The Beauty Bakery

BIG NEWS FLASH! Een van mijn absolute favoriete webshops op beauty gebied is vernieuwd en in een nieuw delicious pinky jasje gestoken met heule veule nieuwe producten. Ken je deze webshop nog niet? Shame on you girl! Van alleen al een kijkje nemen wordt je namelijk blij … heel blij! Het is een webshop met een jaren vijftig touch waar allerlei beauty producten op wordt verkocht met super leuke teksten en heerlijke roze kleuren. Alles is handmade, natuurlijk en niet op diertjes getest.

En ik … gewoon ikke, heb een pakket gekregen van The Beauty Bakery die BOMMETJE vol zit met allerlei heerlijke producten. Gewoon om te testen en te reviewen voor yazylicious.nl 🙂 Je kunt je dus wel voorstellen toen ik de onderstaande doos ontving en open maakte, ik eerst 10 minuten gillend van blijdschap en door het dolle heen op en neer sprong in de keuken. Ik ben al heel lang fan van The beauty bakery en gebruik bijna dagelijks wel iets van de webshop, dus wanneer ik zo’n propvolle doos krijg kun je mijn gevoel van geluk misschien wel ergens voorstellen. Maar natuurlijk, vergeet niet dat wanneer ik prodcuten ga reviewen dat een artikel absoluut MIJN eigen mening krijgt. Wanneer ik iets niet prettig zal vinden zal ik dat ook zeggen.

Maar eerst …. Wat zien JULLIE graag? 1 heel groot artikel alla The beauty bakery SPECIAL, waarin ik alle prodcuten onder elkaar laat zien en review. Of liever elke week een review, per product? Je kunt dit oa aangeven door op de FaceBook pagina van yazylicious.nl de stellingen te liken. Of natuurlijk een reactie op de site achterlaten.

Hoe bedoel je goed gevuld!

Maar welke prodcuten heb ik dan ontvangen om te reviewen. Check this out!

Skin glow oil scrub in de geur ‘Pink Sugar’

Skin glow oil scrub in de geur ‘Flowerbomb’ (dupe van Viktor & Rolf)

 Whipped ice cream soap in de geur ‘Pink Sparkle’

Whipped body butter in de geur ‘Honey kids’ (dupe Lush geur Honey I washed the kids)

Home scents in: Balance, Relaxation, Comfort zone, Home sweet home

Solid shampoo bar Big poofy hair

De solid soap bar Big Hollywood hair en Big poofy heb ik al eerder over geschreven. Ik gebruik nog steeds met heel veel liefde het blauwe big poofy hair als shampoo en wil absoluut geen andere meer. Dus deze paar extra stukken komen heel erg goed van pas. Daar kan ik flink mee vooruit, aangezien je best lang met een stuk zeep doet. Benieuwd naar de reviews klik hier en hier.

Bath bomb in de geur ‘Lavender’

Facial detoc bar ‘Goat’s milk miracle’

Blikje met pure shea butter

Mega gaaf toch? Ik ben al druk in de weer met alle producten en oeh la la wat ruikt het meeste toch allemaal goddelijk! Graag hoor ik dus jullie mening over hoe je reviews graag terug ziet op de site. En kende je de webshop nog niet? Neem even een kijkje op The Beauty Bakery en kijk dan ook meteen naar de grappige kleine extra dingen die in de webshop wordt verkocht. Zo kwam ik net deze über schattige kettingen tegen. Ikzelf ben op slag verliefd geworden op de heerlijk fel roze donut die je rechts ziet. Is ie niet super cute?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “The Beauty Bakery

  1. Ik zeg… Eerst een The Beauty Bakery Special, en wellicht adhv reacties daarop dieper in gaan met andere blogs op genoemde artikelen?

    Maar wat vet cool dat je die doos gekregen hebt voor je site!! I’m feeling a bit jealous hihi!!
    x

  2. Wat gaaf joh, dat je zo’n doos vol spullen hebt gekregen om te testen! Geniet ervan! Ik ben benieuwd naar de reviews! Ben zelf erg blij met de Home Scents, die ik bij the Beauty Bakery kocht! 🙂

  3. Pingback: The Beauty Bakery mini special |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *