Glossybox April

Jaaa daar hebben we ‘m weer! De Glossybox en dit keer van April. Ik had ook echt mazzel want ik kwam net thuis van mijn werk en *Ding Dong* de pakketdienst met mijn Glossybox. De postbode keek me ook lichtelijk geschrokken aan dus ik denk dat ik redelijk hyper en blij en vooral gretig de box uit zijn handen griste en de deur weer dicht deed. Snel mijn camera pakken en UNBOXEN die hap! 🙂

Wat brengt ons deze April box?

Revitalash – wimperserum. het is een sample van 1ml. Een full size van 3,5ml kost in de winkel E.99,95

Ik ben super duper benieuwd naar dit goedje! Ik heb hier al het een en ander over gelezen en de prijs (-slik-) weerhield mij ervan om dit te kopen en te gaan testen, dus WOW dat ik een sample hiervan in de Glossybox heb ontvangen vind ik echt gaaf. Ik hoop dat de inhoud voldoende zal zijn om dit goed te kunnen testen.

H20 Plus – spa hand & nail cream. Het is een sample van 15ml, een full size van 244ml kost in de winkel E.15,75

Het is voor mij de zoveelste hand crème die ik in huis heb, maar het is wel een handig ‘tas’ formaat en wie weet overstijgt dit al mijn huidige hand en nagel crèmes.

Yves Saint Laurant – Mascara Volume effet faux cils shocking. Het is een sample van 2ml, een full size van 6,4ml kost in de winkel E. 30, 48.

De namen van de mascara’s worden tegenwoordig steeds (irritant) langer … misschien mijn wimpers nu ook  🙂 Het ziet er in ieder geval cute uit dit kleintje en wederom een handig ‘tas’ waardig formaatje.

KĂŠrastase – Bain Cristal. Deze shampoo is een sample van 80ml, een full size van 250ml kost in de winkel E.16,50

Tja, de shampoo uit de vorige box heb ik nog niet op, maar deze beloofd een glanzend, gladde en luchtige vederlichte touch te geven aan mijn haar dus ik ben wel benieuwd.

Robert Piquet – Fracas, Bandit & Baghar. 3 parfum samples. Een full size van 100ml kost in de winkel per stuk E.125,00.

Het schijnt dat sterren zoals Madonna, Kim Basinger en Uma Thurman deze parfums dragen, dus wederom ben ik benieuwd naar deze parfums die een aardig centje in de winkel moeten kosten.

Ik ga alles uitvoerig gebruiken en testen en zal zoals gebruikelijk hierover een uitgebreide review schrijven. Mocht je interesse zijn gewekt voor de GlossyBox, kijk dan even op hun website voor meer informatie: http://www.glossybox.nl/

Hebben jullie de Glossybox ook al ontvangen? Welke inhoud heb jij en ben je er blij mee?

3 thoughts on “Glossybox April

  1. Pingback: Glossybox April (product review) |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *