Glossybox Augustus

Yeah! Einde van de maand is altijd het leukste gedeelte van de maand want dat betekent dat het weer tijd is voor beautyboxen (en salaris). Hoor je mij nu zeggen BOXEN? Yes my dear, want sinds deze maand krijg ik er 2. Niet alleen de Glossybox, maar ook de Beautybox. 2 leuke verassingsdozen aan het eind van de maand. Ik zal jullie eerst de inhoud laten zien met een mini review van de Glossybox en in de loop van komende week zal ik de Beautybox online zetten.

Zul je ook net zien hè. Heb ik de beslissing genomen om iets minder vaak per week te gaan bloggen, krijg ik fantastische producten thuis gestuurd van The Beauty Bakery, een glossybox èn ook nog eens een Beautybox en bovendien heb ik mega veel foto’s nog klaar liggen om bewerkt te worden en om artikeltjes bij te schrijven. Maar goed, back 2 the Glossybox.

Toen ik deze Glossybox openmaakte keek ik eerlijk gezegd een beetje raar op. Hij was niet alleen heel slordig ingepakt, maar er zat geen leuk strikje in het lint en het stickertje wat normaal om het verpakkingspapier zit, zat ergens onder op. En het ergste wat ik tegenkwam zullen jullie helemaal aan het einde zien en lezen 😛 Eerst de inhoud.

Indola – Innova color shampoo

Deze Indola shampoo is een sample van 50 ml en kost voor een full size van 300 ml in de winkel E.11,75. De exclusieve, geconcentreerde Zero Sulfate shampoo (zonder sulfaat. Sulfaat in shampoo kan zorgen uitdrogen van je haar)) zou het haar op milde wijze reinigen en voeden.

Mijn oordeel: Ik vind het een erg lekkere shampoo. Mijn haar voelt lekker licht en zacht zonder dat het er sluik uitziet. Wel jammer dat er wèèr een shampoo in de box zit. Het afgelopen half jaar heb ik geloof ik 4 of 5 shampoo flesjes voorbij zien komen.

Kiehl’s – lipbalm

Deze lipbalm van Kiehl’s zou het nummer 1 best selling product zijn, werelwijd. Het is een full size van 15 ml en kost in de winkel E.8,00. Volgens Kiehl’s beschermt het product en biedt het een intensieve verzorging aan droge lippen en heeft het zonnebeschermingsfactor 4.

Mijn oordeel: Het is inderdaad een fijne lipbalm. het lijkt heel erg op pure vaseline, alleen is dit iets minder vet. Wel jammer dat er geen ‘mondstukje’ aan de tube zit waardoor je met je vinger een beetje van het tubetje moet halen. Dit betekent dat je daarna met een vette vingertop zit die je geheid afsmeert aan je broek of achter je oor 😉 en het is niet zo hygienisch.

Vera Valenti – Crayon

Het is een full size oogpotlood die mega lang is met aan het uiteinde een puntenslijper en kost in de winkel E.3,90.

Mijn oordeel: Ik heb eigenlijk nog nooit eerder van dit merk gehoord. Hij is wel heeeel erg lang. Niet makkelijk dus om even mee te nemen als je op reis gaat of graag een klein make up tasje bij je draagt. Het potlood zelf is overigens prima en zacht genoeg om niet meteen je ogen uit te prikken en hard genoeg om een wing of ander lijntje op je ooglid te creëren. Hij blijft ook goed lang zitten en ik moest zelfs flink boenen om het zowel van mijn hand als mijn ogen af te krijgen. En opzich natuurlijk ook wel handig bedacht dat er een puntenslijper bij zit aan het uiteinde. Minpuntje is dat er ook meerdere boxen zijn geweest met een oogpotlood dus wat betreft creativiteit en diversiteit van producten een gemiste kans van Glossybox.

 Glossybox Pro beauty brush

Dat is dan wel weer leuk. Een brush met het Glossybox logo speciaal gemaakt (bedrukt 😉 ) voor Glossybox. het is een full size blush brush en kost in de winkel (zonder GB logo) E.7,00.

Mijn oordeel: Hij voelt enigzins hardig aan bij het uiteinde, maar doet zijn werk verder prima. Ik verwacht wel dat het geen kwast zal zijn met een eeuwig leven.

Vera Valenti – oogschaduw pallete

Het is een full size en kost in de winkel E.5,32.

Mijn oordeel: Hij ziet er behoorlijk cheap uit, maar hey, hij is ook cheap wanneer je hem in de winkel zou kopen. De kleuren geven je alvast een herfststemming (do not want!) vanwege de donkere tinten. Geestelijk ben ik nog even niet toe aan de herfst. De pigmentatie is wel erg sterk en dat had ik niet verwacht. Sommige kleuren zijn wel wat kruimelig, maar voor deze prijs komt er behoorlijk wat kleur vanaf. Wat ik wel jammer vind is dat de kleuren geen naam of nummer hebben, maar ook dat heeft misschien iets met de prijs te maken. De kleuren zelf lijken opzich wel mooi, maar toen ik wat zat te kliederen op mijn ogen kon ik het verschil tussen de ene donkere kleur en de andere donkere kleur niet meer zien. Naar mijn mening hadden er meer lichtere warme kleuren in mogen zitten en iets minder shimmer.  Voor deze prijs is het een heel prima palletje. Vooral wanneer je graag natuurtinten en shimmer draagt. Hieronder de swatches.

 

En dan … om even terug te komen op hetgeen wat ik vertelde in de inleiding. Ik keek heel erg op toen ik het palletje uit de box haalde om open te maken. Iemand had hem namelijk al eerder opengemaakt. De verzegeling was losjes terug geplakt en euhm plakte eigenlijk helemaal niet meer. Bovendien ook nog eens slordig terug geplakt met stofjes ertussen.

Toen ik het dekseltje opendeed zag ik verdomd dat iemand al met behoorlijke vette vingers erin heeft gezeten. Vieze vette vingerafdrukken aan de binnenkant van het spiegeltje en diegene heeft met de vinger al in de wit/zilveren kleur gezeten. Voor een make up product waar hygiene belangrijk bij is voor de houdbaarheid van het product en kans op infecties of bacteriën die je aan een ander kan overbrengen, vind ik dit echt niet kunnen. Hoe de gehele Glossybox dit keer er ook uit zag (slordig) ben ik absoluut niet van hun gewend. Ik heb dit gemeld bij Glossybox en wacht tot op heden nog af op een reactie.

Ik ben nu een half jaar lid van de Glossybox en dit is de eerste keer dat ik eigenlijk een klein beetje ben teleurgesteld. Mede door dat er een beetje dezelfde producten inzitten als voorgaande boxen en vanwege het palletje. Maar wie weet ziet de box er volgende maand weer helemaal tip top uit.

Wanneer je interesse hebt waar je deze producten zoal kunt krijgen of hoe je ook zo’n box kan bestellen, kun je kijken op de website van Glossybox

3 thoughts on “Glossybox Augustus

  1. Ondanks de vieze vlekken lijkt het palette me wel mooi, maar jammer dat de kleuren zo slecht te combineren lijken! Alleen donkere kleuren en dan ineens een spierwitte kleur erbij… Sja daar lijkt wat te missen.

    • Misschien moet ik eens goed ervoor gaan zitten en misschien niet deze kleuren met elkaar combineren maar ook met eigen palletjes. Pigmentatie voor die prijs is natuurlijk erg goed.

  2. Pingback: Beautybox juli/augustus |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *