Nivea douche bodymilk

 

Nivea heeft iets heel leuks op de markt gebracht, namelijk een bodymilk voor onder de douche. Een wattes? Yeps een bodymilk voor onder de douche. Het is dus een bodymilk die je gebruikt tijdens het douchen wanneer je huid nat is. Eerst gebruik je je gebruikelijke douchespulletjes en was je je lijf en daarna smeer je dit nieuwe goedje van Nivea over je hele lichaam. Laat het even een minuutje intrekken voor het beste resultaat en dan afspoelen. Daarna droog je je af en WHOOP het resultaat is een heerlijk zacht huidje.

Heel innovatief is het niet want oa Lush is Nivea voorgegaan met bijvoorbeeld de Ro’s Argan Body Conditioner (review) De Lush versie is in 1 woord geweldig en ik ben er helemaal verliefd op, maar deze heeft ook een nadeel, namelijk het prijskaartje. Voor een potje van Lush mag je al gauw 30 euro afrekenen dus toen ik las dat er EIN DE LIJK een soortgelijk product op de markt kwam was ik erg benieuwd. Hij ligt geloof ik sinds vorige week in de winkel en natuurlijk kon ik het niet laten om mijzelf te trakteren op deze body douche milk van Nivea. Ik heb gekozen voor de droge huid versie.

En wat vond ik ervan?

In 1 woord, lekker! Het heeft de typische Nivea geur, maar met een subtiel vleugje lelie erin verwerkt. Zo uit de fles voelt de substantie aan als een dikke crème, maar eenmaal tijdens het smeren op je natte huid wordt het heel dun en easy smeerbaar. Je kunt het zuinig gebruiken, maar ik heb zelf niet zuinig gedaan. Ik vind het fijn om gewoon lekker royaal te smeren. Even in laten trekken hoeft eigenlijk niet volgens de gebruiksaanwijziging van Nivea, maar bij de Lush versie moet dat juist weer wel zodat het goedje even lekker in je huid kan trekken voor optimaal resultaat. En dus deed ik het met de Nivea hetzelfde. Daarna afspoelen en afdrogen en de test …. hoe voelt mijn huid aan? Nou heerlijk zacht. Ik kan niet anders zeggen dat mijn huid zacht en gehydrateerd aanvoelt. De typische nivea/lelie geur blijft alleen niet hangen op de huid en dat is jammer. Bij de Lush versie blijft de verslavende geur namelijk lekker lang op je huid zitten waardoor ik steeds aan mijn eigen armen blijf sniffelen. Maar goed het prijsverschil is dan ook erg groot.

Een fles Nivea douche bodymilk is praktisch bij elke drogisterij te krijgen, de prijs kan per drogisterij verschillen en ligt rond de E.6,00. Voor een gewone bodymilk zou het misschien iets aan de dure kant zijn, maar dit is wel een bijzondere en tijdbesparende bodymilk. Nivea is een merk wat regelmatig in de aanbieding is bij drogisterijen zoals deze week t/m 4 november bij het Kruidvat waar hij nu E.4,00 kost. Wanneer deze fles op is zou ik het zeker nogmaals aanschaffen. Hij is verkrijgbaar voor de normale huid (witte fles) en droge huid (blauwe fles).

Zou de Nivea douche bodymilk ook wat voor jou zijn?

5 thoughts on “Nivea douche bodymilk

  1. Ik ga dit weekend snel even naar Kruidvat om deze bodymilk voor onder de douchen te halen. Het lijkt me echt fijn, want ik ben echt lui!

  2. Lijkt mij ook nog steeds lekker! Jij bent er erg positief over maar heb ook minder positieve verhalen gehoord!
    Ik vind je blog super leuk en ben je dan ook met bloglovin gaan volgen! Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

    • Dank je wel voor het compliment, daar word ik vrolijk van 🙂 Ik heb ook even bij jou gekeken en je schrijft heel leuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *