Looks Stroke of midnight

Daar zijn ze dan! De look gemaakt met het Stroke of midnight cool eyes palette van Mac. Zo dat was een mond vol! Ik moet heel eerlijk zeggen dat met gebruik van een juiste primer de meeste oogschaduws uit het palette ontzettend fijn zijn om mee te werken. Bij alle onderstaande looks heb ik de primer potion van Urban Decay gebruikt in ‘Sin’. Deze primer heeft een glans en glitter waardoor de meeste oogschaduws uit dit palette een boost krijgen wat betreft kleur. Hopelijk is het een beetje terug te zien in de foto’s.

Look 1 – Romantic rose

Bij deze look heb ik op het bewegend ooglid aan de binnenkant Frisco (1) aangebracht en verder op het gehele bewegend ooglid Fair sex (2) met in de crease Shadowy lady (3).

Fair sex komt super mooi uit met gebruik van de juiste primer. Het is een heel zachte roze die op het moment mijn favoriete kleur is om te gebruiken.

Look 2 –  Smokey brown

Hier heb ik de look simpel gehouden met 1 kleurtoon zodat het een bijna smokey achtige look geeft. Over het bewegend ooglid heb ik Deception (1) gebruikt en in de crease Romance me (2).

Look 3 – Wicked purple

Over het bewegend ooglid heb ik de matte Frisco (1) gebruikt met over de helft van het bewegend ooglid en in de crease Shadowy lady (2). Wat me opvalt is dat Shadowy lady net zoals bij het swatchen wat lastiger is om mee te werken. Je moet er wat meer moeite voor doen om het netjes uit te blenden. Hij geeft wel sterke pigmentatie af en ziet er op de ogen minder zwart uit dan met het swatchen.

Look 4 – Soft pink

Wederom geen rocket science en een simpele rustige look met op het bewegend ooglid Fair sex (1) en in de crease Romance me (2). Hij is ingetogen, maar toch volledig en hij is makkelijk zwaarder te maken door Romance me of Deception op te bouwen.

Ik kan nu volmondig zeggen dat ik erg tevreden ben over het palette. Elke kleur die erin zit ben ik tevreden over en gebruik ik met plezier.

Meer foto’s van het palette en swatches van alle kleuren kun je in de vorige blogpost terugvinden.

Het Cool eyeshadow palette kost €43,00 en is net als de gehele collectie te koop bij elke MAC pro shop of counter, bijenkorf online of douglas online.

Q: Wat vind jij van de looks en het palette?
bloglovin

7 thoughts on “Looks Stroke of midnight

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *