EOS Lemon drop

De zomer is begonnen (sort of) en dat betekent een overload aan zon, die overigens nog even op zich laat wachten. Maar zelfs wanneer de zon niet vollop aan het schijnen is, hebben we te maken met straling van UV-A en UV-B. Tijd voor bescherming dus van … je lippen. Je lippen? YES, deze worden zo vaak vergeten wanneer we ons beschermen tegen de straling van de zon of andere weers invloeden. Maar vergeet niet dat de huid van je lippen erg dun en kwetsbaar is. Dus zoals gezegd tijd voor bescherming en verzorging. Ik ben al een enorme EOS fan en vond dat ik voor de zomer zeker eentje moest aanschaffen waarin een factor is opgenomen. And so I did. *drums please* May I present to you ‘Lemon Drop’.

Het is een klein schattig eitje. Een lief klein bolletje die je makkelijk uit je tas vist en perfect van samenstelling is. EOS (Evolution of smooth) komt uit Amerika en is daar een behoorlijke hype en bestaat voor 100% uit natuurlijke prodcuten en is voor 95% organisch en niet getest op dieren, met een hele hoop vitamine E en shea butter. En alleen deze Lemon drop versie heeft een SPF15. Niet mega hoog, maar voldoende voor de lippen.

En hoe smaakt hij dan? Nou zoals verwacht, lekker fris met een lichte lemon smaak, maar deze verdwijnt ook weer snel en daarna zit er geen smaakje meer op je lippen. De substantie is lekker smeerbaar en blijft lang en goed op je lippen zitten. Je lippen worden met dit product echt goed verzorgd.

Uit ervaring weet ik dat je vrij lang doet met 1 bolletje. Ik heb er standaard een in mijn tas, in de badkamer en op mijn make up tafel staan. Deze groene HoneySuckle Honeydew heb ik een half jaar lang, elke dag intensief gebruikt en ik ben nu aangekomen bij de bodem (pan). Zo lang doe je er dus mee 🙂 De lipbalms zijn overigens niet alleen voor vrouwen. Sinds er een aantal Hollywood sterren mee zijn gesignaleerd zijn er veel meer mannen die ook de balm gebruiken voor zachte, verzorgde kissable lips.

EOS is in Nederland alleen online verkrijgbaar bij oa Alice and Jo en kost E.4,95

One thought on “EOS Lemon drop

  1. Pingback: Lekker in het sunneke |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *