Clarins Garden Escape palette

Clarins Garden Escape review

Zoals je kon lezen in het vorige artikel had ik met leuke kortingen make up gekocht bij ICI Paris. Vandaag laat ik jullie mijn review zien van het Garden Escape palette van Clarins.

Clarins Garden Escape review

Clarins Garden Escape review

Clarins Garden Escape review

Het is een Limited Edition (LE) palette wat is uitgebracht door Clarins voor de lente van 2015. Er bestaan overigens nog meer producten in deze speciale LE collectie zoals lipsticks, blush en foundation.

Het palette komt in een rode fluwelen pouch. Het doosje zelf voelt zeer stevig en luxe aan. Ik vind de verpakking heel erg mooi. Hij sluit magnetisch en in de hoek zie je de C van Clarins.

Clarins Garden Escape review

Clarins Garden Escape review

Clarins Garden Escape review

Clarins Garden Escape review

Het palette bevat 6 oogschaduw kleuren die zowel droog als nat aangebracht kunnen worden. De oogschaduw is zacht, satijn en pearly achtig. Ik ervaar geen fall out bij het opbrengen. De kleuren blenden mooi met elkaar en zijn goed op te bouwen van een frisse lente look tot een wat zwaardere avond look.

Clarins Garden Escape swatches

De pigmenten zijn prachtig, passen mooi bij elkaar en blijven lang op mijn ogen zitten in combi met mijn immer geliefde Urban Decay Primer Potion.

Clarins Garden Escape review

Clarins Garden Escape look

Voor de ultieme frisse lente look heb ik hierbij op het bewegend ooglid de roze kleuren gebruikt met in de buitenste hoeken en arcadeboog de groene kleur.

look met clarins garden escape

look clarins garden escape

Bij deze look heb ik gebruik gemaakt van de beige kleur op het bewegend ooglid met in de binnenste hoekjes de witte high lighter. Aan de buitenkant van het bewegend ooglid en in de arcadeboog de groene kleuren.

Ik vind het een prachtig palette met een fijne satijn achtige formule die de ideale kleuren voor de lente heeft. Ik heb geloof ik nog niet eerder make up gekocht van Clarins, maar het merk heeft mij zeer blij verrast door kwaliteit. Ik ben nieuwsgierig geworden naar meer van dit merk.

De normale prijs van het Palette is €46,00. Ik heb het palette met 20% korting bij ICI Paris gekocht voor €36,80.

Q: Heb jij ervaring met Clarins? En heb je aanraders?
bloglovin

4 thoughts on “Clarins Garden Escape palette

  1. Wat een prachtig palette, geweldige kleuren waarvan ik houd! Mooie ooglook heb je gemaakt ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *