Ro’s Argan Body Conditioner

 

Liefde! Dit is pure liefde zeg ik je. Toen ik een tijdje geleden bij Lush in Maastricht aan wat spulletjes zat te snuffelen, werd ik door de verkoper gewezen op dit goedje.

Bij Lush hebben ze bakken met warm water staan zodat je van alles wat ze verkopen ook kan proberen en even kan testen. Dus ook dit goedje en meteen was ik verkocht door alleen al de geur. Maar oei, de prijs viel me even flink tegen en ik had immers al wat in mijn mandje liggen dus heb ik het potje snel uit mijn hoofd proberen te verbannen. Maar goed, nu was ik vorige week in Amsterdam en een bezoekje aan Lush mag dan niet ontbreken. Ik ging sowieo voor de DreamCream, maar kon het niet laten om nog even mijn neus te steken in de heerlijke Ro’s Argan body conditioner. Ik liet de neus van mijn vriend ook even in het potje hangen die vervolgens zei; Die krijg je van mij. Woohoooh dat is super fijn en ik ben hier heel erg blij mee.

Wat is het?

Het is een conditioner voor je huid. Ro’s Argan body conditioner gebruik je onder de douche voor je lichaam zoals je een conditioner ook voor je haar zou gebruiken. Op een schone natte huid smeer je het in, laat het even intrekken en spoelt het weer af. Daarna dep je, je lichaam af met een handdoek en er blijft een heerlijk zacht laagje op je huid achter. Het ruikt naar rozen en zwoeligheid, een geur die rustgevend werkt en waar ik steeds aan moet blijven ruiken. De geur blijft ook lekker hang op je lichaam zitten en is vooral lekker vlak voordat je gaat slapen.

Wat zit er in?

Een potje vol die hard verzorging met: cacaoboter, fair trade shea boter, paranotenolie, amandelolie, goji bessensap, cupuacaboter en arganolie (In arganolie zit veel vit.E).

Ro’s Argan body conditioner is een absolute most favourite geworden voor mij en is te koop bij Lush in 1 van de winkels of online voor 225 gram E.29,95.

5 thoughts on “Ro’s Argan Body Conditioner

  1. Pingback: Nivea douche bodymilk |

  2. Pingback: Shoplog Amsterdam |

  3. Pingback: Lush Rose Jam Bubbleroon |

  4. Pingback: Tripje New Castle + Shoplog |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *