Bridezilla … Who? Me?

Even een berichtje tussendoor. Op dit moment ben ik (zijn wij, maar voornamelijk ik :-D) bezig met de laatste voorbereidingen voor onze bruiloft. We hebben nog twee maanden de tijd, maar in de laatste maand heb ik mijzelf voorgenomen om even wat rust te nemen. Ik wil dan vooral genieten van wat komen gaat en een paar beautybehandelingen ondergaan. En verder wil ik niets meer organiseren of regelen.

Hoewel we alle grote dingen al binnen no time op de rit hadden, zijn het nu juist de kleine dingetjes waar ik horrendol van wordt. Die laatste puntjes op de i. Het bruidsboeket, ringen laten graveren, give aways maken, zorgen dat het draaiboek klopt en dat we niets zijn vergeten.

Ik merk dat ik het lastig vind om al die verschillende petten op te moeten zetten van goede werknemer, moeder, huishoudster, koelkast bevoorrader, kok, minaar, organisator en noem al die petjes maar op. Ik heb mijzelf nooit als een bridezilla gezien omdat alles soepel verloopt en ik prima kan multitasken en organiseren. Maar toch wil ik die positieve flow behouden en ga ik mijzelf wat meer rust geven/gunnen zodat ik niet alsnog zou eindigen als een draak van een bruid.

Het eerste wat ik mij kan bedenken om te laten vallen is het huishouden want o wat heb ik daar een hekel aan! Maar ik geloof dat dat met een volledig gezin en langharige kat geen optie is (dayum). Geen boodschappen meer doen is ook geen optie, ik vrees dan voor hele hongerige mondjes die boos op me worden. Taken verdelen doe ik eigenlijk ook al. Dat wil zeggen stofzuiger in iemands handen duwen en mini bezem geven aan de kleine. Maar ondanks dat moet er iets gaan afvallen en dat is helaas de frequentie van het bloggen.

Ik heb altijd tegen mezelf gezegd ‘Yas het is je eigen blog en jij bepaalt zelf wat je schrijft en wanneer je dit doet en je hoeft nooit uit te leggen wanneer je geen zin hebt om te schrijven’Β  En nu sta ik daar nog steeds achter, maar toch wilde ik het even vermelden in deze blog.

So now you know πŸ˜€

Op instagram ben ik wel erg actief en laat ik regelmatig swatches of gekochte make up, looks, bruiloftdingen of gewoon daily stuff zien. Dus wil je wel op de hoogte blijven van alles volg dan yazylicious op instagram.

Liefs Yasmin
bloglovin

10 thoughts on “Bridezilla … Who? Me?

  1. Wel potverdikkie!! Laat je je lezeressen nu gewoon in de kou?? Haha nee hoor, geintje πŸ˜‰
    Succes met de laatste voorbereidingen, als je nog tips & tricks wilt, je weet me te vinden (en anders ken ik een hele goeie weddingplanner die wellicht nog wat voor je kan doen), en ik kijk ENORM uit naar de foto’s, vooral de eerste persfoto van je jurk!!
    xx

    • Hahaha ja bad me bad me! Dank je wel Marleen. Al vanaf het moment dat de jurk gekocht was sta ik te poppelen om ‘m online te gooien πŸ˜€ Kussies terug xxx

  2. Het is ook allemaal niet niks! Ik geloof zeker dat uiteindelijk alles helemaal goedkomt en ik ben sΓΊper benieuwd naar je jurk! =D

  3. Heel begrijpelijk meis, eerst je zelf en je pracht dag en dan komt de rest wel, ik blijf je toch wel volgen en ben heel erg benieuwd hoe je speciale dag zou zijn en hoe jij en je man er uit zien, ik wens jullie al het geluk en liefde van de wereld toe en hopelijk kan je van de kleine dingetjes genieten en even tot rust komen

  4. Aahh ik geef je groot gelijk. Dit is een periode die je (als t goed is) maar 1 keer meemaakt in je leven, dus geniet er zo veel mogelijk van. Goede keuze van je om het even rustig aan te doen. Enjoy!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *