Date in a Box

Date in a box

Wil je wat vaker met je geliefde op stap, maar weet je niet zo goed hoe of wanneer? Dan heb ik misschien een leuk idee voor je waarmee het wat makkelijker en leuker kan worden. Date in a Box!

Date in a box

Het oorspronkelijke idee is niet van mij. Ik zag het voorbij komen op de blog van Geertje en het idee sprak mij meteen aan. Voordat Indy werd geboren hadden wij iedere maand een ‘date night’. Iedere maand regelde we om en om de oppas en de date. Meestal gingen we naar de bios. Ideaal voor de vermoeide ouders. Je bent er toch even uit met z’n twee maar hoeft niets te doen behalve je hand in een bak popcorn te steken en naar een beeldscherm te turen 😀

Maar sinds Indy is geboren hebben we het drukker en sloopt het er een beetje in. Niet dat we nooit meer weggingen, maar niet op regelmatige basis en er werd niets meer gepland. Tijd dus om onze dates weer even scherp te houden! Ik vind het namelijk super belangrijk dat we ook nog man en vrouw kunnen zijn en niet alleen maar bezig zijn met werken en de kinderen.

Date in a box

Het idee is eigenlijk heel simpel. Een box gevuld met kleinere doosjes met in ieder doosje een date. Ik heb voor iedere maand een date bedacht, maar je kunt er uiteraard meer of minder maken. That’s it!

De Box heb ik overigens al in December gegeven aan mijn man. Het lag onder de kerstboom en werd moet ik wel zeggen eerst met enige aarzeling ontvangen. Uiteraard tot hij sommige dates zag en wist wat de bedoeling was ….

Misschien een leuk idee voor de komende Valentijn <3

Date in a box

Date in a box

Date in a box

Date in a box

Date in a box

Date in a box

Ik heb alles gekocht bij Xenos. Zowel de grote als de kleine doosjes en de tags. Er zitten ook sommige dezelfde dates in zoals naar de bioscoop gaan of uit eten. Ook heb ik dates ertussen gedaan die geen geld kosten en alleen maar liefde. Zoals een boswandeling of een volledige lichaamsmassage. Uiteraard gepaard met kaarsjes, muziek, wijn en een warm ontspannen bad. Bij de boswandeling wil ik een bos uitzoeken die we nog niet kennen en dan neem ik een picknick mandje mee.

Er zitten ook wat luxere dates tussen zoals een weekendje weg of een stedentrip. Voor de maand januari had ik een dansavondje in gedachte. In Arnhem zou er een Boogienights zijn met disco klassiekers uit de jaren 70 en 80. Alles was al geregeld, maar helaas kreeg Indy de waterpokken en dus hebben we besloten om niet weg te gaan.

In Maart heb ik iets heel speciaals gepland en geregeld, maar daarover ga ik nog niets verklappen. Wel ben ik heel benieuwd naar de blik van mijn man. Het is iets wat hij never nooit zal verwachten van mij. Hij weet ook niet dat we überhaupt wat gaan doen. Oppas en alles heb ik in het geniep geregeld 😀

bloglovin

6 thoughts on “Date in a Box

  1. Super leuk idee vond ik ook; hier hebben we al het eerste deel gebruikt: schaatsen. Deze maand heerlijk uit eten met vrouwlief.
    Ik was even kwijt of ik jou die tip van de Xenos doosjes had gegeven of dat het iemand anders was

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *