Review Rimmel Apocalips lip lacquer

Review Rimmel Apocalips lip lacquerHot lips baby! De nieuwe Rimmel London Apocalips lip lacquer (hele lip euh mond vol). Zijn ze inderdaad zo geweldig als iedereen zegt, hoe zien ze eruit en wat vind ik ervan?

Review Rimmel Apocalips lip lacquerToen ik de eerste berichten voorbij zag komen van de Rimmel Apocalips lip lacquer was ik meteen enthousiast. Behalve op de naam want jeetje wat een hysterische naam wordt er weer door de fabrikant bedacht! Dit zou een hot item gaan worden en totaal iets nieuws op gebied van lipsticks en lipgloss. Rimmel heeft deze twee namelijk samengevoegd tot een nieuw soort formule waarbij je de glans hebt van een lipgloss, maar de hoge pigmentatie van een lipstick en dan ook nog eens langhoudend en verzorgend. Dat zijn een hoop beloftes!

Review Rimmel Apocalips lip lacquerNa 20 minuten bij de plaatselijke DA te staan twijfelen en dubben over welke kleuren ik nou moest kopen heb ik uiteindelijk gekozen voor de kleur ‘Big Bang’ en ‘apocaliptic’. Ik had graag nog een 3e kleur willen kopen (Celestical) maar hey, eerst maar eens kijken of deze kleurrijke jongens wel bevallen.Review Rimmel Apocalips lip lacquer

Big Bang is een felle, maar diep rode kleur. I need some red in my life!Review Rimmel Apocalips lip lacquerApocaliptic is een felle, diep roze kleur. I always need pink in my life!

Review Rimmel Apocalips lip lacquerIk vervloek werkelijk al die winkelketens die prachtige cosmeticaproducten weten te vernaggelen met hun plakband en alarmstickers. Please! stop alle producten in blisters en plak die lekker vol met alarmstickers!

Review Rimmel Apocalips lip lacquerHet uiteinde van de dop heeft een soort kristalvorm. Apart en iets wat ik nog niet eerder heb gezien bij een lipstick.Review Rimmel Apocalips lip lacquerReview Rimmel Apocalips lip lacquer

Review Rimmel Apocalips lip lacquerIn het flesje zit een extra dopje waar het kwastje mee wordt uitgeknepen/afgestreken. Dat klinkt heel raar, maar ik weet het even niet anders te benoemen. Waar het op neerkomt is dat overtollige lipstick in het flesje blijft en er precies een juiste hoeveelheid op het kwastje blijft zitten. Lekker zuinig dus en het scheelt een hoop vies geklieder wat je vaak bij lipglossjes ziet .

Review Rimmel Apocalips lip lacquerReview Rimmel Apocalips lip lacquerNiet alleen over de dop heeft Rimmel nagedacht. Ook het kwastje is anders dan andere kwastjes. Hij is schuin afgesneden en er zit aan de binnenkant een gaatje of klein holletje waar de vloeistof in blijft zitten wanneer je de kwast uit het flesje haalt. Het kwastje voelt erg prettig aan met opbrengen. Wel vraag ik me af of dit kwastje niet extra kwestbaar is doordat het schuin is afgesneden en niet daardoor ooit gaat breken.

Review Rimmel Apocalips lip lacquerLook at that color!!! Het lijkt wel nagellak en hopla nu begrijp ik waarom ze het lip lacquer noemen (lekker sjiek). Super gepigmenteerd, smooth en dekkend en toch glad en glanzend. WOW!

 ApocalipticReview Rimmel Apocalips lip lacquer Review Rimmel Apocalips lip lacquer

Big Bang

Review Rimmel Apocalips lip lacquerReview Rimmel Apocalips lip lacquer

Bij het zien van mijn eigen lippen sta ik weer versteld van de intense kleur die deze lip lacquer afgeeft. Omdat de kleur heel erg gepigmenteerd is moest ik wel oppassen met het opbrengen op mijn lippen dat ik heel precies te werk ga. Misschien dat je het hier en daar wel ziet, maar je kunt niet blindelings dit even opsmeren want de kans dat je buiten je liplijn komt is groot en dat veeg je niet even 1,2,3 weg.

Review Rimmel Apocalips lip lacquerWanneer je zoals ik de eerste keer je lippen lekker vol kladdert en te diep de lippen aan de binnenkant kleurt krijg je dit leuke effect. Niet zo heel charmant om met lipstick op je tanden te lopen. Voorzichtig en niet teveel aanbrengen dus!

De houdbaarheid

Review Rimmel Apocalips lip lacquerOp mijn hand heb ik met een tussue de swatch willen wegvegen, maar zoals je ziet blijft er een  ‘stain’ achter.Review Rimmel Apocalips lip lacquerReview Rimmel Apocalips lip lacquerTwee uur, een zalm pasta, glas water en kop koffie later is dit het resultaat van wat er overblijft van de lip lacquer. Een normale gloss of lipstick zou waarschijnlijk allang foetsie zijn. Hier blijft een lip stain achter. Het pigment is in de fijne lijntjes getrokken en hoewel ik weet dat lipstains ‘in’ zijn vind ik het persoonlijk niet zo heel mooi. Het geeft wel te kennen dat de pigmentatie echt mega is!

Wat ik een nadeel vind is dat je hem voorzichtig moet opbrengen om vlekken op de mond of tanden te voorkomen. En dat er zo’n duidelijke stain achterblijft. Voor het grootste gedeelte ben ik zeker enthousiast gebleven en oeeeee nu wil ik de kleur Celestial ook erg graag hebben 😀

Wat ik erg fijn vind aan deze lip lacquers (wat een woord!) is dat ze prachtig verleidelijk van kleur zijn. Je lippen vallen echt op door de intensiteit. Het voelt erg prettig op mijn lippen. Heel smooth en zacht en absoluut niet uitdrogend of plakkerig, gewoon alsof je een crème lipstick draagt.

De Rimmel Apocalips lip lacquer is verkrijgbaar bij bijna iedere drogist voor E.10,99. Doordat het een nieuw product is zul je hem nu bij de meeste drogsterijen kunnen krijgen met een korting van ongeveer E.2,00.

Review Rimmel Apocalips lip lacquer

 Q: Ben jij al bekend met de Rimmel Apocalips lip lacquers?
bloglovin

10 thoughts on “Review Rimmel Apocalips lip lacquer

  1. Oh ze staan je echt mooi! Ik heb vorige week celestial gekocht, ben er helemaal verliefd op. Nu wachten op een mooie actie van rimmel en dan wil ik deze twee ook halen, vooral de rode is super!

  2. Iedere keer heb ik ze weer in mijn hand en iedere keer leg ik ze weer terug. Maar oh wat zijn ze prachtig vooral big bang.

  3. wauw die kleuren staan jou mooi zeg & je hebt ook van die mooie witte tanden! 😀 Ik vind die lip lacquers echt heel gaaf, maar ben er nog niet uit welke kleur ik wil ^^

  4. Mooie kleuren allemaal hoor, deze zijn ook super.Big Bang is echt heel gaaf… Eigenlijk zijn ze allemaal mooi… ik heb er geen eentje voor mijzelf gekocht, ik weet niet, heb er al een paar keer mee gestaan.

  5. Pingback: Hotlips #2 |

  6. Pingback: My life in Instagram |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *