Beautybox januari + review

beautybox januari

Wat later dan jullie van mij gewend zijn heb ik hier de Beautybox van januari voor jullie. Ik heb hem al ruim een week in huis, maar ik ben simpelweg te druk geweest om erover te schrijven. Ik heb daardoor wel de producten alvast kunnen gebruiken waardoor ik jullie kan voorzien van een mini review. Kijk met me mee!

Inhoud beautybox januari

De box voelde dit keer weer zwaar aan en na het openen zag ik meteen waarom. Een paar full sizes en een extraatje wiiii ik hou van extraatjes 😀 Deze box staat in het teken van must haves voor je huid tijdens deze barre wintermaanden. Dus geen Valentijn box maar winter musthaves!

Wat zit er in deze januari box:

  • Dove winter care body lotion
  • Roc Enydrial douche crème en body balsem
  • Rover hair luxurious leave in conditioner
  • Beautybox kaars in een tinnetje
  • Teeez Eve’s ready to wear lipstick

Dove winter care body lotion

dove wintercareHet is een full size van 250 ml en kost in de winkel E.6,99. Deze komt uit de Limited Edition van de winter care lijn en beloofd tijdens de barre wintertijden extra lief te zijn voor je huid en deze goed te verzorgen met een warme geur van Amber.

Mijn mening: Heerlijk product voor mijn droge huid die tijdens de winter extra verzorging nodig heeft. Het trekt snel in mijn huid en laat een zacht resultaat achter. De geur is inderdaad warm en winters en zorgt voor een ontspannen gevoel. Dove begrijpt wat geuren kunnen doen in een product. Ik gebruikte overigens af en toe ook al de douche crème en body crème van deze speciale winter care lijn en alle producten bevallen mij zeer goed.

Roc Enydrial douche crème en body balsem

rocDe douche crème is een luxe sample van 50 ml. Een full size van 400 ml kost in de winkel E.16,95. Hij geur en zeepvrij en vrij van parabenen. Hij reinigt op een zachte manier de zeer droge en gevoelige huid. Hij is zowel voor het lichaam als het gezicht te gebruiken.

Mijn mening: Ik vind hem erg fijn. Hij is inderdaad geheel reukloos en dat is voor mij meteen een klein nadeel want ik hou van lekkere geurtjes. De substantie is heel zacht en voelt fijn aan. Daarna voelt mijn huid ook nog zacht aan.

De bodybalsem is een sample van 15 ml. Een full size van 200 ml kost in de winkel E. 16,95. De voedende balsem zou ervoor zorgen dat de vochtbalans tijdens de wintermaanden op pijl wordt gehouden.

Mijn mening: Een fijne balsem die zorgt voor een zacht huidje. Hij trekt wat minder snel in waardoor je nog een tijdje de balsem op je huid voelt. Verder zijn het fijne producten van Roc.

Rover hair luxurious leave in conditioner

beautybox januariEen full size van 150 ml kost in de winkel E.17,95. Deze spray zou je haar herstellen, verzorgen en hydrateren. Daarbij zorgt het voor een bescherming en versterking van de haarpunten.

Mijn mening: Ik heb hem nog niet goed kunnen testen en moet hierop in een aparte post op terug komen.

Beautybox kaars

beautybox januariDe kaars is een geurkaars die als extraatje in de beautybox zat.

Teeez Eve’s ready to wear lipstick

teez lipstick

teez lipstickteez lipstick swatch

Het is een full size en kost in de winkel E. 7,49 voor 3,5 gram. De toevoeging van wilde mango zou zorgen voor een herstellende, hydraterende en voedende werking van de lippen.

Mijn mening: Ik vond het super leuk om een lippenstift in de box tegen te komen. Ook de verpakking van Teeez vind ik er apart en leuk uitzien. Net even wat anders dan andere lippenstiften. De formulie is inderdaad erg zacht en fijn. De kleur is helaas niet een kleur die ik makkelijk zou dragen. Hij is naar mijn mening wat te donker bruin/rood en dan helaas meer bruin dan rood op mijn lippen.

De Beautybox van deze maand valt mij zeker niet tegen. Het is jammer dat de kleur lipstick niet direct bij mij past, maar de overige producten kan ik allemaal gebruiken. Wat ik wel jammer vind is dat de Beautybox elke maand te kampen heeft met problemen wat betreft de levertijd van producten of verzending van de box. Zo is het al voorgekomen dat er een maand (november) werd overgeslagen omdat ze graag in het begin van de maand willen verzenden, maar de december box kwam niet in het begin van de maand en zo ook deze box kwam pas aan het einde van de maand binnen. Wat betreft de inhoud en de diversiteit van de box heb ik niets te klagen. Wel zou ik het fijn vinden als hun service, verzending en transparantie beter zou zijn.

Q: Heb jij ook een Beautybox? Wat vond je ervan?

bloglovin

3 thoughts on “Beautybox januari + review

  1. Leuke dingentjes zitten er weer in! Die Dove is zó lekker 🙂
    Ik heb zelf geen beautybox, want ik denk dat ik de meeste spullen eigenlijk niet zal gebruiken.

    • Daar heb je een heel goed punt. Ik zit ook te twijfelen of ik inmiddels niet een beetje boxmoe word. Mijn hele badkamerkast ligt vol met allerlei tubetjes en smeerseltjes uit de box.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *