Grote meneer van 3 jaar


Mijn hemel! 3 jaar is hij vandaag geworden. Een hele leeftijd alweer. Een leeftijd vol met babbels over Tjomas de Tjijn, pepernoki’s (pepernoten), sjowkowlatie taartie (of toetie als in toetje), lekker dwarsliggen, manipuleren en uit bed klimmen. Mijn muppet is vandaag JARIG!!!


In de afgelopen drie jaar heeft hij flinke skills ontwikkelt tot oa het manipuleren (of proberen daarvan) zodat hij kan opblijven, noepies krijgt of sjowkowlaaa mèt mauwsjes  op brood krijgt. Het is me d’r een! Deze grapjas heeft vanaf zijn geboorte 3 dierbare knuffels. 2 beany bags van Barbabee en Barbabenno en een badspeeltje van Thomas de Trein. Barbabenno (de blauwe rakker) heeft sinds kort een andere naam gekregen. Niet door ons hoor! Neeee, meneer vond dat de naam Manoo beter bij Barbabenno paste. Ach, what’s in a name right 😀

Het ventje kan makkelijk tot 10 tellen, hoewel hij vijf overslaat om direct door te gaan naar zes en weet je precies te vertellen welke kleur wat is. Als hij wat in zijn koppie heeft bedacht moet dat ook zo precies worden uitgevoerd en hij bepaalt wel eventjes met welke trein jij mag spelen. Sterker nog, hij bepaalt meteen even voor je op welke rails je wel mag rijden en welke niet.

Sinds kort heeft ie ook weer iets nieuws. Een show opvoeren en zo belachelijk mogelijk doen. Dat heeft ie niet van mij hoor! … vast van papa 😉 Ik lig helemaal krom van het lachen door de dingen die hij ineens heeft uitgevogeld of nadoet. Vraag hem om een kippetje na te doen en hij begint als een adhd idioot door de kamer te waggelen met zijn armen naar achteren ‘tóóók tok tok tok’. Het is lachen gieren brullen met dat ventje! Hoewel hij ook verdomd goed weet waar dat bloed onder je nagel verborgen zit zijn we apetrots op hem. Dat we dit allemaal mogen meemaken en een gezin kunnen zijn, daar heb ik gewoon geen woorden voor. Nieuwsgierig naar dat verhaal? check this.

Onze lieve Dion …. You literally make dreams come true. Fijne verjaardag knul!
bloglovin

12 thoughts on “Grote meneer van 3 jaar

  1. Ook alweer 3 jaar, gaat de tijd hard he, heb net je andere artikel gelezen, wat een heftige tijd hebben jullie toen meegemaakt en wat goed dat jullie het zo snel erkende en jij therapie hebt gekregen. Ik blijf Dion een mooie naam vinden, ( stond bij Sam op het lijstje maar dan Dyon!) Hele fijne dag vandaag en ook hier gefeliciteerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *