Kleur potloden

Het mag weer! Blauw, paars, groen, geen kleur is dit seizoen te gek. Je ziet het terug in de mode, maar ook zeker in cosmetica. Draag jij nog trouw een zwart lijntje op je ogen? Verras jezelf eens met een kleurtje. Ik kwam deze kajal potloden van Essence tegen bij het Kruidvat en ik kon ze niet laten liggen. De pimentatie is super goed, ze zijn zacht en lekker uitsmeerbaar. Ze kosten maar E.1,29, en voor die prijs krijg je dus 2 kleurtjes met deze 2in1 die  perfect met elkaar te combineren zijn. Alle 2in1 kleuren hebben een ‘rustige’ kleur naast een fel kleurtje.

Kleur 11. Blue&Me laat een mooie donker en licht blauwe kleur zien. De donker blauwe kleur laat een klein glittertje er tussendoor zien, de licht blauwe kleur heeft een metallic finish.

Kleur 10. Sweet&Heart is een grijze en paarse kleur met beide een glittertje en een metallic finish.

Ik heb al eerder ondervonden dat juist de budgetmerken hele fijne eyeliner producten hebben. De potloodjes van Catrice en Etos eigen merk zijn ook zeker de moeite waard. En voor zulke prijsjes kun je nog eens wat kleur op je ogen aanbrengen 🙂

2 thoughts on “Kleur potloden

  1. Catrice is helemaal top…smeren super uit! Epos vind ik persoonlijk een stuk minder. Voor good old black zweer ik bij de kajal potloden van de chinese winkel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *