Love of EOS

EOS staat voor Evolution of Smooth en smooth zijn ze zeker!

Ik vertelde al in een eerder artikel (my daily favourites) dat ik verslaafd ben geworden aan deze vrolijke bolletjes. Zien ze er niet amazing uit? Net gek gekleurde eitjes. De bolvorm vind ik persoonlijk ook heel handig, want eenmaal in je tas heb je het bolletje er zo uitgevist. Deze bolvorm smeert veel lekkerder over je lippen dan een staafje of zo’n smerig tubetje, waarvan op de een of andere manier altijd meer product rondom de tube blijft zitten dan op je lippen.

Elke winter heb ik last van mijn huid. Van nature heb ik al een droge huid en ‘s winters wanneer de kachel wordt opgestookt, droogt mijn huid nog meer uit. Voor een super droge huid kan ik overigens de Body butter van Therme echt aanraden. Die ruikt niet alleen heel lekker, maar je huid knapt er echt van op. ‘s winters loop ik dus rond met kapotte lippen en een droge geïrriteerde huid. Ik gebruikte veel verschillende soorten lipsmackers en Labello’s, maar wanneer ik ook maar even vergat te smeren sprongen mijn lippen alweer open.

Tot deze winter! *doet again haar befaamde vreugdedansje*

EOS komt uit Amerika en is daar een behoorlijke hype. Terwijl je ze daar gewoon bij de local drugstore uit het schap kan vissen voor iets meer dan 3 Dollar, kun je ze hier in Nederland alleen bij een paar webshops bestellen. Gelukkig ook bij mijn favo beauty webshop http://www.alicejo.com/index.html. Ze kosten E.4,95 per stuk, maar er zijn ook LE (limited edition) of voordelige multi packs te verkrijgen.

Wat is dan het geheim van EOS? Het is volgens de fabrikant voor 95% organisch, 100% naturel en parabeen en petrolium vrij. Vol met antioxidanten (heb je ze weer!), vitamine E en jawel Shea butter en jojoba olie wat de balm heerlijk smooth (s)maakt.

Zelfs de verpakking is biologisch afbreekbaar (niet getest op dieren). Maar bovendien smaken ze naar mijn mening ook erg lekker. Mijn absolute favouriet is de HoneySuckle Honeydew. En ja … zoals hij klinkt smaakt hij ook. Daarna de strawberry sorbet en als 3e summer fruit. Maar er zijn nog veeeel meer smaakjes die ik nog niet ken en waar ik wel erg benieuwd naar ben. ☺

Net zoals mijn handcremes, heb ik overal deze lip spheres bij de hand. Ik heb nog geen gebarsten lippen gehad deze winter. Love them!

2 thoughts on “Love of EOS

  1. Pingback: GlossyBox februari |

  2. Pingback: EOS Lemon drop |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *