The Beauty Bakery haarmaskers

the beauty bakery haarmaskers

Oppeppertjes voor het haar. Laat maar komen! Helemaal in deze rare tijden van kou/regen en af en toe een glimps van een zonnetje. Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar bij mij in huis staat de verwarming nog steeds te loeien. Ik heb behoefte aan zon en natuurlijke warmte en zo ook mijn droge huid en haar.

Mijn haar moet ik regelmatig voorzien van een oppep behandeling. De droge puntjes worden dagelijks voor het slapen ingeölied met een serum en minimaal 1x per week prop ik er een masker in. Op het moment heb ik twee verschillende favorietjes die elke week ruzie met elkaar maken om wie er in mijn haar mag 😀 Het is de Banana & Cacao Recovery Treatment en Mango Miracle Mask van The Beauty Bakery. En ik zal je vast verklappen … ze ruiken net zoals ze klinken. Heerlijk tropisch!

Banana & Cacao Recovery Treatment

Banana & Cacao Recovery Treatment

Banana & Cacao Recovery Treatment

Dat banaantjes (echte! niet die snoepjes hè) goed zijn voor je haren wist Dr. Oz zelfs al eens te vertellen in 1 van zijn shows. Bananen in je haar zouden mega goed werken en een diep herstellend vermogen hebben en zelfs werken tegen haaruitval. Facts I didn’t know!

Dit masker is speciaal voor het droge en pluizige haar. Naast bananen zit er ook geranium, cacoabutter en aloë vera in verstopt. De geur vind ik erg lekker en bijzonder. Ik ruik namelijk de vleug van bananen maar ook iets anders wat ik niet thuis kan brengen. Het zorgt er in ieder geval voor dat ik mijn neus diep in het potje steek en net als altijd met de producten van TBB moet ik mij inhouden. Ik krijg namelijk de neiging om te gaan proeven. Smells so yummy!

Het masker breng je op nat haar aan en laat het vervolgens 5 tot 10 minuten intrekken. Dit doe ik meestal wanneer ik ontspannen in bad zit waarbij mijn gezicht ook een masker krijgt. Daarna goed uitspoelen en je haar stylen zoals je bent gewend.

Mijn haar voelt über zacht en smooth aan. Ik heb ook echt wel het idee dat het iets doet met mijn haar. Heerlijk masker en met zo’n pot doe je super lang!

Mango Miracle Mask

Mango Miracle Mask

the beauty bakery Mango Miracle Mask

Dit masker is gemaakt van verse groente en vruchten en geschikt voor elke haarsoort die een vitamineboost kan gebruiken. Er zit oa worteltjes, selderij, vit E, rode en groene pepers en mango in. Gezond potje moeder natuur 🙂 Het ruikt heerlijk zacht zoetig en doet me zelfs denken aan de geur van amandel, hoewel er geen amandel bij de ingrediënten staat.

Dit masker werkt precies zoals het Banana & Cacao Recovery Treatment masker. Inbrengen op nat haar en ongeveer 5 à 10 minuten laten intrekken en vervolgens goed uitspoelen. Het resultaat is eigenlijk ook hetzelfde. Mijn haar voelt super glad en zacht aan en ruikt heerlijk.

Ik vind het net paradijsjes in potjes! Enige nadeel vind ik de glazen potten. Ik moet erg voorzichtig doen dat ik niet per ongeluk een pot laat vallen op de badkamervloer 😀

Deze paradijsjes van 220 ml zijn online te koop bij The Beauty Bakery voor €8,50. Persoonlijk vind ik dat niet duur voor zo’n grote pot waar je super lang mee doet.

Q: Gebruik jij wel eens een haarmasker?
bloglovin

20 thoughts on “The Beauty Bakery haarmaskers

  1. Oei, glazen pot…In een ver grijs verleden heb ik die ooit eens laten vallen op een badkamervloer: DRAMA..! Het product an sich lijkt me heerlijk en erg goed werken 🙂

  2. Yum, hier zou ik ook wel een hapje van willen nemen, haha 😉 vooral de mango miracle lijkt me erg lekker, ik hou namelijk niet zo van kokos en wel heel veel van mango! Ik gebruik veel te weinig haarmaskers en moet mezelf er echt aan herinneren om conditioner te gebruiken, erg he… ik weet ook niet zo goed meer waar ik een masker moet laten in mijn schouderlange haar, want veel lengte heb ik niet natuurlijk 😉

  3. Deze zou ik wel eens willen gebruiken! Ik vind het jammer dat is geen bad heb, anders had ik echt een paar van die cupcakes besteld haha

  4. Ik heb laatst ook een bestelling geplaatst bij de beauty bakery! Hele leuke webshop! Binnenkort ga ik hier ook iets over schrijven.
    Heerlijke producten 🙂

  5. Wauw, dit lijken me echt super maskers. Ik heb altijd al eens iets willen bestellen bij the Beauty Bakery, maar ik kon gewoon niet kiezen wat. Alles is leuk, haha! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *