Leuke koopjes van Ome Ali

Ome Ali! Wie kent hem niet. Hij die alles voor belachelijk lage prijzen verkoopt. En ook nog eens gratis aan verzending doet. Ik heb het natuurlijk over Ali Express.

In het verleden was ik al dol op snuisterijen die je voor weinig kon kopen op eBay. Nadeel daarvan was dat je via PayPal of met een Creditcard moest betalen. Maar bij Ome Ali kun je lekker makkelijk betalen via iDeal. Ook heb ik het idee dat er veel en veel  meer te vinden is!

Het is niet zo dat ik iedere week wat bestel hoor. Zo sporadisch ben ik gericht op zoek naar items. En dan kan ik daar dan ook wel een paar uur zoet mee zijn achter mijn laptop. Van het ene leuke item ga ik door naar het ander. Dezelfde items worden vaak door meerdere verkopers verkocht. De ene verkoper per 5, de andere per stuk. En de een is weer goedkoper dan de ander. Het wordt dan ook een soort van sport om dat ene haarstrikje nòg goedkoper te kunnen vinden 😀 En uiteindelijk heb ik een bommetje vol winkelmandje voor 25 euro.

Afgelopen week heb ik zulke leuke dingen (vind ik dan!) gevonden voor Indy Pindy. Mijn kleine meid van 2,5 is dol op dansen. Zo kocht ik bij Decathlon al leren ballet schoentjes waar ze helemaal weg van is. En ik moet eerlijk zeggen dat ik daar zelf ontzettend van kan genieten! Nu is haar eigen balletpakje al bijna te klein geworden. Dus ging ik vast op zoek bij Ome Ali. En natuurlijk vond ik nog veel meer leuke items!

Kijk met me mee. Misschien heb jij er ook wat aan

balletpakje-tuttu-ali-expres

meisjes-ballet-trui-ali-expres

‘Ballet’ truitje/vestje E.5,68 gratis verzending

Dit was het enige item wat ik redelijk aan de prijs vond. Nou ja voor Ali kennende dan! Het ziet eruit alsof het een mooi vestje is wat je overal bij kunt gebruiken. De reviews en foto’s zagen er ook goed uit. Ik heb een zwarte besteld. Die kan ik ook voor de feestdagen dan gebruiken. Of pimpen met een leuke applicatie. Als het item daadwerkelijk ook bij mij bevalt bestel ik er meer. Dit soort vestjes zijn zowel in de zomer als de winter zulke makkelijke en leuke items.

Mocht jij dit vestje goedkoper tegenkomen (met gratis verzending!) … Dan zie ik daar graag een linkje van 😀

panty-ali-expres

Tja bij een balletpakje hoort ook een panty. Ze heeft al een roze en ze vindt dat ding magisch mooi 😀 Ik bestelde een witte en een zwarte panty voor E.0,96 en E.1.01 met gratis verzending. Zwart was iets duurder dus waarschijnlijk populairder.

prinsessenjurk-ali-expres

En terwijl ik keek naar danspakjes, kwam ik ook prachtige verkleedkleren tegen!

Mijn kleine dame vind het nu al leuk om te verkleden. Mijn hakken aan doen. Hoedjes, tasjes en noem maar op. Ik wil een echte verkleedkist in de loop van volgend jaar samenstellen. Ik heb al genoeg riemen, brillen, tasjes, kettingen etc van mijzelf die later in die kist kan. Een echte prinsessenjurk kan natuurlijk niet ontbreken. De foto’s die bij de reviews zaten, zagen er erg goed uit. Dus ik bestelde deze roze jurk.

Ze hebben nog veel meer in verschillende uitvoeringen en kleuren. Als deze jurk daadwerkelijk mooi is, zal ik zeker een 2e bestellen. Want ik kan mij zo voorstellen dat als ze met vriendinnetjes later aan het spelen is, dat het vriendinnetje zich ook wil verkleden. Deze jurk bestelde ik voor E.12,18 met gratis verzending.

Op social media krijg ik regelmatig de vraag of ik linkjes heb van Indy haar haarspeldjes. Want ook die komen bij Ome Ali vandaan voor een zacht prijsje.

haar-speldjes-en-strikjes-ali-expres

Hoewel de prijzen soms verschillen van dag tot dag zal ik erbij vermelden wat ik heb betaald. Alle items waren destijds met gratis verzending.

  1. Speldjes 10 st. voor E.1,19
  2. Speldjes 10 st.voor E.1,19
  3. Haarstrikje/crunchie voor E.0,20 per stuk
  4. Peppa big speldjes 12 st. voor E.2,43
  5. Leren strik speldjes 5 st. voor E.2,12 per stuk

haarstrikjes-indy

Over de leren strikjes van nummer 5 en 6 krijg ik de meeste verzoeken voor linkjes 😀 So there you go! Ik heb ze in verschillende kleuren.

haarstrik-speldjes-ali-expres

Deze kleinere strikspeldjes van stof zijn ook erg cute en goed van kwaliteit! 6 stuks voor E.1,52 en gratis verzending. Ook deze heb ik in verschillende kleuren.

kattenoor-speldjes-ali-expres

Super cute! Katten oortjes <3 De roze katten oortjes met strikjes waren E.0,38 per stuk. De rechter oortjes zonder strik E.0,54 per stuk. Beide gratis verzending. En bestel er dus wel twee!

De onderstaande items zijn voor mijzelf en onderweg.

roze-iphone-hoesjes-ali-expres

Ik heb nu een dodelijk saai zwart telefoonhoesje. I need some sparkle and pink! Dus ik selecteerde uiteindelijk 3 hoesjes. Alle drie met gratis verzending.

  1. Roze linnen hoesje E.2,20
  2. doorzichtig met hartjes en sparkles E.1,70
  3. Roze flakes E.1,68

roze-iphone-houder-standaard-ali-expres

Ik film af en toe op Instastories hoe ik mijn make up doe. Een houdertje die mijn telefoon tijdens het filmen vast kan houden leek mij ook wel handig. Deze telefoonhouder bestelde ik voor E.4,91 en gratis verzending.

roze-iphone-lampje-ali-expres

Een handig led lampje voor op je telefoon. Het licht schijnt erg fijn te zijn als je een selfie wilt maken. Ik koos voor de versie die oplaadbaar was. Deze flash light bestelde ik voor E.3,24 inclusief verzending.

roze-iphone-ipad-houder-standaard-ali-expres

Dit houdertje voor een telefoon of iPad leek me ook super handig. Je kunt hem in verschillende hoeken/graden neerzetten. Ik bestelde een witte voor E.0,81 en gratis verzending, Je hebt ze in vele verschillende kleuren.

iphone-opladers-kabels-ali-expres

Op de een of andere manier komen we altijd iPhone of iPad laders tekort. Daarom bestelde ik ook wat extra opladers. Je kunt ze bestellen in verschillende lengtes en kleuren. Best handig eigenlijk! Ik bestelde een roze oplader van 100 cm voor E.1,81. En een zilveren oplader van 50 cm voor E.1,19. Beide met gratis verzending.

De reviews van de laders waren verschillend. Van lyrisch tot blegh. Als ik ze eenmaal heb en ze bevallen dan zal ik voor die prijs zeker nog een paar bestellen. Bevallen ze niet, nou ja dan koop ik ze wel bij Hema ofzo 🙂

balletschoenen-ali-expres

En hierom moest mijn man heel erg hard lachen! Maar het maakt mij niets uit wat een ander hiervan zal vinden. Hier zit namelijk een verhaal achter. Ja deze ballet schoentjes heb ik voor mijzelf besteld voor E.3,10 met gratis verzending.

Gewoon voor in huis. Omdat het kan. Omdat ik ermee in huis kan dansen met Indy Pindy. Samen op onze balletschoentjes. Je kunt ze uiteraard ook in kleine kindermaten bestellen.

En wat is dat verhaal dan? Dan kun je hieronder verder lezen als je nog puf hebt hahaha 🙂

Vroeger toen ik nog klein was hield ik van ballet en alles wat ermee te maken had. Ik vond en vind nog steeds een ballerina prachtig om te zien dansen. Toen ik klein was mocht ik eindelijk op Jazz ballet. Al in de eerste les zei de lerares dat ik nooit een ballerina zou kunnen worden. Want ik was veel te dik! Na 2 lessen body shaming was als 8 jarige de lol er flink van af. Maar als van kleins af aan droom ik over ballet schoenen. Dus ehm … of ik ze zal dragen (in huis) of niet. Voor die drie euro heb ik mjn eigen ballet schoentjes 😀

2 thoughts on “Leuke koopjes van Ome Ali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *