Afsluitertje

Lieve lezeressen van yazylicious. Toch even een klein afsluitertje en terugblik op 2013. Het afgelopen jaar is voor mij en ons gezin een ontzettend druk jaar geweest. Een druk maar overall leuk jaar.

Door ook de drukte en mijn opgroeiende peuter heb ik af en toe wel twijfels gehad of ik niet beter kan stoppen met bloggen. Niet omdat ik het niet leuk meer vind, maar simpel omdat het lastiger is geworden om mijn tijd goed te verdelen tussen werk, man & kind, social life, me time en dan nog mijn blog. Het maken van foto’s, bewerken en schrijven kost gewoon veel tijd per blogpost. Maar toch ook elke keer wanneer ik aan het bloggen ben, of foto’s maak van prachtige producten haal ik er zoveel plezier uit. Ik denk al snel in ‘blogtaal’ wanneer ik een mooi product heb gekocht of gekregen. Het zou zonde zijn om die joy voorgoed in de bekende wilgen te hangen.

Wel zullen mijn vaste lezeressen hebben gemerkt dat ik niet meer minimaal 3 artikels per week post. Eerder 1 en hooguit 2 per week. En dat vind ik zelf prima. Bezoekers aantallen stijgen nog steeds dus kennelijk beleven jullie ook plezier aan mijn blog 😀 Fijn! Nee … HEEL fijn zelfs. Jullie bezoek en reacties plezieren mij enorm. Dus ik heb besloten om fijn door te gaan met bloggen.

Goede voornemens doe ik niet echt aan. Behalve de belofte aan mijzelf dat 2014 een fantastisch jaar gaat worden en ik leuke kansen niet voorbij laat schieten.

Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om mijn meest favorieten producten van het afgelopen jaar op een rijtje te zetten.

Mijn absolute persoonlijke high lights van 2013

Mijn meest favoriete verzorgingsproducten van 2013

Mijn meest favoriete make upjes van 2013

Mijn meest favoriet en gedragen parfum van 2013

 • Chanel Chance eau Tendre
 • Marc Jacobs Daisy

Eigenlijk zou ik de lijst wel kunnen uitbreiden met nog véél meer fijne producten, maar deze steken er bovenuit.

Ik hoop jullie ook in het nieuwe jaar weer blij te maken met mijn eigenwijze blog en jullie mee te nemen in mijn persoonlijke leven en met reviews van beauty producten. Bedankt voor jullie komst in 2013!

Ik wens jullie een heel fijn, gezellig en natuurlijk rete gezond 2014! Tot blogs sweeties <3

Q: Wat was jouw meest favoriete beauty product in 2013?
bloglovin

7 thoughts on “Afsluitertje

 1. Wat een mooi overzicht van je fijnste producten! Ook erg fijn om te lezen dat je lekker door blijft bloggen 😀 Jij ook vast een mooie jaarwisseling en een retegezond 2014 gewenst! 😉 tot blogs!

 2. Ik geniet iedere keer weer van je nieuwe blogs!! Leuk om te zien wat jouw favo producten waren in 2013.
  Voor mij zijn dat onder andere:

  • Dolce & Gabbana light blue edt
  • Mac eyeshadows
  • dagcreme bodyshop vit e
  • nagellak L’Oréal (kleine dunne flesjes van € 5,99)

  Verder zou ik het zo eigenlijk niet weten..

  De beste wensen meis! Hopelijk wordt dit een topjaar!

  • Jij ook de beste wensen! Gaat een topjaar worden voor beide 😉 love Mac natuurlijk! Van the bodyshop zou ik wat meer producten willen uitproberen dit jaar. Bij mij strepen die nagellakjes van L’oreall, bij jou niet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *