Winterlook

winterlook

Spelen met make up! Ik ben er dol op. Voor deze winterlook koos ik voor bruintinten. Misschien niet zo heel bijzonder of speciaal, maar wel warm voor deze periode van het jaar.

winterlook

Winterlook

Ik heb voor deze look dus gebruik gemaakt van warmere bruintinten. Een beetje shimmer en wat matte op mijn ogen. En voor de verandering eens een gloss op mijn lippen.

winterlook

Om een goed verschil te kunnen laten zien moet ik helaas met de blotebillengezicht op de foto. Wat een sproeten hè? Ik vind ze maar niets. Het verschil tussen bruin/oranje van de sproeten en pigmentvlekken vergeleken met de plekken waar bijna geen pigment in zit vind ik veel te groot. Dus whoppa! Wanneer de basis erop zit voel ik me al een stuk beter.

De basis

winterlook

Voor de basis heb ik eerst een verzorgende crème van Vichy gebruikt op mijn gezicht en hals. Daarna mijn favoriete foundation van Catrice (Photofinish), een beetje concealer onder mijn ogen van Essence en op mijn ogen Primer Potion van Urban Decay. Dit alles heb ik daarna voorzien van een luchtig poedertje van Chanel onder mijn kaken, op mijn wangen en op de zijkanten van mijn voorhoofd.

winterlook

winterlook

Onder mijn wenkbrauw heb ik heel lichte oogschaduw van Catrice gebruikt in 090 Bring me Frosted Cake. Over de rest van het oog Mac Brulé. Op het bewegend ooglid Ricepaper en Patina en een beetje Woodwinked in de buitenste ooghoekjes en onder het oog. Vervolgens Mac Handwritten in de arcadeboog en de boel uitblenden zodat de harde lijnen weg zijn.

Mijn ogen heb ik vervolgens afgemaakt met een lijntje Kohl potlood van Catrice in een zachte bruine kleur. Kleurnummer en naam is inmiddels weggeslepen dus kan ik niet noemen. mascara van Max Factor Masterpiece Max. Mijn wenkbrauwen bij gevormd met een potloodje (ook geen naam en nummer meer van) en een browfiller van Catrice.

winterlook

Om mijn wangen wat meer kleur te geven heb ik een blush van Mac in Prism gebruikt. Op mijn jukbeenderen en slapen heb ik een highlighter van Catrice gebruikt in 010 Fairy Dust. Zo zonder flits kun je hem hem niet goed zien. Wanneer het licht erop valt zie je een lichte glow. En dan op mijn lippen een gloss van Estée Lauder in 15 Garnet Desire.

winterlookEn dan zorgt dit alles voor de bovenste winterlook. Hoewel ik aardig wat producten heb gebruikt, vind ik de look mooi en subtiel geworden.

bloglovin

2 thoughts on “Winterlook

  1. The look is great, de lipstick is ook super, staat er heel mooi bij. En de blush, Prism… hahahahaha zit er al dagen mee in mijn hoofd, maar geen tijd voor vrij kunnen maken nog. Xo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *