Victoria’s Secret Noir Tease

Ik ben fan van de lingerie van Victoria’s Secret, maar zijn de huidproducten ook zo fijn en zacht? Dat vroeg me af toen ik deze schattig uitziende tubetjes zag van de collectie ‘sexy little things’.

Nou nee, eigenlijk is dat gelul want ik viel als een blok voor dit roze tasje mèt strikje. Ik word heel blij van roze en nog blijer van strikjes en nog blijer van deze combinatie. Dus eigenlijk was ik al verkocht voordat ik zag wat er in het tasje verborgen zat en welke prijs dit tasje droeg. De ‘clutch’ is van stevige kwaliteit en handig mee te nemen. Ik vind hem zelf zoals gezegd heel erg leuk en bijna overal wel bij passen. Daarna vielen de leuke roze met zwarte tubetjes pas op.

Maar wat zit er nou eigenlijk in? Kijk met me mee …

Bij het tasje krijg je een body mist (125 ml), body lotion (100 ml) en douchegel (100 ml)in de geur ‘Noir Tease’. Dit is van de collectie ‘Sexy Little Things’ 2013 en wordt door VS benoemd als ‘Flirty Fragrance’.

De geur is het beste te omschrijven als een poederige, warme vanillegeur met bevroren peer en bloemetjes. Ik vind de geur wat lastig te omschrijven dus laten we het houden op een wat zoete slaapkamer after bathtime geur 😉 Zo’n geur waar je letterlijk na een warme douche rozig van wordt en heerlijk onder je dekbedje kruipt voor een mooie droom.

De douchegel is redelijk dik van structuur die maar moeilijk uit de tube komt. Dat is eigenlijk het enige minpuntje, maar wel een kleine ergernis als je lekker onder de douche staat. De geur is lekker en niet heel zwaar of overheersend. Wel prikkelend en inderdaad een flirty fragrance.

De bodylotion is wat zwaarder van geur. De geur kun je na een dag ook gerust nog aan je huid ruiken. Wederom niet overheersend, gewoon lekker. De bodylotion trekt semi in de huid. Daarmee bedoel ik dat er voor nog een tijdje een flinter dun laagje op je huid blijft liggen die gedurende uren in de huid trekt. Ik vind het zelf geen probleem met mijn vreselijk droge huid. Mijn huid blijft de hele dag soepel en gehydrateerd.

De body mist is net als de rest lekker flirty en ondanks de zoete geur niet overheersend. Tenzij je alle producten achter elkaar gebruikt! Als je eerst de douchegel en bodylotion hebt gebruikt kan het too much zijn om ook nog eens deze mist te gebruiken. Dan heb je echt wel een overkill aan zoetigheid als je het mij vraagt. Nee, de bodymist doet uitstekend om bijvoorbeeld na het sporten even je huid een opfrisser te geven of om even wat in je slaapkamer te spuiten. Die flirty fragrance in Tease Noir kun je daar heel goed voor gebruiken omdat het parfum gehalte in een body mist altijd wat lager is dan bijvoorbeeld in een eau de toilette.

De producten bevallen me zeer goed. Dat is dan weer mazzel hè dat niet alleen het tasje leuk is 😀 Ik betaalde voor dit schattige tasje met 3 producten van VS op curacao US $43,50. Dat is omgerekend €32,40.

Helaas telt Nederland voor zover ik weet maar een paar shops, allemaal op Schiphol. 1 shop is voor iedereen toegankelijk en dan nog 1 of 2 taxs free shops (kleintjes). Wel kun je vanuit NL bestellen op de officiële webshop van VS.

Q: Ben jij bekend met de bodyproducten van VS?
bloglovin

8 thoughts on “Victoria’s Secret Noir Tease

  1. hmm, klinkt lekker zoete slaapkamer after bathtime geur……….en dan een heerlijke droom…en als je de volgende dag nog de bodylotion kan ruiken…lekker!

    • Zat ik er een beetje bij in de buurt met mijn geuromschrijving? Ik vind dat altijd zo lastig te benoemen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *