My life in Instagram

instagram

Tijd voor een nieuwe My life in Instagram! Dit is slechts een ‘kleine’ selectie van alle foto’s die ik dagelijks met mijn iphone maak. En wat me opvalt is dat ik voornamelijk veel foto’s plaats van Oliver de gekke fluffy kat of van mijzelf met gekke bekken 😀

instagram

Hahaha ik heb niets te weinig gezegd toch? Gekke bekken. De eerste foto maakte ik voordat ik naar een bruidswinkel ging om voor het eerst een trouwjurk te zoeken/passen. Ik was dood en dood nerveus. Nergens voor nodig want binnen 2 uur had ik betaald voor mijn droomjurk. Linksonderin is gemaakt toen ik thuis kwam na een training in de sportschool van dik twee uur knallen. Ik was kapot en gesloopt. Oja en een muppetlolly.

instagram

instagram

Kijk, ik heb gewoon een gekke kat. Past wel goed bij mij dus. Overal waar ik ben in huis hobbelt meneer achter mij aan. Als ik in bad zit, zit hij op de badrand naast me met zijn pootjes te poedelen in het water. Als ik op de bank zit (euhm hang!) ligt hij òp of naast me, maar altijd heel erg dicht tegen me aan en soms loopt hij over mijn rug. Het is een Maine Coon van 8 kilo dus tja geen klein beestje.

instagram

Ik heb sushi gegeten met een vriendin en ooo dat was lekker! Heerlijk bijgepraat en heerlijk gegeten. Naast de sushi zie je mij op de bank, doodop en moe. Even een tukkie doen. Ook de kleine moet vermaakt worden. Ik bedacht om eens te gaan tekenen, misschien dat hij dat leuk vindt. Maar nee, deze 2jarige is nog niet klaar voor papier en viltstiften. Binnen 5 min waren alle dopjes van de stiften getrokken en werden ze door de keuken gegooid. Dan maar Lego 😀

instagram Valentijn! In mijn eerdere post over Valentijn konden jullie al lezen dat ik ervan hou en woei mijn vriend liet een prachtige bos tulpen (mijn lievelings bloemen) bezorgen en vooral de tekst op het kaartje vond ik super mooi! <3 Ik was bezig met het testen van de nieuwe Rimmel Apocalips, maar ik had iets teveel op mijn lippen lopen kladderen met als resultaat … The vampire look! En hoevaak blijken idiote dingen wel niet te zijn verborgen? In mijn geval zijn dat vaak mijn sokken. Ik heb knalroze of gele sokken bijvoorbeeld die niemand ooit ziet. Ziet er ook niet uit natuurlijk, maar als je mij gewoon zo ziet lopen (in dit geval met Ugg’s aan en beenwarmers omdat ze anders afzakken) zie je niets van die lelijke sokken terug.

instagram

Nieuwe boots en nieuwe sneakers. Allebei gekocht met MEGA veel korting in de sale en beide lopen ze heerlijk. Ik had een verjaardag van mijn schoonzusje en kon niet kiezen tussen welke schoenen ik nou aan moest doen. Mijn groene suede fringe boots, cowboy boots of sneakers. Uiteindelijk zijn het de cowboy boots geworden. Ook kwam mijn review online van de Rimmel Apocalips lip lacquer.

instagramEten eten eten. Pannenkoeken eten bij mijn ouders. Een makkelijke maaltijd met japanse wokgroente en vis *klik* voor het recept. Als tussendoortje lekker wat druiven en blauwe bessen en op een andere avond had ik een heerlijke verse pasta zalm gemaakt yum yum.

instagramIedereen spaart de AH mini’s vrolijk mee voor Dion. Ik heb er echt mega veel nu en kan er mooi mee gaan ruilen. Alles voor Dion hè 😉 Ook ben ik druk aan het testen met de maskertjes van The Beauty Bakery en Revitalash en Revitabrow. En DAMN! De wasmachine hield er vorig weekend na 10 jaar trouwe dienst mee op. Inmiddels staat er alweer een nieuwe dus gelukkig heb ik niet lang zonder hoeven te zitten.

instagramIk maak dus belachelijk veel foto’s met mijn iphone en heb mezelf voorgenomen om een opschoonactie te beginnen. Ik begon bij 4334 foto’s en euhm … ging naar 4456. Ging dus niet helemaal volgens plan! Zaterdag een heerlijk gekookt ei gegeten. Ik ben dol op gekookte eitjes op brood met veel peper. En oja deze snoepjes zag ik bij Big Bazar liggen. Ik vond ze te grappig om laten liggen. Ze smaakte overigens ook super lekker. En hoe vindt je deze ringen? Ik heb zelf een zwarte en ik vind ze ontzettend leuk. Sowieso hou ik van gekke of aparte dingetjes die een look net even wat spannender maken. Ik wil binnenkort een give away doen dus hou de site in de gaten 😀

Wil je dagelijks foto’s zien of op de hoogte worden gehouden van die gekke fluffy Oliver, volg me dan op Instagram. Ik ben te vinden onder yazylicious.
bloglovin

4 thoughts on “My life in Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *