de website van Carters je ook babyspul kunt bestellen en laten bezorgen in NL. Carters heeft aangename prijzen voor oa kleding en heeft echt heel leuke babypakjes. Alleen de verzendkosten en belasting naar NL zijn belachelijk idioot duur (€25,-) en misschien alleen te doen wanneer je een echt hele grote order zou plaatsen. 

Speenkoord clip

 

ebay speenkoord clips

Super schattig! Ze zijn van hout en stevig geplakt op een metalen clipje. Ze komen exact overeen met het plaatje van eBay. Ook deze clips zijn zeker een HIT!

Deze kosten $4,92 bij deze verkoper. Dat was omgerekend €4,16 maar daar kreeg ik wel 10 verschillende olifantenclips voor. Dus dat is €0,41 cent per stuk. Geen idee alleen wat ik met 10 clips moet hahaha.

Ballet sokjes

balletsokjes baby

balletsokjes baby

balletsokjes baby

Tja … hier moest ik smakelijk om lachen. Ze lijken zeer zeker op het plaatje van eBay, maar ehm. Veel te groot voor echte babysokjes. Ze zijn behoorlijk ruim en kort waardoor ik denk dat alleen hele kleine korte kleutervoetjes ze zullen passen. Op de onderste foto zie je het verschil tussen een babysok en de balletsok. Voor mij een duidelijke SHIT!

Bij deze verkoper kocht ik zowel de roze als de zwarte versie voor $0,99 per stuk. Dat was omgerekend €0,84. Maar ik kan ze je niet aanraden 😀

Haarband

ebay haarbandjes baby

Ik was er eigenlijk al een beetje bang voor toen ik deze bestelde. Ik vind het SHIT! Maar dat komt voornamelijk omdat ik er niet van hou. Het was een gokje en kon heel misschien best leuk zijn, maar nope. Not my cup of tea.

Is het wel wat voor jou dan kun je hem kopen via deze verkoper voor $0,99. Dat was omgerekend €0,84.

Pennenhouder

ebay kwasten standaard

ebay kwasten standaard

ebay kwasten standaard

Deze pennenhouder ging ik dus gebruiken om oa kwasten, oogpotloodjes en mascara makkelijk in op te bergen zonder dat ik moet graaien tussen de tig andere kwasten en potloden. Ik weet nog niet zo goed wat ik ervan moet vinden. Dat komt misschien ook omdat mijn beautytafel niet meer in een kastenkamer staat. Dit is de babykamer geworden waardoor alle kledingkasten en mijn beautyspullen zijn verkast naar onze slaapkamer. Daar heb ik minder goed licht om me te kunnen opmaken waardoor er weer een everyday make up bakje in de badkamer staat. Ik maak me dus tegenwoordig in de badkamer op met kunstlicht ipv daglicht. Het is niet anders, maar daardoor is dit rekje niet handig in gebruik voor mij. Het rekje kan ik niet handig plaatsen in de badkamer en een bakje met everyday spulletjes kan ik zo in een laatje wegmoffelen.

Dus opzich een HIT! Alleen persoonlijk nog even niet voor mij 😀 De pennenhouder kocht ik bij deze verkoper voor $2,19. Dat was omgerekend €1,85.

Q: Wat vinden jullie van de ontvangen eBay aankoopjes? 
bloglovin

4 thoughts on “eBay – Mijn ontvangen baby spulletjes

  1. Super leuk dingetjes zeg! die tas is echt super leuk! en helemaal handig met zo’n ding er in! jammer van die sokjes! ze zijn wel erg leuk, maar niet echt babymaatachtig haha!

  2. Leuke dingetjes! Ik durf zelf nooit op ebay te bestellen, maar blijkbaar moet ik dat gewoon doen 😛

    • Je moet goed kijken bij wie je koopt. Bijvoorbeeld seller met een minimale positive rating of ‘top seller’ van boven 95%, Free shipping en Buy now kiezen in het filter menu. Voor sieraden ed is eBay echt een walhalla

  3. Ik vind die slabbetjes en die olifantjes zo lief! En ook de Nijntje tas <3 EN OHH die pennenhouder lijkt me ideaal voor kwasten! Daar ga ik eens naar kijken 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *