Rituals Deep relaxation

rituals deep relaxation gift set

Rituals deep relaxation. Daar wil ik jullie vandaag graag kennis mee laten maken. Ik heb deze lijn als een giftset gekregen en uitgebreid getest.

Rituals vind ik een fijn merk. Het is een merk die wat betreft prijs wat hoger ligt dan de gemiddelde drogisterij merken, maar ik heb ervaren dat de producten zeker hun geld waard zijn.

Rituals heeft een aantal verschillende ritual lijnen zoals: Tao, Ayurveda, Hammam, Sakura en Tatsu. Elke lijn heeft een eigen filosofie. Tao is een oude Chinese filosofie die draait om de harmonie van Yin en Yang. Yin staat voor je innerlijke wereld, Yang voor de prikkels van buitenaf. Het Tao ritueel is gericht op Yin en herstelt zo de balans.

rituals deep relaxation

Wat zit er in deze giftbox?

 • T’ai Chi shower gel sensation
 • Wu Wei cream bath
 • Wai Wang body scrub
 • Mei Dao body cream

T’ai Chi shower gel sensation

rituals deep relaxation douche gel

rituals deep relaxation douche gel

De witte lotus in deze bijzondere douche gel zorgt voor zuiverheid terwijl de groene thee rustgevend werkt. Het is een grappig spulletje. Het komt uit een spuitbusje als een soort gel wat zich transformeert in schuim. Een beetje hetzelfde idee als een scheerschuim alleen dan super zacht (echt heel erg fluffy en zacht!) met een heerlijke geur. Dit is ook meteen mijn favoriet uit de hele set. Mijn huid word niet alleen ontzettend zacht maar ook merkte ik dat rustgevende zen gevoel. Love it!

Wu Wei cream bath

rituals deep relaxation badschuim

rituals deep relaxation badschuimOok hier zit de heerlijke witte lotus en groene thee in verwerkt. Hoewel de formule er licht en vloeibaar uitziet, ontstaat er een behoorlijk schuimbad. Het schuim lijkt overigens wel aan te voelen als zijde. Hele fijne kleine luchtbelletjes die zorgen voor een ontspannen bad. De geur is subtieler aanwezig dan bij de douchegel. Persoonlijk hou ik van geurtjes en had deze van mij wat sterker gemogen.

Wai Wang body scrub

rituals deep relaxation scrub

rituals deep relaxation body scrubDe scrub is gemaakt van een crème basis waar hele fijne/dunne chinese bamboe in is verwerkt. Het is een milde scrub voor het hele lichaam. Hij had van mij wel wat groffer gemogen, maar dat is natuurlijk maar net wat je zelf fijn vindt. Afgezien van het feit dat hij mild is doet hij verder wel zijn werk en voelt mijn huid gladjes aan.

Mei Dao body cream

rituals deep relaxation body lotion

rituals deep relaxation body creamDe Mei Dao is een verzorgende body crème met wederom die lekkere lotus gecombineerd met Yi Yi Ren – what? Yi Yi Ren is de korrel van een grassoort die in het warme deel van China groeit en bekend staat om de vele geneeskrachtige werkingen voor zowel in het lichaam als buiten het lichaam. Het is een fijne crème die prettig in de huid trekt en voor een lange tijd een heerlijke geur achterlaat op je huid waardoor ik steeds aan mijn eigen armen zit te snuffelen. Hij is niet plakkerig of vet en zorgde er toch mooi voor dat mijn huid ook de volgende dag nog zacht was.

Wanneer je alle producten tijdens je eigen Tao ritueel gebruikt voel je je gewoon helemaal zen (en je ruikt heerlijk!). Ik ben wel een klein beetje verliefd geworden op deze Tao lijn.

Deze giftset is bij Rituals zowel in de winkel als online te koop voor E.16,50. Uiteraard zijn alle producten ook los verkrijgbaar. Rituals heeft in deze lijn nog meer producten zoals de beroemde bed & body mist, deodorant, voetenbalsem en massage olie.

Q: Ben jij bekend met Rituals en toevallig ook met deze Tao lijn?

bloglovin

12 thoughts on “Rituals Deep relaxation

 1. Ik heb de rode douchecrème gekregen nadat ik bevallen was van Roan. Voor mij hoort die geur dus onlosmakelijk bij dat moment. Ook ik vind de douchegel supergoed en lekker!

  • Naar de rode versie ben ik ook wel erg benieuwd. Binnenkort maar eens dubben welke douchegel ik ga kopen.

  • Ik ben ook erg blij met de super size fles badschuim die ik van je heb gekregen voor mijn verjaardag 😀

  • Dank je wel Debby ik ben er zelf ook ontzettend blij mee. Het is nu typisch yasmin 😀

 2. Geef mij maar de cream en foam van JANZEN, zo’n heerlijke geuren en de foam is net slagroom!

  • Ik ken het merk JANZEN niet maar het klinkt erg fijn. Ik ga eens opzoek bedankt voor je tip!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *