Ge-webshopt

Wat is er nou leuker dan languit met je donder op de bank liggen en toch shoppen? Online SALE shoppen natuurlijk. Bij cosmetica webshop Enchantra.com hebben ze oa een leuke outlet hoek op de site waar je voor hele voordelige kleine prijsjes cosmetica en huidverzorgingsproducten kunt kopen. Ik kon maar niet kiezen en propte het shopmandje vol om vervolgens weer leeg te maken en weer opnieuw te vullen. Uiteindelijk heb ik een keuze kunnen maken en het volgende gesjopperdesjopt.

Ik heb gekozen voor;

  • Z-palette
  • Sweetly you cherry blossom foaming bath butter
  • Michael Todd frosted eye shadow in marshmallow
  • China Glaze matte magic finish (geen sale)

De Sweetly You bath butter en China Glaze lak zal ik in een apart artikel reviewen. In deze post zal ik jullie het Z-palette en de oogschaduw van Michael Todd laten zien.

Z-palette

Ik heb bij het Z-palette gekozen voor de paarse variant in small. Deze stond al een tijdje op mijn wishlist zodat ik al mijn MAC kleurtjes heerlijk bij elkaar kon opbergen. Ik heb over het palette eerder dit jaar een review geschreven in Beauty onder loep dus ik zal het kort houden. Het is gewoon een verdomd handig palette wat magnetisch is waardoor je losse oogschaduw/blush of andere pans in kan doen. Er zit standaard ook een zakje bij met extra plakmagneetjes voor mocht je er plastic pans in willen doen die niet magnetisch zijn. Super handig toch?

Het palette is verkrijgbaar in verschillende kleuren, dierenprintjes en maten. Het small palette is nu bij Enchantra afgeprijsd van E13,99 naar E.10,49 (ex btw).

En check this out. De doosjes waarvan ik er nu dus twee heb passen mooi op elkaar zodat ze makkelijk opgeborgen kunnen worden en ruimte besparend zijn. Ik ben hier erg blij mee.

Michael Todd frosted eye shadow in marshmallow

Toen ik deze oogschaduw zag liggen in het outlet hoekje moest ik hem wel in het mandje stoppen. Zulke kleurtjes zijn overal met elke look goed te gebruiken. Of het nou op het bewegend ooglid is al maine color of op je wenkbrauwbot of ooghoek. Dit is een soort van all time base color. Ik kende de cosmetica van Michael Todd eerlijk gezegd nog niet en nu was hij afgeprijsd van E14,95 voor (hou je vast!) ding ding ding E.2,24 (ex btw).

Er komt flink wat pigment vanaf op mijn vinger en hoewel het op mijn arm misschien niet goed zichtbaar is, het is een heel zacht roze kleurige oogschaduw. Ik vind hem erg mooi en kan deze kleur eigenlijk overal goed bij gebruiken. Het doosje is ook praktisch en stevig en er zit aardig wat inhoud in.

In de outlet van Enchantra is nog veel meer cosmetica van MT en andere producten te koop voor kleine prijsjes, maar wacht niet te lang want volgens mij gaat het best snel.

Binnenkort dus een review van de rest van de gekochte goodies 😀

Q: Ben jij al bekend met het Z-palette of MT cosmetica?

 

11 thoughts on “Ge-webshopt

  1. Die oogschaduw van Michael Todd is inderdaad perfect als highlighter! Ik ga ook eens even in de sale kijken 🙂

  2. Pingback: Sweetly You – Cherry blossom foaming bath butter |

  3. Pingback: Feestlook stress |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *