Heerlijke ordinaire Wishlist!

kids-christmas-wishlist1
Jaaa *clap clap* we zitten in Oktober en zijn aangekomen in het laatste kwartaal van het jaar. Naar mijn mening altijd een hele leuke tijd. Want …. Alle beauty merken releasen hun Limited Editions en holiday goodies. De kerst zelf komt eraan met alle versieringen en kaarsjes. Ik kan me weer verbergen in dikke truien en met dekentjes op de bank liggen. Ennn we hebben wel 3 verjaardagen in dit huis.Ook een tijd om platzak te worden dus 😀

Eigenlijk zoals ieder jaar maak ik weer een wishlist. Wat zou ik nou toch graag willen wensen? En dan nog wel heel ordinair materialistisch en egoïstisch voor me, myself and I. Treat yo self! Wordt dat nog wel eens gebruikt eigenlijk?

Dit jaar ben ik heel make up minded. Er komen zoveel mooie producten uit door verschillende merken. Het lijkt ieder jaar ook steeds meer een ding te worden. Merken pakken steeds groter uit. Zorgen voor waanzinnige verpakkingen. I like! En veelal zorgen de merken er ook voor dat de kwaliteit goed is. Daar waar sommige merken nog wel eens bekend om stonden vanwege hun slechte pigmentatie of kwaliteit van LE’s. Begrijpen ze steeds meer dat de consument hogere eisen stelt. This pikken we nier meer! 😀 Daarnaast lang leve de social media met hun foto’s en hashtags. Dus zorgen merken voor ultra spannende verpakkingen. Want dat verkoopt grandioos.

Ik ben een sucker voor alles wat er mooi uitziet. Geef me some sparkle, shine, gold or pink en ik geef je mijn salaris.

All I want for Christmas is …

M.A.C. Snow Ball collection

mac-snowball-wishlist

De Snow Ball collection van M.A.C. is STUNNING. Op mijn plaatje zie je het misschien niet heel goed. Maar de hele collectie schreeuwt ‘KOOP MIJ’. In de verpakkingen lijken wel gouden flakes te zijn opgenomen die schitteren. Check de hashtags maar eens op instagram #macsnowball en je snapt wat ik bedoel. Hoewel ik de gehele collectie wel zou willen hebben, denkt mijn bankrekening daar toch echt anders over. De bovenste items vind ik het meest interessant en hoop ik te bemachtigen op de release datum.

 • Snow Bal eye compact palette in Rose Gold
 • Face powder Snow Ball in Here comes joy
 • Extra dimension eye shadow in Starry, starry nights
 • Extra dimension eye shadow in Stylish merry

In de collectie zitten ook heel wat mooie lipsticks. En een prachtige to die for face bag. Een tasje met een Extra Dimension Skinfinish en Fan brush. Het is alleen nog niet duidelijk of deze in NL wordt verkocht en voor hoeveel.

Volgens Douglas zal de collectie half november online komen. En wat ik elders begreep zo rond 2 november bij de Bijenkorf. Datum van wanneer het in de winkel ligt bij MAC weet ik niet. Als jij dit weet dan hoor ik het echt heel erg graag! <3

Tarte Cosmetics

wishlist-tarte-a

Het merk Tarte staat echt al een paar jaar in gedachte op mijn Wishlist. Het merk is alleen verkrijgbaar in Amerika. Het merk wordt geprezen door de hoogwaardige kwaliteit. De stevige mooie verpakkingen en de blendbaarheid.

Toen ik op YouTube filmpjes en swatches voorbij zag komen van de holiday collectie wist ik het. Dit MOET op mijn wish list komen te staan. En moet ik echt eens voor mijzelf gaan bestellen.

Ik keek op de website van Tarte zelf en viel letterlijk in de prijzen. Het merk was jarig en ik mocht aan een virtueel rad draaien om een prijs te krijgen. 20% korting en free shipping! WOOHOOOO *clap clap*.

Het viel me sowieso wel mee eigenlijk om bij Tarte te bestellen. Je kunt betalen via PayPal en Creditcard. Ze laten de prijs in Euro zien inclusief alle belastingen. Verzendkosten zijn ongeveer E.15. Maar vanaf E.80 is het gratis gratis. En ze hebben regelmatig leuke aanbiedingen. Via mail wordt ik netjes op de hoogte gehouden van de verzendstatus.

Alles wat je in het plaatje ziet is onderweg naar mij vanuit the states. Hell yeah!

 • LE Treasure box collector’s set
 • LE treasure blush bazaar
 • LE Skin Win hydrating skincare set
 • Rainforest of the sea 4 in 1 setting mist
 • Tartelette tease clay palette

Het is nu bijna 1,5 week onderweg. Geen idee hoelang het kan duren voordat het echt hier bij mij is. Ik hoop snel en all in one piece! Maar ik zal eens kijken of ik dan misschien een unboxing filmpje kan maken. Dat lijkt me ook wel eens leuk om te doen.

EDIT: Het is binnen! Wiiiii zoooo bloedmooi <3 Keep you posted!

The Body Shop

wishlist-bodyshop

Liefde voor lichaamsverzorging! Wie mij een beetje kent en het interview heeft gelezen op aboutthatblonde.com weet wel welke 3 merken ruimschoots vertegenwoordigd zijn in mijn badkamer. Yes that’s right baby! The Body Shop, Lush en Rituals <3.

Omdat ik al van zo’n ruime voorraad ben voorzien, heb ik eigenlijk een No Buy voor bad/douche/body producten. Ik heb mijzelf beloofd om eerst mijn voorraad te downsizen. En dat lukt eigenlijk heel erg goed. Ik gebruik van alles net even meer dan normaal 😀 Mijn voorraad is dus goed aan het slinken. Ik wacht de grote sale daarom geduldig af om dan mijn slag te slaan en wellicht de bovenstaande goodies te kunnen scoren.

Je ziet hier een nieuwe lijn met amandelmelk en honing. En een Limited Edition voor Halloween:

 • Almond milk & Honey bodybutter
 • Almond milk & Honey showergel
 • Almond milk & Honey scrub
 • Vanilla Pumpkin bodybutter
 • Vanilla Pumpkin showergel

Lush

wishlist-lush

Jaaa ook zoveel liefde voor Lush! Ook dit jaar zit ik op 2e kerssemisdag klaar om te kijken of ik iets in de mega Lush sale kan scoren. Ieder jaar is dat weer een drama en liggen de sites van zowel NL als DE, USA en UK om de haverklap eruit en wordt je in een queue gegooid. Maar mocht het me lukken dan hoop ik op:

 • Twilight naked shower gel
 • Rose Jam naked shower gel
 • Christmas eve bathbomb
 • Rocket science bubble bar
 • The big sleep jelly bomb
 • Christmas sweater bath bomd
 • Sleepy bodylotion
 • Pumpkin bath bomb

Q: Heb jij nog iets op je Wishlist staan? Let me know! Vind ik leuk 🙂

Wan’t to follow me? Check: Instagram/Twitter/Feestboek

2 thoughts on “Heerlijke ordinaire Wishlist!

 1. Pingback: Tarte Cosmetics |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *