Make up met korting kopen

make up met korting bij ici paris

Ik vertelde het al op social media. ICI Paris heeft deze week wel hele leuke aanbiedingen. Zowel in de winkel als online kun je deze week alle lipproducten krijgen met wel 40% korting, alle make up met 20% korting en 40% korting op alle Bourjois make up bij aankoop van 2 producten.

Zulke aanbiedingen kan ik niet langs me heen laten gaan. Hell no! Dit zijn juist die momenten om mooie high end make up te kunnen kopen voor een leuke prijs!

Sinds ik het Chanel Tissé Camelia palette in mijn bezit heb, ben ik verliefd geworden op de nieuwe formule. Ik heb het Tissé Venetian palette (met groene oogschaduwkleuren)dan ook sindsdien in mijn hoofd zitten. Net zoals de Chanel lipstick in de kleur Boy. Een licht roze lipstick met super zachte formule. Nu was mijn kans! Go go go!

make up met korting bij ici paris

Na een hoop lipsticks te hebben geprobeerd in de winkel kwam ik erachter dat veel lipstick kleuren van Chanel gigantisch wegvielen in mijn gezicht. Jammer! De kleur Boy viel dan ook helaas af. Het Chanel Tissé Venetian oogschaduw palette ging in eerste instantie wel richting de kassa totdat mijn oog viel op de display van Clarins. Ik zag het prachtige LE oogschaduw palette Garden Escape. WAUW … Een prachtig palette om te zien, maar er zaten bijna dezelfde kleuren in als in het Chanel palette + 2 extra. Tja en de prijs was ook nog vriendelijker waardoor ik het Chanel palette weer omruilde voor het Clarins palette.

 Clarins LE Garden Escape

Clarins Garden escape palette review

O is ze niet prachtig?

Clarins Pink Blossom lipstick

Clarins pink blossom

Clarins pink blossom

Van Clarins zag ik ook een prachtige licht roze lipstick die nota bene leek op de Boy van Chanel, alleen deze was wel zichtbaar op mijn lippen.

 Dior Rose Bonheur lipstick

Dior rose bon heur

IMG_6650

Deze lipstick van Dior was ook mooi zichtbaar met een heerlijke formule. Hij lijkt op deze foto wat roderig, maar hij is eigenlijk heel zacht roze/koraal. Een hele frisse kleur.

BE Hight lighter

BE high lighter

BE high lighter

Deze high lighter van hun eigen merk BE hadden ze nog maar net binnen en vond ik super mooi. Mijn oog viel erop, prijs was zeer aantrekkelijk dus hoppa doe deze ook maar mevrouw!

Ik rekende uiteindelijk bij de kassa het onderstaande af:

  • Clarins Escape Garden palette €36,80 ipv €46,00
  • Clarins Pink Blossom lipstick €13,80 ipv €23,00
  • Dior Rose Bonheur lipstick €22,20 ipv €37,00
  • BE high lighter €16,00 ipv €20,00

Deze aanbiedingen zijn volgens de site van ICI Paris geldig van 16 februari t/m 15 maart.

De gekochte producten zal ik verder nog in een review uitgebreid laten zien met de gebruikelijke swatches en looks. Maar ik kan je vast verklappen dat er geen enkele miskoop of teleurstelling bij zit. Vooral de Clarins producten hebben een beetje mijn hart gestolen <3

Dus wil je ook een mooi high end product scoren voor minder, grijp dan nu je kans 😀
bloglovin

3 thoughts on “Make up met korting kopen

  1. Pingback: 40 weken zwanger – Kletspraatje |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *