The Beauty Bakery mini special

Oh boy! Ik weet gewoon niet waar ik moet beginnen. Deze week heb ik nog een nalevering gekregen met méér (nieuwe) producten van The beauty bakery om te reviewen. Namelijk solid perfumes in een paar heerlijke geuren en die onwijs leuke fel roze donut ketting die ik in de vorige post liet zien. Ik heb uiteindelijk besloten om alle producten in 3 mini special’s te laten zien. Het is me teveel om er 1 blog van te maken want dan moet je een dag vrij nemen voordat je alles hebt gelezen en elke week 1 post besteden aan een product … pfioeei dan zijn we in december een keer klaar. Dus nee, dat gaat ‘m nie worden 😉 Dus wat kun je verwachten? 3 mini specials waarin ik in deze eerste voornamelijk de ‘onder de douche producten’ zal laten zien.

In deze post:

  • Skin glow oil scrub in de geur Pink Sparkle en Flowerbomb
  • Whipped Ice cream soap (Shower Butter) in de geur Pink sparkle
  • Whipped body butter in de geur Honey kids

En dan … drums please … de reviews!

Skin glow oil scrub – Pink Sparkle

De structuur van de scrub is heel prettig. Het is een scrub van voornamelijk zout met heerlijk ruikende fairtrade sheabutter, cacaobutter en zuivere oliën. Het zout is niet te grof waardoor je het gerust ook op je gezicht kunt gebruiken (pas wel op met je gezicht als je een hele gevoelige huid hebt). Wanneer je een lekkere flinke lik uit de pot pakt kun je de scrub opbouwen tot een grovere scrub waarmee je vooral goed je benen en billen mee kunt behandelen. De sheabutter en oliën zorgen ervoor dat er een heerlijk zacht laagje op je huid achterblijft nadat je je hebt afgespoeld. De geur is lekker zoet tijdens gebruik, maar blijft (gelukkig) niet doordringend achter op je huid. Het is voornamelijk dat je huid even een lekkere oppepper krijgt en nadien heerlijk zacht is en meteen wordt gevoed door de natuurlijk producten die in deze pot zijn gepropt.

De bodyscrub’s zitten tegenwoordig in een stevige glazen pot met een inhoud van 300 gram en dat is best veel. Of de glazen potten heel handig zijn in mijn handjes weet ik nog niet, want ik ben van het type ‘onhandig’ (zeg maar gerust onhandig en lomp!). Ik heb nog geen pot laten stuiteren, maar pas dus op met gladde handjes. Voor een pot van 300 gram betaal je E.9,90.

Skin glow oil scrub – Flowerbomb

Wat betreft structuur, bruikbaarheid en ingrediënten is de scrub precies hetzelfde als de Pink sparkle, het enige verschil is de geur. De Flowerbomb is een dupe van de bekende Flowerbomb parfum van Viktor&rolf and it’s DELICIOUS. Een heel lekker geurend bloemenboeket komt je tegemoet wanneer je de deksel van deze pot haalt.

Ook voor de Flowerbomb betaal je voor 300 gram E.9.90.

Whipped Ice cream soap (Shower Butter) – Pink sparkle

Dit is een zachte zoet ruikende en verzorgende zeep die er uitziet alsof het in de keuken is opgeklopt (whipped) met een mixer. Het heeft een hele zachte romige structuur en zit ook vol met amandelolie en vitamine E. Het leuke van deze zeep is dat je hem ook als scheerzeep kunt gebruiken. Je hebt maar een klein beetje hiervan nodig en het schuimt mega goed en laat ook weer dat verzorgende laagje achter op je huid. Ik vind dit prettiger scheren dan scheerschuim en ook ruikt het veeeel lekkerder. Me like it a lot!

Een potje met 100 ml kost E.7,50 en zijn te verkrijgbaar in cucumber/melon (review), Hot vanilla en Pink sparkle.

 Whipped body butter – Honey kids

FLUFFYNESS! Dit is een ontzettend romig opgeklopt goedje waar je huid heel blij van wordt. Ik had al eerder hele goede ervaringen met de Chanel no5 whipped body butter (review) en deze voelt ook weer ontzettend lekker aan. mede door de flinke hoeveelheid van pure sheabutter wat je letterlijk ziet smelten op je huid. En de geur? een verrekt goede dupe van de Lush Honey I washed the kids. Een heerlijke honingachtige toffee geur. Beetje lastig uit te leggen, maar wanneer je vriend zegt dat je heerlijk ruikt weet je dat het goed zit! De geur van de bodybutter blijft tot tegenstelling van de scrub wel lang op je huid zitten. Ik betrap mezelf erop dat ik steeds aan mijn eigen armen zit te ruiken en ‘s avonds voor het slapen zelfs een beetje op mijn neus smeer. Heerlijk product dus. Mijn potje is een ‘rescue jar’ en handig om mee te nemen en te gebruiken voor kleine schrale plekjes of extreem droge huid.

Een ‘gewone’ pot van 220 ml kost E.9,90. De ‘rescue jar’ van 50 ml kost E.4,90.

The Beauty Bakery vindt dat je huid alleen het allerbeste verdient. De producten worden daarom gemaakt met natuurlijke botersoorten & essentiële oliën, verse vruchten, herstellende kruiden en zuiverende bloemen en planten. En natuurlijk wordt er niets op diertjes getest 🙂 Heb je interesse gekregen check dan met je eigen ogen deze heerlijke skin treats site http://www.thebeautybakery.nl

Binnenkort dus deel 2 van de mini special 🙂

2 thoughts on “The Beauty Bakery mini special

  1. Nou lekker dan, ben ik ( en mijn moeder ) verslaafd aan de solid shapoo, en dan dit! 3x een revieuw over leuke lekkere heerlijke producten. Ik kan dus nu alvast gaan sparen voor de kerst dat is duidelijk. I love the beauty bakery

    • Hahaha sorry Meike! Misschien dat jij en je moeder elkaar een leuk pakketje kunnen geven met de feestdagen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *