Glossybox Mei (product review)

De producten in de Glossybox van mei kon ik redelijk snel beoordelen op een yay of nay. Ik was sowieso blij verrast met de volle box die ik kreeg. Er zaten in totaal 6 producten in waarvan 5 full sizes (wauzers).

Garnier – Miracle skin perfector in 03- Medium (BB cream). Het is een full size en kost in de winkel E.9,99. Voor meer informatie klik hier.

Volgens Garnier combineert het vijf verschillende stappen van het schoonheidsritueel in één enkele handeling: het egaliseert de teint, laat de huid direct stralen, hydrateert, corrigeert en beschermt tegen UV-straling(SPF 15).

Mijn mening: Ik ben heel erg verrast! Ik moet eerlijk zeggen dat ik door de vele minder goede reviews op internet  niet eens heb overwogen om dit zelf te kopen. Dom, dom dom weet ik nu. Eerst zelf proberen en dan een eigen mening vormen want ik vind hem geweldig. Misschien dat de wat slechtere en mindere reviews komen van meiden met een vettere of gevoelige huid. De crème is namelijk een beetje vetachtig en kan daardoor zorgen voor puistjes of euhm een vette glim bek 😉 en dat resultaat wil je natuurlijk hebben op je gelaat. Garnier brengt echter binnenkort ook de BB cream uit voor verschillende huidtypes waardoor de crème beter aansluit op de verschillende behoeftes. Overigens wanneer je de neiging hebt om snel te glimmen kun je overwegen de crème af te poederen met een transparante poeder. De minerale loose powder van de Hema kan ik hierbij aanraden.

Mijn huid is droog waardoor de crème eigenlijk perfect wordt opgenomen. Na een week heb ik nog geen puistjes ontdekt en merk ik dat de crème goed blijft zitten gedurende de dag. Ik voel de crème niet zitten op mijn huid en heb zeker geen ‘masker’ gevoel en ik ga er niet van glimmen. Als ik hem vergelijk met de bekende aziatische BB cream van Skin79 is het duidelijk dat in de crème van Garnier geen grijstinten zitten zoals die wel in de crème van Skin79 zitten. Die grijs tinten zorgen er overigens wel voor dat onvolkomenheden en vlekken beter geëgaliseerd worden. De BB van garnier egaliseert ook, maar iets minder sterk dan bijvoorbeeld Skin79. Voordeel van de BB van Garnier is dan weer dat je er frisser uitziet, juist door het ontbreken van de grijstinten. Welke beter bij je huid past is puur een kwestie van proberen en het een kans geven. Ik ben erg blij dat dit product in de box zat want ik denk dat deze crème een blijvertje in mijn vaste assortiment gaat worden en dus de grootste blije verassing uit de box.

NO-AD – Aftersun lotion. Het is een full size en kost in de winkel E.4,99. Meer informatie klik hier.

Volgens No-Ad is de aftersun lotion een verzorgings zonneproduct en verzorgt de huid na het zonnen. De producten van NOAD zijn hypo- allergeen en dus geschikt voor mensen met een gevoelige huid. Het unieke van NOAD zonneproducten is dat er voor verschillende beschermingsfactoren een uniforme prijs wordt gehanteerd.  NOAD is niet getest op dieren.

Mijn mening: Heerlijke aftersun! De tube die ik heb gekregen ruikt naar kokos en laat ik nou dol zijn op zonneproducten die naar kokos ruiken. Het geeft me een heerlijk zomers gevoel alsof ik op vakantie ben op een warm eiland. De lotion trekt goed in de huid waarna de huid lekker zacht aanvoelt. Inmiddels heb ik zelf voor de komende vakantie nog een paar tubes en sprays after sun en zonnebrandcrème en olie gekocht.

Max Factor – Masterpiece max high volume & definition mascara. Het is een sample van 5,3 ml. Een full size van 7,2 ml kost in de winkel E.15,99. Meer informatie klik hier.

Volgens Max Factor zorgt Masterpiece Max voor wel 400% meer volume dankzij de unieke flexibele iFX borstel en klontvrije formule. Iedere individuele wimper krijgt een ware volume boost.

Mijn mening: Ik was al dol op de Master piece mascara’s van Max Factor (review mascara’s), maar ik was wel benieuwd of deze inderdaad zou zorgen voor 400% volume. Nou dat dus helaas niet. Hij zorgt wel voor volume en ik vind hem super fijn en de pasta voelt prettig aan en klontert inderdaad niet, maar verwacht geen resultaat die je alleen met nepwimpers kunt behalen.

Zoeva – Graphic eyes. Het is een full size en kost in de winkel E.4,20. Voor meer informatie klik hier.

Volgens Zoeva is de Graphic Eyes Liner het perfecte hulpmiddel voor expressieve en verfijnde getekende contouren met een romige textuur.

Mijn mening: De textuur is inderdaad romig en zacht waardoor je praktisch geen druk hoeft te zetten bij gebruik. Doordat hij juist zo romig is blijft de punt niet lang scherp waardoor je juist geen verfijnde getekende contouren meer kunt zetten, maar dikkere lijnen. maar goed, even slijpen en hij is weer scherp. Ik heb de paarse kleur in de box gekregen die ik persoonlijk ook erg mooi vind.

Dr. Van der Hoog – purity reinigingsdoekjes. Het is een full size en kost in de winkel E.4,99. Voor meer informatie klik hier.

Volgens Dr. van der Hoog begint een gezonde huid met een goede reiniging. Voor de snelle vrouw, die niet altijd tijd heeft om haar huid uitgebreid te reinigen, ontwikkelde Dr. van der Hoog handige reinigingsdoekjes.  Ze verwijderen op milde wijze make-up, overtollig talg en onzuiverheden.

Mijn mening: Ik vind ze persoonlijk niet prettig en misschien wel TE mild. Om mascara van mijn ogen te verwijderen moet ik flink wrijven en dat is eigenlijk nou juist niet goed voor de dunne huid bij je ogen. De doekjes vind ik niet echt lekker ruiken, een beetje weeïg. Ik geef de voorkeur aan de reinigingsdoekjes van Nivea.

Gliss Kur – Ultimate repair direct care mouse. Het is een full size en kost in de winkel E.7,49. Voor meer informatie klik hier.

Volgens Gliss Kur is de Ultimate Repair Direct Care Mousse een ultralichte haarkuur in moussevorm. De mousse bevat een formule met 3x meer vloeibare Keratine en herstelt hierdoor zeer beschadigd en droog haar. De Ultimate Repair Direct Care Mousse is zo licht en luchtig dat je deze elke dag kunt gebruiken. Voor soepel en zacht haar.

Mijn mening: Ik weet niet zo goed wat ik van dit product moet vinden. Ik heb het een paar gebruikt na het wassen, maar ik heb het idee dat mijn haar wat pluizig wordt van deze mouse. De geur doet me denken aan de chocomania bodybutter van The Body Shop en heb ik mixed feelings over. Vies? Nee, niet echt. Lekker? Nee ook niet echt.

Ik vond persoonlijk deze Mei editie helemaal super. Goed en rijkelijk gevuld met full sizes terwijl ze eigenlijk geen full sizes, maar samples hoeven te geven.

Hebben jullie al een Glossybox en ben je ook tevreden over de Mei editie?

Wil je meer informatie hebben over de GlossyBox? Kijk dan even op hun website: http://www.glossybox.nl/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *