My Daily favourites

Bijna iedereen heeft wel zijn dagelijks ritueeltje en gebruikt daarbij zijn of haar favorieten producten. So do I my beauty darlings. Ik zal jullie daarom laten zien wat op dit moment mijn dagelijkse favorieten zijn.

Om te beginnen vind ik de soy wax home scents van The Beauty Bakery zálig! Dat is een wax waarvan je een klein beetje in een oliebrandertje doet. Je steekt een waxinelichtje (watzieniklichtje) aan en de kamer vult zich met een heerlijke rustige geur. Persoonlijk vind ik de relaxation het allerlekkerst en het helpt echt te ontspannen. Mmmmm.

Wat betreft make up gebruik ik op het moment graag de foundation van Catrice Photo finish. Binnenkort zal ik een artikel schrijven over de Battle tussen Pupa vs Catrice. Mark my words, It might surprise you.

Andere prodcuten:
– Volum’ Express mascara van Maybelline
– Liquid eye liner Catrice nr 040 Bronze
– Urban Decay Primer Potion
– MAC blush in Prism (matte)
– MAC eye shadow in: Brule (matte), Rice paper (shimmer), Era (shimmer) en
Wedge (matte). De swatches staan hieronder op volgorde. De eerste is bijna niet
te zien omdat hij praktisch mijn huidskleur heeft. Daardoor is hij wel ideaal
als basis.

Waar ik op het moment echt niet zonder kan met mijn dramatische droge huid is de body butter van Therme. Die werkt amazing goed en zal ik binnenkort wat verder toelichten. Ook is de bath & shower gel van Therme echt heerlijk.

En mijn huidje kan al sinds lange tijd niet meer zonder de Vichy Aqualia. Deze dagcreme bevat een UV filter, trekt lekker snel in en is fijn van structuur. Daarbij is het ook een fijne basis voor onder de foundation.

Een vrouw kan toch haast niet zonder een lekkere parfum! Nadat ik de Chanel Eau Tendre in een rap tempo had opgemaakt, ben ik nu hard op weg om de andere variant van Chanel op te maken. Dit is de Chance. Deze is wat zwaarder dan de Eau Tendre en voor de winter dus perfect. Er bestaat nog een 3e versie van de serie, namelijk de Eau Fraiche. Zelf vind ik deze niet zo heel erg lekker. Ik houd het lekker bij deze twee.

En waar ik op het moment compleet verslaafd aan ben zijn de lippenbalms van EOS
(Evolution Of Smooth). Ook hier zal ik binnenkort wat meer over vertellen.

Bijna alle producten zijn gewoon in de winkel te verkrijgen behalve de soy scents en EOS. Hiervoor shop ik online bij thebeautybakery.nl en alicejo.com. Deze webshops zijn sowieso het bekijken waard.

3 thoughts on “My Daily favourites

  1. Pingback: Love of EOS |

  2. Pingback: Whipped Body Butter |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *