Ickle Baby Bot

review lush ickle baby bot

Hoe schattig zijn deze kleine blauwe baby bots? Toen ik bij Lushย deze kleine bruismannetjes zag voor in bad, kon ik ze niet weerstaan. Ik kocht er zelfs 3. Benieuwd naar wat ik en de kleine ervan vind? Lees maar vlug verder ๐Ÿ˜‰

lush ickle baby bot

lush ickle baby botlush ickle baby botDeze bruisende robotjes zijn voor in bad. En eigenlijk zelfs voor kinderen die na een dag spelen nog steeds de energie van 10 paarden hebben. Er zit lavendel- en sandelhoutolie in wat zorgt voor ontspanning en rust. Deze ballistic zou dus zorgen voor lome rozige kindjes die moeiteloos na een bad in slaap zouden vallen.

Ik heb er zelf een geprobeerd en ook een uitgetest bij mijn 2 jarige zoon. Wanneerย ik aan de ballistic ruik voel ik me eigenlijk al ontspannen worden. Je ruikt duidelijk de lavendel en sandelhout mmmm ik vind het heerlijk! Het grappige robotje bruist en sist lekker weg in het water wat zelfs een beetje blauwig wordt. Helaas rook het badwater zelf niet naar lavendel of sandelhout. Het rook eigenlijk naar helemaal niets. Niets geen ontspannen geur meer.

Nu is het eigenlijk bedoelt voor kindjes en die zitten in bad met minder water dus de volgende dag was het badtijd met de kleine man. Eens kijken of hij er wel lekker rozig en sloom van gaat worden. Hoewel de bruisende bot een groot lachwekkend succes was met oplossen in het water, bleef er ook dit keer helaas niets van de geur over. Jammer!

Helaas is dit product van Lush geen succes in ons huis. Ik twijfel wel of het te maken heeft met de hoeveelheid badwater. Wellicht dat de robot in een klein babybadje wel de rustgevende geur afgeeft waardoor kindjes al vlug naar dromenland vertrekken. Laat ik nou net trotste tante zijn geworden van een neefje. Mijn laatste ickle baby bot geef ik dus door voor poging drie. Wanneer ik weet of de bot bevalt bij baby’s en wel geur afgeeft zal ik het kenbaar maken.

Een ickle baby bot van Lush kost โ‚ฌ4,55 in de winkel of online. Ook kun je via de UK webshop shoppen dan kost dit botje je ยฃ1,90 (= โ‚ฌ2,24).

Q: Zijn jullie bekend met de ickle baby bot van Lush of andere rustgevende badproducten?
bloglovin

Filmpje ‘How It’s made’ by Lush – Ickle baby bot ๐Ÿ˜€

18 thoughts on “Ickle Baby Bot

  1. Pingback: Tripje New Castle + Shoplog |

  2. Bathos was altijd mijn favoriete Lush product maar helaas discontinued. Christmas Eve die bij Kerst altijd uitkomt is ook een van mijn favorieten: deze ruikt ook heerlijk naar lavendel! ๐Ÿ˜€

  3. Wat jammer van de geur! Ik heb andere bad dingen geprobeerd van de lush zoals ; Comforted. ๐Ÿ˜€ Die geur bleef wel lang hangen + ik heb het blokje in 6 stukjes gesneden, waardoor ik er extra lang mee kan doen ; zeker een tip!

    • Bedankt voor je tip! Wanneer ik weer bij Lush ben neem ik die mee om eens uit te proberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *