Real Techniques Miracle Complexion Sponge

review Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Je kunt je make up op meerdere manieren aanbrengen op je gezicht. Met een kwast, met je vingers of handen, maar ook met een spons. Inmiddels bestaan er vele verschillende soorten sponsjes met ook vele verschillende prijsjes. Van prijskaartje heel expensive naar prijskaartje cheap ass.

Ik heb een spons gevonden die heel mooi van prijs is en Multi functioneel werkt.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

De miracle complexion sponge van Real Techniques heeft een unieke vorm. Hij lijkt ergens op de populaire maar veel duurdere beauty blender en is toch weer anders door zijn vorm. Een vorm die ik persoonlijk zeer prettig vind werken.

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Real Techniques Miracle Complexion Sponge

Hij heeft een bolle zijde, platte zijde en een mooi puntje voor hoekjes bij bijvoorbeeld je ogen. De spons ligt prettig in de handen en is gemakkelijk schoon te houden. Ik gebruik hem eigenlijk inmiddels al een jaar. Uiteraard kun je hem gebruiken voor meerdere doeleindes zoals het aanbrengen van je foundation, primer op je gezicht of ogen of zoals ik om te shapen.

Foundation aanbrengen met mijn vingers blijf ik toch het prettigst vinden en verkies ik boven een kwast of spons. Maar wanneer ik ga shapen doe ik dit met een donkere foundation stick ‘Fit Me’ van Maybelline. Deze kan ik super makkelijk blenden met mijn foundation op mijn wangen, kaaklijn en zijkanten van mijn voorhoofd.

Deze Multi purpose spons is te koop bij oa The make up spot of Boozyshop voor €6,-

Q: Waar breng jij je foundation het liefst mee aan?
bloglovin

7 thoughts on “Real Techniques Miracle Complexion Sponge

  1. Ik heb eigenlijk nog nooit een spons gebruik maar ben wel benieuwd! Ook heb ik het trouwens nog nooit met mijn vingers gedaan haha

  2. ik heb sinds de komst van de beautyblender al zoiets gewild maar vond hem nooit het geld waard, misschien is dit wel een goeie!

    • Dan zou deze spons een hele goeie zijn. Niet te duur en zeer prettig in gebruik. Ik heb zelf de beautyblender altijd flink overprized gevonden.

  3. Pingback: My Daily make up routine [How to] |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *