The Beauty Bakery Whipped Body Butter Honey Kids

the beauty bakery whipped body butter honey kids

Slagroom voor je huid. Say what? yeps, slagroom voor je huid. Je leest het goed. Natuurlijk is dit geen echte slagroom, maar is dit een body butter met de zachte romige fluffy structuur van een slagroom.

Een poos geleden ontving ik een groot pakket van The Beauty Bakery en vroeg ik jullie een enquette in te vullen zodat ik wist waar jullie als eerste een review van zouden willen zien. *klik* voor het vorige artikel.

Jullie hebben massaal het formulier ingevuld en een stem achter gelaten. Ik vond het erg tof om al jullie reacties te ontvangen. Het aantal stemmen voor alle producten lagen behoorlijk dicht bij elkaar. De gezichtcleansers kregen de meeste stemmen en daar kon je al eerder een review *klik* over lezen. De bodybutter was ook erg in trek. En daarom et voila vandaag mijn review over dit potje slagroom voor je huid.

the beauty bakery whipped body butter honey kids

the beauty bakery whipped body butter honey kids

the beauty bakery whipped body butter honey kids

De body butter zit een grote glazen pot. Ondanks dat het in een glazen pot zit voelt het  niet zwaar aan. Waarschijnlijk omdat de body butter ontzettend luchtig en fluffy is.

the beauty bakery whipped body butter honey kids

De bodybutter is gemaakt van zuivere 100% fair trade shea butter. Shea butter herstelt beschadigde huid en herstelt de vochtbalans in je huid. Het product is ‘skin-safe’ en in principe voor alle huidtypes geschikt

Het goedje kun je heel soepel over je huid uitsmeren. Maar wanneer je het heel eventjes zacht laat worden in je handen of op je huid dan smelt het als het ware en heb je nòg minder nodig om je huid te voeden. Zoals je ziet op de laatste foto trekt de bodybutter goed in mijn huid en laat het geen olielaag achter, maar een zijdezacht huidje.

En weet je wat het aller aller aller lekkerste is? De geur!!! Het is een dupe van Lush Honey I washed the kids. De geur is het beste te omschrijven als een mix van honing, fudge en een soort van toffee. De geur blijft ook lekker lang hangen op je huid en werkt op mij zelfs rustgevend. Ideaal dus om te gebruiken na een warm bad vlak voordat ik ga slapen.

Deze overheerlijke bodybutter is in veel verschillende (dupe) geuren online te koop bij The Beauty Bakery. Een pot van 200 ml koop je voor €9,90 (ex. verzendkosten).

Ook misschien interessant: Review The Beauty Bakery Whipped bodybutter in de geur Chanel n.5

Q: Zou dit ook wat voor jou zijn?
bloglovin

23 thoughts on “The Beauty Bakery Whipped Body Butter Honey Kids

 1. Wat een fijne review, ik heb deze afgelopen kerst voor mijn moeder gekocht in de Chanel geur, zij was er ook heel erg blij mee :)!

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt, inclusief een foto en een link naar jouw blog! Super leuk toch! Ik zou het leuk vinden als je mee zou doen!

  Liefs Rosie

  • Ik heb zelf ook de Chanel versie, ook erg lekker! Ik lees helaas net te laat je bericht over de linkparty 🙁

 2. Oh die textuur ziet er zo lekker uit, echt om op te eten haha! En ik ben gek op de geur van Honey I Washed The Kids!

 3. Ik dacht eerst echt ‘huh!?’, maar hij lijkt me echt ZO fijn! Die wil ik ook hebben haha!! (Leuke blog heb je trouwens, ik ga je volgen!)

 4. Wat klinkt dat als lekker spul zeg!
  Ik ben alleen geloof ik de enige Nederlander die Honey I washed the kids niet lekker vindt ruiken… 😉

 5. Leuke review! Love de geur van Honey I Washed The Kids 🙂 Zo’n whipped body butter kan je trouwens heel gemakkelijk zelf maken 🙂 Is misschien ook wel leuk !

  • Dat wil ik al zo lang zelf eens maken, maar op de een of andere manier komt er niets van terecht. Het lijkt me wel leuk om zoiets te maken.

 6. Pingback: The Beauty Bakery: Stapel review |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *