Tarte Cosmetics

Hello dolls! In mijn heerlijke ordinaire wishlist kon je al zien dat ik een aantal items had besteld van de Tarte Holiday Collection. Vandaag laat ik jullie zien wat ik binnen heb gekregen. Maar ook hoe je makkelijk easy peasy in Amerika kunt bestellen bij Tarte.com. Bovendien …. Ik zag dat ze allèèn dit weekend GRATIS verzending hebben. Dus mocht je ook iets willen bestellen dan zou ik dat zeker dit weekend nog doen.

Wat heb ik besteld?

Tarte holdiday collection

3 items zijn van de Limited Holiday Collection en 2 items zijn uit de reguliere collectie. Ik zal jullie later in een ander artikel alle producten uitvoerig laten zien. Met een volledige review. Compleet met swatches, minpunten en pluspunten.

Treasure box collector’s set

tarte treasure box

tarte treasure box

tarte treasure box

Dit is een geweldige box! Gemaakt van zeer stevig karton. Er zitten wel 24 oogschaduwkleuren in die allemaal met elkaar te combineren zijn. Zowel matte als metallic kleuren vindt je hierin terug. De box heeft 2 bronzers, 2 blushes en een high lighter. Daarnaast zit er nog een compartiment in met een spiegeltje. Een mascara, oogpotlood en lip paint. In dit handige bakje met klepje zou je ook nog makkelijk wat kwasten in kwijt kunnen. Het plastic houdertje om de oogpotlood en mascara in vast te houden kun je er namelijk uit halen.

Wanneer je de box openmaakt komt er een chocolade vanille achtige geur uit. Love it! Hij is stevig, sluit magnetisch en voelt zwaar. Zoals de Amerikanen zouden zeggen ‘Great value’ this is a ‘steal’.

LE treasure blush bazaar

tarte ◾LE treasure blush bazaar

tarte ◾LE treasure blush bazaar

tarte ◾LE treasure blush bazaar

Het is wederom een prachtig design naar mijn mening. Ik hou van zulke kleurrijke vormen en printjes op make up producten.

Het is een palette met 8 matte blushes en 2 high lighters. Voor het geld is dit ook een goede deal! Het palette is gemaakt van stevig plastic. Het voelt zwaar en solide aan met een goede ‘klik’ sluiting.

Ze hebben in de LE collection ook een Blush Book. Dat is een enorm groot palette met 7 full size blushes en 1 full size high lighter voor €66

LE Skin Win hydrating skincare set

◾LE Skin Win hydrating skincare set

◾LE Skin Win hydrating skincare set

Dit wilde ik heel graag eens uitproberen. Ik las namelijk al eerder super goeie verhalen over de Maracuja huidolie, de setting mist en de H2o huid gel.

Dus ik kocht een kennismaking set. Hierin zitten vegan skin care all-stars van Tarte. Een flesje met pipet Maracuja huidolie. Een lip butter, mini setting mist spray en een klein potje met H2o gel voor je gezicht. Eigenlijk van alles om je gezicht tijdens de wintermaanden goed te hydrateren.

Rainforest of the sea 4 in 1 setting mist

◾Rainforest of the sea 4 in 1 setting mist

En omdat ik ook zulke fijne reviews op de site zelf las van de setting mist. En ik juist op zoek was naar een nieuwe. Waagde ik de gok en bestelde ik direct een full size. Zo heb ik uit de ‘probeer’ set een mini spray die ik makkelijk mee op reis kan nemen. En een full size voor thuis gebruik.

Tartelette tease clay palette

◾Tartelette tease clay palette

◾Tartelette tease clay palette

Dit palette is een klein palette met 6 prachtige kleuren in zowel matte als shimmer. Ik hou heel erg van zulke rozige kleurtjes op mijn ogen. Het is van stevig karton gemaakt met een spiegeltje aan de binnenzijde. Hij past makkelijk in een tasje om mee te nemen.

Bestellen bij Tarte

Dit ging zo makkelijk! Je kunt je land kiezen op de website waardoor hij direct alle prijzen in Euro’s laat zien. Alle prijzen zijn incl taxes. Er komen dus geen extra kosten meer bovenop! De verzendkosten zijn eigenlijk heel redelijk en vergelijkbaar met bijvoorbeeld Lush UK of Sephora FR namelijk rond €10.

Je kunt betalen via PayPal of met een Creditcard. Je krijgt netjes een mailtje bij iedere status wijziging van je bestelling. Ook dus in welk land je pakje is aangekomen. Heel netjes! Mijn bestelling heeft er ongeveer 8 à 9 dagen over gedaan voordat ik het in huis had.

Tarte heeft ook heel vaak leuke kortingen. Het kan daarom zinvol zijn om je op hun nieuwsbrief te abonneren. Zo ben je als eerste op de hoogte van kortingen. Zoals nu! Dit weekend is er namelijk FREEEE SHIPPINGGGGG 🙂 En dat scheelt dan toch alweer gauw een tientje 😉

Soms hebben ze op de site een ‘spin wheel’. Een rad waar je aan kunt draaien om korting te krijgen. Bij mijn bestelling mocht ik draaien aan het rad en kreeg ik 20% korting + Free shipping! WHOOO Dat scheelt echt enorm.

Binnenkort volgen dus de uitgebreide reviews vol foto’s, swatches. looks, minpunten en pluspunten.

Fijn weekend!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *