Review Lush Father Christmas

 

Review Lush father christmas

Ho Ho Ho … Laat de kerst maar komen! Om vast in de kerstsfeer te komen kun je jezelf onderdompelen met Father Christmas.

review father christmas

review father christmas

Father Christmas is een Limited edition bathbomb van Lush. En best een hele grote ook! Wanneer je dit vadertje kennis laten maken met het water in je bad, ‘fizzed’ ie meteen als een dolle Kerstman in het water.

review lush father christmas

review lush father christmas

Er komt een heerlijke zoetige geur vanaf en de kleur verandert van roze/rood naar kerstig groen terwijl de bathbomb door het water spint.

Voor diegene die bekend zijn met de specials rondom kerst van Lush. De geur is de bekende super geliefde Snowfairy geur. Yum! Zoetig en kerstig tegelijk.

Niet alleen de geur is heerlijk, maar ik voel ook meteen dat er verzorgende middeltjes verborgen zitten in vadertje kerst. Het zit ‘m vast in de witte baard wat mijn huid lekker zacht maakt. Ook na het bad voelt mijn huid nog zacht en verzorgt aan. Jammer dat de geur niet lang op mijn huid blijft hangen. Wel in de badkamer overigens! Die rook de volgende ochtend nog naar snowfairy 😀

Zoek je nog wat extra ontspanning zo rondom de sinterklaas en kerstinkopen? Dan kan ik je zeker deze verwennende bathbomb aanraden.

Het is een LE dus op=op. Father Christmas is te koop bij Lush (ook online) voor €4,95

bloglovin

2 thoughts on “Review Lush Father Christmas

  1. Pingback: Bathroom goodies |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *