Nivea lip butters

Nivea lip buttersDenk je net de ergste winterperiode in Nederland achter de rug te hebben gehad, komt er weer een nieuwe lading met winderige kou over ons landje. And we all know what that means! Droge huid en droge gescheurde lippen met velletjes. Bah!

Nivea heeft nu iets nieuws op de markt gebracht. Een lip butter. Nu is er geen enkel plekje meer op je huid waar Nivea geen product voor te koop heeft.

review Nivea lip butters

review Nivea lip butters

Deze lip butters zijn uitgebracht in 3 verschillende soorten in kleine tinnetjes. De smaakjes bestaan uit Raspberry rosé, Vanilla & Macadamia en Original. Deze tinnetjes zijn makkelijk mee te nemen in je tas, te zetten op je nachtkastje of neer te zetten naast je tandenborstel. Klein nadeel is wel dat je er met je vinger in moet zitten, dat is iets minder hygienisch. De formule is van alledrie super zacht en romig. Het is precies vet genoeg om je lippen voor lange tijd te voorzien van verzorging. Het is niet plakkerig en geeft mij hele zachte lippen als resultaat.

review Nivea lip butters

review Nivea lip buttersreview Nivea lip butters

review nivea lip butter

Raspberry rosé is een zoetige lipbutter waarvan ik de geur het beste kan omschrijven met de geur van roze dummy’s (snoepjes van vroeger .. bestaan ze nog?). Eenmaal op je lippen merk je al snel niets meer van de smaak/geur. Deze is na ongeveer 20 seconden wel weer verdwenen.

review nivea lip butter

Vanilla & Macadamia is een heerlijke vanille geur. Ook bij deze  is het zo dat eenmaal op je lippen je al erg snel niets meer van de smaak/geur merkt.

review nivea lip butter

Original heeft een klein vleugje weg van de authentieke Nivea geur. Hier proef of ruik je helemaal niets meer van eenmaal aangebracht op je lippen.

Overigens vind ik het persoonlijk helemaal niet erg dat er geen sterke geur of smaak achterblijft op de lippen. Bij dit soort dingen waar je er letterlijk met je neus bovenop zit wil ik niet misselijk worden van een zoete snoepjes geur. Dus wat mij betreft helemaal prima. Ik moet eerlijk zeggen dat ik al snel dol ben geworden op deze tinnetjes. De formule is van alle drie heel erg fijn en het doet absoluut iets met mijn lippen. Kleine tip van flip: Smeer je lippen goed in voordat je de binnenkant van je ogen gaat bekijken zodat je ‘s morgens al wakker wordt met zachte lippen.

De Nivea lip butters zijn verkrijgbaar bij vrijwel iedere drogist voor E.2,99 per stuk. Het is net nieuw waardoor het kan zijn dat nog niet iedere drogist het in de schappen heeft staan, maar dat komt wel. Ik heb mijn tinnetjes gekocht bij het kruidvat waar ik gratis een geurzakje bij kreeg. Hmm lekker voor in de kast! 😀

review Nivea lip butters Q: Ken jij deze lip butters al?
bloglovin

8 thoughts on “Nivea lip butters

  1. Ik gebruik het niet meer. Ik kreeg er zo’n raar gevoel van op mijn lippen. Zo blij als ik er mee was 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *