Heerlijke verwennerij

Wanneer je mijn laatste blogs een beetje hebt gelezen, weet je hoe dol ik ben op spulletjes die lekker ruiken en tegelijk mijn huidje verzorgen. Producten voor onder de douche, in bad en daarna. I love it! En ik heb weer wat heerlijke verwennerijen voor je in petto. Maar liefst 3 producten die heerlijk geuren en weldadig zijn voor je huid.

Een cucumber/melon oil scrub, Mango fluffy sorbet scrub en een cucumber/melon whipped ice cream soap.

De cucumber/melon oil scrub ziet er misschien uit als smurfensnot, maar ruikt heerlijk fris naar komkommers en water meloen yam yam. Het is een lichte scrub met zeezout (dus niet die heerlijke komkommer/meloen armen aflikken!) en vitaminen E. Doordat er ook oa (rijkelijk) amandelolie aan de scrub is toegevoegd blijft er een zacht laagje achter op je huid. Scheelt dus weer een bodybutter na het douchen 😉 Ik vind hem echt heerlijk en de frisheid van de scrub zal van de zomer ook lekker zijn voor je huid na een warme zweterige dag op kantoor. Een lekkere opkikker!

De Mango fluffy sorbet scrub is zoals de naam al zegt, een scrub met de zoete geur van mango. En ook weer om op te vreten zeg ik je! Deze scrub is voller van body en dikker van structuur doordat hier niet alleen amandelolie in zit, maar ook opgeklopte sheabutter. De zoete mango geur lijkt in eerste instantie sterk, maar gemengd met water onder de douche is hij meer dan perfect en geeft het een verwen gevoel op mijn huid.

De cucumber/melon whipped ice cream soap is weer iets heel anders voor onder de douche. Het is een zachte en verzorgende zeep. Ook weer vol met vitamientjes en amandelolie, maar de grap van deze zeep is dat je hem ook als scheerzeep kunt gebruiken. Yes ladies, jullie lezen het goed. Heerlijk schone, zachte en gladde beentjes na het douchen en scheren. De structuur lijkt een beetje op de mango scrub, maar dan zonder zeezout.

Wanneer ik nu ga douchen heb ik een lastige task uit te voeren. Welk potje neem ik mee? Ik hou van de geuren en spulletjes van The Beauty Bakery. Ik weet, het zijn geen echte sorbets, cupcakes of ijsjes, maar oooo ik zou van alles wel een hapje willen nemen. En zo delicious als het eruit ziet, voelt en ruikt het ook. Alle producten zijn handgemaakt en geschikt voor praktisch elk huidtype.

Ik heb deze potjes ter review mogen ontvangen van The Beauty Bakery en ik gebruik dit met veel plezier. De review bevat dan ook gewoon mijn eigen mening 🙂 Met het pakketje heb ik ook een solid shampoo bar (extra big poofy hair) gekregen. De review hiervan komt later. Ondertussen kan ik wel verklappen dat hij amazing is, net zoals de Big Hollywood Hair solid bar shampoo (review).

Deze fall in love stuff is te bestellen bij The Beauty Bakery

  • 100 ml cucumber/melon oil scrub kost E.5,90
  • 100 ml Mango fluffy sorbet scrub kost E.7,50
  • 100 ml cucumber/melon whipped ice cream soap kost E.6,50

4 thoughts on “Heerlijke verwennerij

  1. Hey yas, ik heb die hollywood hair soapbar geprobeerd, maar is misschien niet geweldig bij vol en dik haar (of alleen bij mijn haar)…mijn haar werd er na 1 x gebruik stug van en bijna niet te kammen…wel jammer want hij ruikt heerlijk, maar mijn mannen vinden hem lekkerrrr dus hij is niet voor niets!! hahaha ik ga wel die douche-produkten uitproberen..

    • O wat jammer Linda! En heb je dan ook een beetje conditioner in de puntjes van je haar gedaan? Ik heb misschien ook wel über dun pielhaar dat het meteen zo sky high gaan staan.

  2. Pingback: The Beauty Bakery mini special |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *