eBay palette

Nog niet zo lang geleden konden jullie lezen wat ik op eBay allemaal gekocht. Waar ik heel erg naar benieuwd was, was het lege palette waar je losse pans van oa Mac in kunt bewaren.

Het palette is gemaakt van dun plastic en voelt behoorlijk cheap aan. Nou was hij ook ontzettend goedkoop dus dat vind ik niet zo heel vreemd. Hij sluit verder prima en what you see is what you get. Geen verdere poespas.

Hoewel het palette zeer zeker waar voor zijn geld is, ben ik toch niet helemaal tevreden. De pans liggen er redelijk ‘los’ in. Het is geen magnetisch palette dus als ik onvoorzichtig doe dan vallen mijn kostbare oogschaduws uit het palette. Ik zou het palette daarom ook niet mee durven te nemen op reis.

Bij het palette zaten ook 28 losse metalen lege pans. Voor een DIY is dit wel heel erg ideaal. Wil je je eigen lipgloss maken of oogschaduws depotten is het palette erg geschikt.

Het palette kocht ik voor €2,96 inclusief verzendkosten op eBay bij deze verkoper.

Q: Zou het palette iets voor jou zijn? 
bloglovin

10 thoughts on “eBay palette

  1. Ik heb dit palette ook gekocht, bij mij kwam hij helaas al stuk aan. 🙁 Voor mijn MAC oogschaduws heb ik nu een pro palette, toch wel het gemakkelijkste 🙂

    • Heb je nog actie ondernomen richting de verkoper? Ik denk dat ik ook liever een pro palette wil. Of een groot Z palette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *