Bruiloft update: De trouwkaarten

goedkoop trouwkaarten maken

Yeah weer een bruiloft update! Nog 3 maandjes jongens 😀 Nog 3 maandjes en dan mag ik eindelijk mijn jurk aantrekken en gaan trouwen met de liefde van mijn leven.

De bruiloft houden we intiem. Nou is de lokatie ook niet geschikt om een mega bruiloft te houden, maar zelf willen we het ook graag niet te groot hebben. Maar de mensen die er wel bij horen moeten natuurlijk ook uitgenodigd gaan worden. En daar krijg je het dan al. Samen gaan bedenken hoe die trouwkaart eruit moet komen te zien. Beide heb je wel wat ideetjes, maar dan? Ga je naar een drukkerij of een speciale zaak of winkel waar je eindeloos in mappen en boeken moet gaan turen naar honderden trouwkaarten? En wat kost dat geintje dan wel niet?

We waren er al snel uit. Geen zin om tig boekwerken te moeten gaan doorspitten. We houden van makkelijk. Een kaart zelf maken met ons eigen idee als basis, gewoon via internet vanaf onze eigen bank en gezellig met een wijntje erbij. Uiteraard bij een site die betrouwbaar is en waar we een gratis (hollanders hè!) proefdruk kunnen krijgen voordat we 80 foutief gedrukte kaarten krijgen. Een site waar je zelf foto’s kunt uploaden en natuurlijk de meest vriendelijkste prijs krijgt 😀 Nou die website hebben we zonder moeite gevonden … Kaartje2Go!

kaartje2go

zelf trouwkaarten maken

makkelijk trouwkaarten maken

betrouwbaar trouwkaarten maken

Dit is onze trouwkaart (alleen wel eentje met aangepaste tekst ivm privacy). We zijn er zelf erg blij mee. We zaten te dubben en dubben … moeten we nu een hoogglans witte kaart doen, of juist een hele strakke zwarte kaart en willen we een standaard trouwkaart of gaan we voor eigenwijs.

Mijn vriend heeft mij ten huwelijk gevraagd op Terschelling op een heel bijzonder punt met uitzicht over de zee (aanzoek). Terschelling heeft een speciale plek in onze harten. Waarom dan niet het strand en Terschelling gevoel proberen over te brengen in de kaart. En daar past geen hippe hoogglans witte kaart bij. Ook geen strakke zwarte kaart met een leuk motiefje. Nope … verweerd hout met zand en helmgras. Een foto erbij met onze voeten in het zand en binnen no time was onze kaart gemaakt. Precies zoals we zelf zijn. Wij maken elke vakantie een ‘voetenfoto’. Gewoon een gekke foto met onze voeten op een stuk land van bestemming. Van Terschelling tot Bali, Mexico of Miami, onze voeten hebben overal hun stappen gemaakt.

De volgende dag lag de proefdruk al op de deurmat. Perfect en super snel! Wat een service. Toen we de kaart zagen begon het toch weer even te leven. We gaan echt trouwen en ik krijg eindelijk dezelfde achternaam als mijn zoontje. Natuurlijk ging dat besef weer gepaard met een zoveelste traan.

Wanneer je ook trouwkaarten of andere soort kaarten wilt bestellen of zelf wilt maken dan kan ik Kaartje2Go absoluut aanbevelen. Wanneer je besteld voor 20:00 dan gaat de kaart dezelfde dag nog op de brievenbus. Je kunt zoals wij hebben gedaan zelf een foto uploaden, maar je kunt ook kiezen uit een enorme collectie. Heb je meerdere kaarten te versturen naar verschillende adressen dan kun je heel simpel een Excel bestand uploaden met alle adressen. Als je een account aanmaakt krijg je klantenkorting op al je bestellingen 😀 Niet voor niets dus dat Kaartje2Go 350.000 tevreden klanten heeft. Euhm … 350.002 tevreden klanten want wij zijn super blij!

bruiloft koen en yasmin
bloglovin

47 thoughts on “Bruiloft update: De trouwkaarten

 1. wauw dame, proficiat! ik wens je alvast een fantastische dag en een geweldig leven samen toe 🙂

 2. Heel mooi en romantisch kaartje! Straalt ook die intimiteit uit!

  En tja, kaartje2go is óók goed voor geboortekaartjes hihihi!! Dus nu al 35.004 tevreden klanten! 😉

  • Super leuk om te horen dat onze achter liggende gedachte ook echt overkomt met de kaart <3

 3. Mooie kaart zeg. Bij onze trouwkaart was het helaas fout gegaan met het jaartal van de trouwdatum 🙁 Overigens niet besteld waar jullie ze besteld hebben hoor.

  • Ohnee wat erg! Waren ze verkeerd gedrukt of hadden jullie zelf per ongeluk een verkeerde datum op de kaart gezet?

 4. Inderdaad een hele mooie kaart Yas!!! van kaartje2go!
  Wij hebben zelf eind dit jaar ook kaartjes nodig (geboorte), we zullen het in ons achterhoofd houden!

  Het zal een hele mooie dag worden meis!

  • Dank je wel Ev! Voor de geboorte van jullie wondertje kan ik zeker Kaartje2Go aanraden. Onze dag kan in ieder geval nu al niet meer stuk!

 5. Prachtige kaart zeg. En een bruiloft hoeft echt niet altijd ‘groot’ te zijn. De dag zal toch wel heel bijzonder worden of het nou groot of intiem is. Ik ben nu 4 jaar samen met mijn vriend en kan niet wachten tot de grootte dag haha. Moet eerst nog wel mn studie afmaken dus zal nog zeker min. 3jaar duren voordat het zover is.

  • Dank je wel! Je hebt helemaal gelijk, de dag zal toch wel bijzonder worden. Een studie eerst afmaken is wel beter denk ik. Daarna kun je je lekker richten op andere dingen. Ik ga trouwen na 9,5 jaar en keek er al 9 jaar en 3 maanden naar uit :-D, maar ach wanneer je er toch vanuit gaat dat je een heel leven met iemand deelt, maken die paar jaartjes ook niet uit 😉 Suc6 met je studie!

   • Ja daarom! Ik weet nu toch al dat ik de rest van mijn leven met deze ‘man ‘ ga doorbrengen! Heel veel plezier op jouw mooie dag. Ga ervan genieten. Dankjewell!! super lief 😀

 6. wauw nog 3 maanden! Wat gaat de tijd snel, en hopelijk voor jou hierna nog sneller. Wat een prachtige trouwkaart hebben jullie ook uit gezocht!

 7. wat een mooie kaart! Heerlijk om uit te kijken naar je eigen bruiloft. De mooiste tijd van mijn leven, naast de geboorte van de kids uiteraard. Wens je een super bruiloft!

 8. Mooie kaart hoor! Lekker dat al de voor jullie speciale elementen er in verwerkt zijn. Dan blijft hij speciaal, voor altijd 😉 Wij hebben ook zelf onze trouwkaarten gemaakt. We zijn semi-stiekem getrouwd (we hadden maar 10 gasten) en hebben op de dag zelf ‘Oeps, wij zijn getrouwd!’ kaarten op de bus gedaan. Prachtige reacties gekregen 😉

  • Ook leuk zeg zo’n Oops we zijn getrouwd kaart, tenminste origineel! Bedankt voor je compliment Marije <3

 9. Wat een mooie kaart! Spannend zeg, voor je het weet zijn de drie maanden zo voorbij! Alvast gefeliciteerd en ik wens jullie saampjes veel geluk toe 😀

 10. Gefeliciteerd! En ik vind het kaartje echt tof. Vooral de voorkant. Lekker simpel, lekker strak maar toch het romantische. Well done!

 11. Pingback: De bruiloft |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *